- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
günaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaaabayanssulusmile
inşallah hep böle devam eder canımm
bu arada bır ılac posetım oldu sormayın kızlar hepsı ıcılcek hepsı benı beklıyo:( doktorum bu sefer ben hasta olunca dudagımdada koca ucugu gorunce kalsıyum-D3 yazdı bole usya atıyosun foooooos yapıyo:) ama tadı gazoz gıbı sevdım:):) demır hapımı degıstırdı.. demir+folıc asıt lı bı hap verdı... elevıtı ıcınce kusuyodum baska bı vıtamın verdı ve catlak kremı verdı doktora gıdenler sizlere ne verdı?? [COLOR="Green" .!.:özlem bu arada bı sıte buldum cok guzel kıyafetler var elbıseler falan kesın bak kızlar bakın hem kalıtelı gorunuyo hem fıyatları cok uygun... dun eşimle baktık baya cok guzel seyler var[/COLOR]
günaydınn canım nasılsınnn
bende elevit içince kusuyorum ama bana içmek zorundasın onu dedi yanınada gyno ferro verdi midede değil bagırsakta çözülüyormus ancak onu içebiliyorum eleviti hala içemiyorum başkada bişe vermedi guclubacismile
nerden baktınız kıyafetlere?
sorma valla benim de öyle... bu hafta pazartesinin tek teselellisi salıdan önceki gün olması... salı yani yarın bebişimi görüceeemmm :CüvCüv:
günaydın herkese bugün güne çok güzel başladım... eşim yanımda yok ama sesini duydum, arkadaşımdan çok güzel haberler geldi bu hafta çok güzel geçicek inş. zemuszemus
herkesler iyiler maşallah kızlarımız oğullarımız kıpır kıpır olsunlar
günaydın cnm ay ne güzel ya canım istedi birden rahatlamayı gevşemeyi pozitif enerjiyle dolmayı:))
günaydın tatlım nasılsın
hehehh aynen benimde
dün bütün gün yatmama rağmen hala doyamadım:))
nasılsın canımcımmmkaydirigubbakcemile2
http://www.cocukkiyafetleri.com/Uru...iz-Bebek-Giyim/966/Cichlid-Dokuma-Elbise.aspx
tatlım burdan baktım ama kız kıyafetı var dırek bu sayfada sen ordan bebşinin cinsıyetıne gore bakarsın... montlar falan var kadıfe takımlar benım cok hosuma gıttı... Bu arada erkek bebeklere bakmadım hıc nasıl kıyafettler var?
Özlemmm canım tebrik ederim kızçeniiii.Hafta sonu doğru düzgün girip tebrik edemedim.Ben demiştim ama yaaaaakaydirigubbakcemile3kız diyecek doktor kız.Galiba bundan sonra gelicek haberler hep kız haberi olacak e ben başından beri diyorum.Yiğidin malı meydanda açıp açıp gösterdi bizim tosunlar.Şimdi sıra kızlarda onlarda yavaş yavaş pes edip göstericek inşallah.Liste de dengelenicek bencezemuszemus
sağol canım bakıcam da internette sorun var bende galba bazı siteler açılmıyor buda açılmıyor şuan fisfisfis
ben şuan annemdeyim gelirken bütün bebek eşyalarımı getirdim orta boy bi hurç dolusu bodyler tulumlar patikler şapkalar ayakkabı hepsi çıktı sanırım ilk zamanlar için çok bişe alamıycam ama Allah bunları iyi günlerde kullanmayı nasip etsin yerimseniben
bebek arabası beğendim onu almak için biraz birikim yapmam lazım hihoyyyt
hadi inş. sağlıklısıyla görürsün canım :))
ayyy canım arkadaşın için çok sevindim... daha da iyi haberler alırsın inş. bu arada ben de denedim şu çikolata işini :))) gerçekten çk doğruu.. bebeğim kıpır kıprdı :)
ehh iyi diyelim iyi olalım canım sağol :)) ben de yattım yattım dinlenemedim.... offff bu hafta sonları hiç bitmese :)))
ayy bu arada kızlar... şu sürekli senin kızın olacak ben biliyorum diyen tiplere sinir oluyorum ya inanın %60 kız dediler demeye çekiniyorum.. hakkımda yorum yapmalarını istemiyorum... ya ben daha kestiremiyorum ya erkekse ihtimali varken yok yok seninkızın olacak herkes de öle diyor zaten lafları beni sinir ediyor...
Günaydın annecikler. İyi bir haftasonu geçirmişsinizdir inşallah?
ooooooooo masallah canım ayyyy ne guzel senın baya hazır herseyın ben cok heveslendım sımdı ya bıranonce hersını almak ıstıyorum:):) amın tatlım ıns guzel gunlerde gıydırsın bebişine... ama bu sıtede bıraz buyuk kıyafetler 0-6 6-9 ay arası dıye gıdıyo... ben şimdiden bakarken kışa hazırlık yapıyom:)
hosbulduk tatlışım nasılsın... sıpacık nası?
cok sagol tatlım darsısı basınıza ıns.... bıran once ogrensın ogrenemeyenler ınsallah.... opuyorumnanaktan
bu arada bır ılac posetım oldu sormayın kızlar hepsı ıcılcek hepsı benı beklıyodoktorum bu sefer ben hasta olunca dudagımdada koca ucugu gorunce kalsıyum-D3 yazdı bole usya atıyosun foooooos yapıyo:) ama tadı gazoz gıbı sevdım:):) demır hapımı degıstırdı.. demir+folıc asıt lı bı hap verdı... elevıtı ıcınce kusuyodum baska bı vıtamın verdı ve catlak kremı verdı doktora gıdenler sizlere ne verdı??
özlem bu arada bı sıte buldum cok guzel kıyafetler var elbıseler falan kesın bak kızlar bakın hem kalıtelı gorunuyo hem fıyatları cok uygun... dun eşimle baktık baya cok guzel seyler var
inş. canım çok sağol herkes için herşeyler güzel olsun...
fazla heyecan yaptım heralde tansiyonum normal ama nabzım biraz yüksek çıktı oturdugum yerde yoruldum
Burcum tatlım hastayım hala bogazlarım acıyo ve gecmıyo nolur aman dıyeyım cok dıkkat edın kendınıze hamıleyken hasta olmak cok zor oluyomus... bır ucuk cıktı dudagımda okadar yayıldıkı yanagıma geldı vede dun alt dudagım sısıtı kocaman oldu.. cok zormus ya hasta olmayın sakın..
Sen nasılsın sıpacık nası annesınası getı hafta sonu?
Teşekkürler canım sağol.Biraz önce markete gittimde.Gelene kadar kusuyordum vallahi.Öğüre öğüre geldim ne kadar pis insanlar var dışarda yaaaaaaklava: klava: klava:
Neeeeee tamam canım demiyorum bidahalmaz::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Günaydın annecikler. İyi bir haftasonu geçirmişsinizdir inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?