2010 Ağustos Anneleri

bugun cıkmıssa eger 3lü tarama testı soncumu ogrencem umarım ıyıdır hos kotuysede bebısı allh korusun aldırmam ama ıcımızı rahatlatalım dıye yaptırıyoruz ıste bu arada arkadaslar ben yavas yavas bebek arbası fiyat ve kullananlardan bılgı almaya calısıyorum cogu picrdn kullanıyormus ve memnun acaba bılgısı olab varmı?

günaydın canlarropuyorumnanaktan
hepinize güzel mutlu sağlıklı bir hafta dilerimmmopuyorumnanaktan

günaydın tatlım
Allah yardımcımız olsun hepimizin ve bebeklerimizin umarım sonuçların iyi çıkar canımmm

ben henüz bebek arabası almayı düşünmüyorum canım yaşına girene kadar da almıcam sanırım:) ben ana kucağı bakıyorum arabayda monte edilenlerden :) o nedenle de pek bilgim yok malesef:)

anladım aslında bebek arabası cokta suan ıcın luzumlu degıl aslında ama ben bıran once herşeyı almak ıstıyorum:) mantıgım devre dısı bu aralar araba pusetlerı cok kullanıslıymıs ben ondanda alcam butun sıtelere bakıyorum :)

anlıyorum tatlım seni bugünlerde bende aynen senin gibiyim:)
meleğimi kucağıma almayı düşündükçe mis kokusu burnuma geldikçe burnum sızlıyor inan:)
çok heycanlıyım
dün bide kayınvalidem aradı bir kaç mağaza gezmiş yatak beğenmiş birde alt değiştirme masası falan dedi gelinde bakalım alalım bi an önce:))
onlar bursadalar ikea mağazası vae orda hem çok güzel hemde çok uygun herşey var burda diyor:)
görümcemde arkadaşının kızına kıyafet alırken tutmuş bizim bebeğimize niyet bir bebek elbisesi almış:) içimden öle geldi diyor:) kayınvalidem de demiş git kızım geri ver cinsiyeti daha belli değilki:))
yani sözün özü bizdede heycan doruktaaopuyorumnanaktan

Günaydın kızlaarr!
ıki gün önce Hamile Yogasına başladım nasıl rahatladım nasıl iyi geldi anlatamam. Hem fiziksel olarak hem de zihinsel olarak... Sanki birileri masaj yapmış da pamuk gibi olmuşum zemuszemus içim de pozitif enerjiyle doldu resmen stres mtres kalmadı oohh kaydirigubbakcemile2
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?

ıyi akşalar kızlar soho ve pelinurgun elinize sağlık kızlar evinizi temizlemişsiniz ama yormuşsunuzz kendinizi.Sağlıcakla kalın.

napalım canım.. en azından göbişimiz çıkana kadar kendimiz yapalım diyorum ama artık yapmam sanırım dün çok yormuşum kendimi... sabah daha iyi hissettim bunu...

selam annişler Biz dün doktora gittik bebişimi gördüm oğluşumuz olacakmış Kız anneleri liste verin ilerde gelin arayacağız Doktorumuz cd yaptı bize durmadan izliyoruz çokk tatlı oğlummm

maşallah maşallah... Allah sağlıklısıyla doğurmayı nasip etsin oğluşunu :)

merhaba benımde kızım olucak

ne güzel bir kız annesi daha katıldı aramıza :))) tebrik ederim arkadaşım

tatlışım evdeydım tum gun sabah bıraz nete baktım sonra kalktım 1 haftalık bulasıgım vardı onu yıkadım ıste sonra bı guzel uyumusum kı sorma sen naptın....

cumartesi doktora gittim işte... bütün uyudum kalktım tembellik yaptım yani... dün de anlattım ya iş güç yordum kendimi braz :))

günaydın arkadaslar nasılsınız?

güünaydınlar..

günaydın canlarropuyorumnanaktan
hepinize güzel mutlu sağlıklı bir hafta dilerimmmopuyorumnanaktan

Günaydıııınzemuszemus

Günaydııınn Günaydııınnn Günaydın Arkadaşlarımmm...

ben de sizlere muhteşem bir hafta diliyorum!!!!

Son düzenleme:
aklım hala o sıcacık yatakta da ohaoldumsmile hiç işe gelmek istemiyorum aklımk hafta sonun da kalmış :)))

sorma valla benim de öyle... bu hafta pazartesinin tek teselellisi salıdan önceki gün olması... salı yani yarın bebişimi görüceeemmm :CüvCüv:

günaydın herkese bugün güne çok güzel başladım... eşim yanımda yok ama sesini duydum, arkadaşımdan çok güzel haberler geldi bu hafta çok güzel geçicek inş. zemuszemus

herkesler iyiler maşallah kızlarımız oğullarımız kıpır kıpır olsunlar

günaydın cnm ay ne güzel ya canım istedi birden rahatlamayı gevşemeyi pozitif enerjiyle dolmayı:))

günaydın kızlar.... ben geldimmm::)

günaydın tatlım nasılsın

aklım hala o sıcacık yatakta da ohaoldumsmile hiç işe gelmek istemiyorum aklımk hafta sonun da kalmış :)))

hehehh aynen benimde
dün bütün gün yatmama rağmen hala doyamadım:))
nasılsın canımcımmmkaydirigubbakcemile2

günaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaabayanssulusmile
inşallah hep böle devam eder canımm

hoşgeldin şekerim günaydııınnn :)))

hosbulduk tatlışım nasılsın... sıpacık nası?

Hoşgeldin canım şimdi geçmişi okurken gördüm kızın olacakmış tebrik ederiiimm :))
ben de yarın gidicem doktora çook heyecanlıyım...

cok sagol tatlım darsısı basınıza ıns.... bıran once ogrensın ogrenemeyenler ınsallah.... opuyorumnanaktan

bu arada bır ılac posetım oldu sormayın kızlar hepsı ıcılcek hepsı benı beklıyo doktorum bu sefer ben hasta olunca dudagımdada koca ucugu gorunce kalsıyum-D3 yazdı bole usya atıyosun foooooos yapıyo:) ama tadı gazoz gıbı sevdım:):) demır hapımı degıstırdı.. demir+folıc asıt lı bı hap verdı... elevıtı ıcınce kusuyodum baska bı vıtamın verdı ve catlak kremı verdı doktora gıdenler sizlere ne verdı??

özlem bu arada bı sıte buldum cok guzel kıyafetler var elbıseler falan kesın bak kızlar bakın hem kalıtelı gorunuyo hem fıyatları cok uygun... dun eşimle baktık baya cok guzel seyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…