bugun cıkmıssa eger 3lü tarama testı soncumu ogrencem umarım ıyıdır hos kotuysede bebısı allh korusun aldırmam ama ıcımızı rahatlatalım dıye yaptırıyoruz ıste bu arada arkadaslar ben yavas yavas bebek arbası fiyat ve kullananlardan bılgı almaya calısıyorum cogu picrdn kullanıyormus ve memnun acaba bılgısı olab varmı?
günaydın canlarropuyorumnanaktan
hepinize güzel mutlu sağlıklı bir hafta dilerimmmopuyorumnanaktan
günaydın tatlım
Allah yardımcımız olsun hepimizin ve bebeklerimizin umarım sonuçların iyi çıkar canımmm
ben henüz bebek arabası almayı düşünmüyorum canım yaşına girene kadar da almıcam sanırım:) ben ana kucağı bakıyorum arabayda monte edilenlerden :) o nedenle de pek bilgim yok malesef:)
anladım aslında bebek arabası cokta suan ıcın luzumlu degıl aslında ama ben bıran once herşeyı almak ıstıyorum:) mantıgım devre dısı bu aralar araba pusetlerı cok kullanıslıymıs ben ondanda alcam butun sıtelere bakıyorum :)
ıyi akşalar kızlar soho ve pelinurgun elinize sağlık kızlar evinizi temizlemişsiniz ama yormuşsunuzz kendinizi.Sağlıcakla kalın.
selam annişler Biz dün doktora gittik bebişimi gördüm oğluşumuz olacakmış Kız anneleri liste verin ilerde gelin arayacağızDoktorumuz cd yaptı bize durmadan izliyoruz çokk tatlı oğlummm
merhaba benımde kızım olucak
tatlışım evdeydım tum gun sabah bıraz nete baktım sonra kalktım 1 haftalık bulasıgım vardı onu yıkadım ıste sonra bı guzel uyumusum kı sorma sen naptın....
günaydın arkadaslar nasılsınız?
güünaydınlar..
günaydın canlarropuyorumnanaktan
hepinize güzel mutlu sağlıklı bir hafta dilerimmmopuyorumnanaktan
Günaydıııınzemuszemus
Günaydın kızlaarr!
ıki gün önce Hamile Yogasına başladım nasıl rahatladım nasıl iyi geldi anlatamam. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak... Sanki birileri masaj yapmış da pamuk gibi olmuşum zemuszemus içim de pozitif enerjiyle doldu resmen stres mtres kalmadı oohh kaydirigubbakcemile2
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?
Haftasonu muu?
Sohocum dur daha hafta yeni başladıı :))
günaydın kızlar.... ben geldimmm::)
aklım hala o sıcacık yatakta da ohaoldumsmile hiç işe gelmek istemiyorum aklımk hafta sonun da kalmış :)))
Günaydın kızlaarr!
İki gün önce Hamile Yogasına başladım nasıl rahatladım nasıl iyi geldi anlatamam. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak... Sanki birileri masaj yapmış da pamuk gibi olmuşum zemuszemus içim de pozitif enerjiyle doldu resmen stres mtres kalmadı oohh kaydirigubbakcemile2
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?
aklım hala o sıcacık yatakta da ohaoldumsmile hiç işe gelmek istemiyorum aklımk hafta sonun da kalmış :)))
günaydın herkese bugün güne çok güzel başladım... eşim yanımda yok ama sesini duydum, arkadaşımdan çok güzel haberler geldi bu hafta çok güzel geçicek inş. zemuszemus
herkesler iyiler maşallah kızlarımız oğullarımız kıpır kıpır olsunlar
hoşgeldin şekerim günaydııınnn :)))
Hoşgeldin canım şimdi geçmişi okurken gördüm kızın olacakmış tebrik ederiiimm :))
ben de yarın gidicem doktora çook heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?