2010 Ağustos Anneleri

günaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaabayanssulusmile
inşallah hep böle devam eder canımm

inş. canım çok sağol herkes için herşeyler güzel olsun...

fazla heyecan yaptım heralde tansiyonum normal ama nabzım biraz yüksek çıktı oturdugum yerde yoruldum

Burcum tatlım hastayım hala bogazlarım acıyo ve gecmıyo nolur aman dıyeyım cok dıkkat edın kendınıze hamıleyken hasta olmak cok zor oluyomus... bır ucuk cıktı dudagımda okadar yayıldıkı yanagıma geldı vede dun alt dudagım sısıtı kocaman oldu.. cok zormus ya hasta olmayın sakın..

Sen nasılsın sıpacık nası annesınası getı hafta sonu?

bu arada bır ılac posetım oldu sormayın kızlar hepsı ıcılcek hepsı benı beklıyo:( doktorum bu sefer ben hasta olunca dudagımdada koca ucugu gorunce kalsıyum-D3 yazdı bole usya atıyosun foooooos yapıyo:) ama tadı gazoz gıbı sevdım:):) demır hapımı degıstırdı.. demir+folıc asıt lı bı hap verdı... elevıtı ıcınce kusuyodum baska bı vıtamın verdı ve catlak kremı verdı doktora gıdenler sizlere ne verdı?? [COLOR="Green" .!.:
özlem bu arada bı sıte buldum cok guzel kıyafetler var elbıseler falan kesın bak kızlar bakın hem kalıtelı gorunuyo hem fıyatları cok uygun... dun eşimle baktık baya cok guzel seyler var[/COLOR]

bende elevit içince kusuyorum ama bana içmek zorundasın onu dedi yanınada gyno ferro verdi midede değil bagırsakta çözülüyormus ancak onu içebiliyorum eleviti hala içemiyorum başkada bişe vermedi guclubacismile

nerden baktınız kıyafetlere?

http://www.cocukkiyafetleri.com/Uru...iz-Bebek-Giyim/966/Cichlid-Dokuma-Elbise.aspx

tatlım burdan baktım ama kız kıyafetı var dırek bu sayfada sen ordan bebşinin cinsıyetıne gore bakarsın... montlar falan var kadıfe takımlar benım cok hosuma gıttı... Bu arada erkek bebeklere bakmadım hıc nasıl kıyafettler var?

Özlemmm canım tebrik ederim kızçeniiii.Hafta sonu doğru düzgün girip tebrik edemedim.Ben demiştim ama yaaaaakaydirigubbakcemile3kız diyecek doktor kız.Galiba bundan sonra gelicek haberler hep kız haberi olacak e ben başından beri diyorum.Yiğidin malı meydanda açıp açıp gösterdi bizim tosunlar.Şimdi sıra kızlarda onlarda yavaş yavaş pes edip göstericek inşallah.Liste de dengelenicek bencezemuszemus

sorma valla benim de öyle... bu hafta pazartesinin tek teselellisi salıdan önceki gün olması... salı yani yarın bebişimi görüceeemmm :CüvCüv:

hadi inş. sağlıklısıyla görürsün canım :))

ayyy canım arkadaşın için çok sevindim... daha da iyi haberler alırsın inş. bu arada ben de denedim şu çikolata işini :))) gerçekten çk doğruu.. bebeğim kıpır kıprdı :)

ehh iyi diyelim iyi olalım canım sağol :)) ben de yattım yattım dinlenemedim.... offff bu hafta sonları hiç bitmese :)))

Son düzenleme:

sağol canım bakıcam da internette sorun var bende galba bazı siteler açılmıyor buda açılmıyor şuan fisfisfis

ben şuan annemdeyim gelirken bütün bebek eşyalarımı getirdim orta boy bi hurç dolusu bodyler tulumlar patikler şapkalar ayakkabı hepsi çıktı sanırım ilk zamanlar için çok bişe alamıycam ama Allah bunları iyi günlerde kullanmayı nasip etsin yerimseniben

bebek arabası beğendim onu almak için biraz birikim yapmam lazım hihoyyyt

ayyy canım aşağıda bir mesaj yazdım lafım sana değil sakın alınma... sen aklına düşeni söyledinn... seni düşünüpte yazmadım sakın alınma olur mu??

canım kız olsun erkek olsun... sağlıklı olsun... sırada detaylı ultrason var heyecanla onu bekliyorum... inş. bebeğimde herhangi bir sorun yoktur...

ooooooooo masallah canım ayyyy ne guzel senın baya hazır herseyın ben cok heveslendım sımdı ya bıranonce hersını almak ıstıyorum:):) amın tatlım ıns guzel gunlerde gıydırsın bebişine... ama bu sıtede bıraz buyuk kıyafetler 0-6 6-9 ay arası dıye gıdıyo... ben şimdiden bakarken kışa hazırlık yapıyom:)

Günaydın annecikler. ıyi bir haftasonu geçirmişsinizdir inşallah?

Neeeeee tamam canım demiyorum bidahalmaz::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zaten cinsiyeti öğrenince insan artık herşeyini almak istiyor emzik biberon bile bakıyorum ben eşim acele etme diyor ama napıyım herşeyden alıyım istiyorum... önceden cinsiyet yüzünden alamıyordum şimdi belli zor tutuyorum kendimi :CüvCüv:

ay canım benim inşallah hepsi şifa olsun sanada meleğinede kuşum:)

inş. canım çok sağol herkes için herşeyler güzel olsun...

fazla heyecan yaptım heralde tansiyonum normal ama nabzım biraz yüksek çıktı oturdugum yerde yoruldum

canım benim evet benimde nabzım çok hızlı atıyor hele sol tarafıma yatınca hep kalbimin sesini duyuyorum güm gümm:))))

canımcım ya uçukta zor olur ama ilaçlar iyi eder inşallah canım
evet çok dikkat etmemiz lazım hepimizin elinden geldiği kadar:)
sıpacık iyidir inşallah kuşum ses seda yokk
ben de iyiyim cumartesi eve gider gitmez uyumuşum:) dünde kalktım kociş kahvaltı hazırladı evi falan toparladım sonra yine uyuyakalmışım kanepede 2 den 5 e kadar kaydirigubbakcemile3 sonra kalktık kociş evi süpürdü halıları falan kaldırdı bende sildim toz aldım tekrar yerleştirdik banyo tuvalet derken dinlene dinlene yaptım saat 8 i buldu:) sonra kociş yine bişeyler hazırlamış sağolsun:) yedik 1 2 pantolon ütüledim derken 9 gibi hopp yatak:hulya::hulya:

yani böle geçti haftasonum hem iş hem yatışkaydirigubbakcemile3

Teşekkürler canım sağol.Biraz önce markete gittimde.Gelene kadar kusuyordum vallahi.Öğüre öğüre geldim ne kadar pis insanlar var dışarda yaaaaaaklava:klava:klava:

neden bitanem yaa gerçi biliyorum etraf pislik doluda:umursamaz:

Neeeeee tamam canım demiyorum bidahalmaz::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım sonraki mesajımı okumadın mı??? sana demediiiimm alınmaaa.... lafım sana ve burdakilere değil.. siz o konuşanlardan daha çok biliyorsunuz yaşadıklarımı.. tabii ki yorum yapacaksınız ki sizlerin yorumu benim için önemli... ama başkalarının ki değil.. sadece tipime bakarak yakıştırma yapıyorlar ona sinir oluyorum... sanki ben erkek evlat sahibi olsam bana yakışmayacak :çok üzgünüm:

[/URL][/IMG]

kızlar bu erkke bebk tulumu ama kızda gıymez mı bunu ya benım cok hosuma gıttı de bayanssulusmile

şimdi üzüldüm yazdığımaaa kimse üzerine alınmasın sizler için demedim ben onu umarım anlatabilmişimdir yukarıdaa mafoldumben

Günaydın annecikler. İyi bir haftasonu geçirmişsinizdir inşallah?

Günaydın canım.Valla ben çok iyi bir haftasonu geçirdim.C.tesi günü kendime alışveriş yaptım.likralı kot tayt aldım düşük bel çokkkk rahat tavsiye ederim herkese çokta güzel duruyor 3 tanede bol ve uzun gömlek aldım göbişimin altındanda hafif bir kemer takıyorum çok şık duruyor.Ayyy satan elemana da bir sinir oldum ki sormayın yaaaa.Kıza bir ben hamileyim demediğim kaldı yani uyuz anlamıyor eşime diyorum ben bunları 3 4 ay sonrada giyebilirmiyim sence diyorum kız diyor evet evet yazın çok rahat kullanabilirsin allahım deli oldum yaaaaaa.Bir de yemişim iyice çıkmış karnım.Kasadaki kız direk dedi bunları hamileler çok rahat alıp giyebiliyor diye.Hemencecik anlayıverdi kızcağız.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…