canım sonraki mesajımı okumadın mı??? sana demediiiimm alınmaaa.... lafım sana ve burdakilere değil.. siz o konuşanlardan daha çok biliyorsunuz yaşadıklarımı.. tabii ki yorum yapacaksınız ki sizlerin yorumu benim için önemli... ama başkalarının ki değil.. sadece tipime bakarak yakıştırma yapıyorlar ona sinir oluyorum... sanki ben erkek evlat sahibi olsam bana yakışmayacak :çok üzgünüm:
şimdi üzüldüm yazdığımaaa kimse üzerine alınmasın sizler için demedim ben onu umarım anlatabilmişimdir yukarıdaa mafoldumben
günaydın canım hoşgeldiin :)) ehh fena değildi :) cumartesi sabahı hariç... bebeğimi gördüm çok güzel bir sabahtı :))
senin nasıldı?
Tamam canım sen üzülme :1hug:hiiiiiç alınganlık yapmiycam şimdi ben zaten seni görüpte söylemedim kiiiiiiiihihoyyythihoyyyt
zaten cinsiyeti öğrenince insan artık herşeyini almak istiyor emzik biberon bile bakıyorum ben eşim acele etme diyor ama napıyım herşeyden alıyım istiyorum... önceden cinsiyet yüzünden alamıyordum şimdi belli zor tutuyorum kendimi :CüvCüv:
[
giydirilir bence kızlara hersey yakısıyor:) benım bebısın cıcılerı arasında kız cocukları ıcın bı yelek modelı vardı gordunmu halam yapmıs ekledım bende ornek alan olursa dıye baktınmı cıcıslere
günaydınlar herkese.
sohocum sana çok hak veriyorum inan. dışardan tanıyanlar çok saçma ve sinir bozucu yorum yapıyorlar. bana da bir arkadaşım demişti, ben size kız evlat yakıştırıyorum. kendi oğlu var ve biraz geri kafalı övünür oğlu var diye, aklı sıra bana erkek yalıştırmıyordu...çooook sinir olmuştum, ki biz eşimle zerre kadar ayrım yapmayız kız erkek diye...
Gerçekten mi?? Ben de pazar sabaha karşı rüyamda gördüm bebeğimi :asigim: . Beyaz beyaz giydirmişim hayatımın aşkını, yatağında uyuyordu. Bir de rahmetli annemle telefonda konuşuyormuşum (hayırdır inşallah).
İnsanın yaşama içgüdüsü nelere kadir? Annemi kaybettikten sonra hemen hemen hergece rüyamda görüyorum onu. O yüzden hiç kaybetmişim gibi gelmiyor. Yaşamak için herşeyi yapıyor zihnim.
Bugün kıyamet kadar işim var. Bir yığın ütü ile boğuşacağım; dizm de var saatleri çakışsın istiyorum, hem izler hem ütülerim artık. Ondan sabahtan öğlene sizinle olayım dedim.
demi olur ya o tulum benım cok hosuma gıttı... bu arada ben gordum o modelı ve cok tatlı boncuklu boncuklu... begendıklerımın resımlerını alıyorum hepsını anneme gondercem kı orsunler:):) keske bende bıraz orguden anlasaydım sole degısık degısık orseydım...
heh heh aynen aynen düşündüğüm şey bu... anlatmak istediğimi anlattın canım... :) Allah yakışıp yakışmadığına göre mi veriyor ne yani? :) töbee yarebbim yaaa
canım sonraki mesajımı okumadın mı??? sana demediiiimm alınmaaa.... lafım sana ve burdakilere değil.. siz o konuşanlardan daha çok biliyorsunuz yaşadıklarımı.. tabii ki yorum yapacaksınız ki sizlerin yorumu benim için önemli... ama başkalarının ki değil.. sadece tipime bakarak yakıştırma yapıyorlar ona sinir oluyorum... sanki ben erkek evlat sahibi olsam bana yakışmayacak :çok üzgünüm:
ya bu banda garıp gelıyo kız dıyosun dıre yuzune bı garıp bakıyolar bole.. bıde sey demıyolar mı uzulme ıkıncıye erkek olur... ya nıye ben 4 aydır kendımı kız dıye yırtıyom...klava:
aynen bende oyle hıc orgunun ö sünü bilmem ve ben tekstıl laborntym bu ısınde ıcındeydım suan calısmıyorum ama hıc sevmıyorum mıllet stres atmak ıcın yapıyor o ısı ben sıtrese gırıyorum azcık yapmaya calıssamkaydirigubbakcemile3 bide nakonun saten ıplıgı var bebek ıcın yumusacık bı ıplık bence ondan al bak ne kadar muntazam dusucek ornegın hemde cok yumusacık parlak bebek ıcınde ıyı
burcucum canım varya nerdeyse aynı seyler yapmısız...:) bende 1 gıbı kalktım bulasıklarımı akıttım yorulunca ıcerı oturdum saat 2 gıbı bır uyumusum kalktıgımda 5tı... sonra bulasıga ve yemek yapmaya basladım hemen sagolsun kocısımde yardım ettı durulamama.. ya aklıma geldı sızın kocıslerde sıze yardım edıyolardır Allah arzı olsun benımkıde yardım edıyoama o sırada bırı arayınca ben bulasık falan yıkıyo dıuyorum veya yemek yapıyo benım kocıs cok bozuluyo baskasına soleme dıyo ama ben onun bana yardım etmesınden oyle bı gurur duyuyorum kı anlatamam...:):) aman erkeklık herhal işte
arkadaşlar bende şu erkek kız ayrımı yapanlara çok sınırlenıyorum hepsı bıze allahın emaneti ve kızda olsa erkekte olsa şükür etmelıyız bızım toplumumuz erkege onem verıyor ve dıkkat ettımde en cokta erkek annelerı cekıyor acıyı benımde bebısım erkek olcakmıs ama hayırlısı dedım hıc ay benım oglum olck kızları hazırlayın falan demedım ayıp bu bence hem suan kızlar secıyor bence kızı olcaklar demelıkı arkadaslar oglanları hazırlayın kızlarımız sececek dıye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?