banada dıyorlardı senınkı kıza benzıyo dıyorlardı allah hayırlısını versın dıyordum kızım olsa cok mutlu olurum dıyordum bazı bızım burdakı beyınsızlerde napacan kızı oglan ıyıdır bılmemne bıde bunları teyzeler dıyor acba az yaslanınca erkeklık hormonlarımı artıyor ne :) kendı cınsıyetlerınıde unutuyorlar
aaaaa şeymacım ben çok oldu öğreneli bunu.Kociş sana yardım ediyorsa kesinlikle söylemiyeceksin başkasına kaydirigubbakcemile3ben bunu öğrendim canım sen de öğren erkekler böyle işte.Ben de diyorum büyük bir gururla söylerim senin bana yardım ettiğini diyorum ama işte bozuluyor o da söyleyincekaydirigubbakcemile3
yaa şimdi bu terbiyesizlik değil de ne???? üzülme bidakine erkek olur.... bunu söyleyenin ağzına iki tane patlatacaksın.... ayy bak şimdi çok daha sinir oldummmmklava:
aaaaa şeymacım ben çok oldu öğreneli bunu.Kociş sana yardım ediyorsa kesinlikle söylemiyeceksin başkasına kaydirigubbakcemile3ben bunu öğrendim canım sen de öğren erkekler böyle işte.Ben de diyorum büyük bir gururla söylerim senin bana yardım ettiğini diyorum ama işte bozuluyor o da söyleyincekaydirigubbakcemile3
bizimkilerde aynen evlenmeden yapmıslar kızım olursa dıye yelekler hırkalar falan bı kısmı sarı bı kısmı pempe mavı neymıs bıde dıyorlarkı ben bebek henuz dusunmuyorum dıyrodum sen dogurana kadar bızım gozumuz gormez orelım dursun ama ıykıde ormusler:)
arkadaslar benım esım gelcek 12 de ben yemek hazırlamaya gıdıyorm öptüm hepinizi annişler kendınıze ıı bakın hoşçakalın
oyyyyyyy canım benım bebişide gormus ruyasında... Allahım gercekte gormeyı nasıp etsın ıns... allahım rahmet eylesın annene tatlım benım... :1hug:hangı dızıyı ızlıyosun bakalım:):) benımde cok ısım var ama hıccc yapasım yok ya
Çok teşekkür ederim şeymacım, dostlar sağolsun. Hepimize kuzucuklarımı kucaklamayı nasip etsin Rabbim.
e2 kanalında umutsuz ev kadınları var, onu izliyorum. Cnbc-e de de var yeni bölümleri ama akşam saatlerinde, başka dizilerle çakışıyor, ondan e2dekine bakıyorum. Tek derdim gömlekler; nefret ediyorum gömlek ütülemekten delikafadulden
yaa cok garıp nıye boleler kı sankı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bencede guzel olmus ya ınan orgunun yerımı gıder bakarsın hemen arkasına bıde kızın olur oooo.. olmadı hedıye goturursun... ananemın bı lafı var kuruya kurtmu duscek dıye varsın olsunda kenarda beklesın..
Çok teşekkür ederim şeymacım, dostlar sağolsun. Hepimize kuzucuklarımı kucaklamayı nasip etsin Rabbim.
e2 kanalında umutsuz ev kadınları var, onu izliyorum. Cnbc-e de de var yeni bölümleri ama akşam saatlerinde, başka dizilerle çakışıyor, ondan e2dekine bakıyorum. Tek derdim gömlekler; nefret ediyorum gömlek ütülemekten delikafadulden
Niye böyleler onu da söyliym erkek kız ayrımı yapan zihniyetler yüzünden böyleler canım aynı şey değil mi sizce de?????erkek iş yapmaz erkek sert olur erkek eşine söz geçirmelidir.Benim kızkardeşimin eşi yardım ediyor diye kaynı ile kayınvalidesi hemen dalga geçiyorlar aaa sen böyle değildin iyice karıköylü oldun diyee.klava:
sende benım kafadansın bende ızlıyorum eşim kızıyo nıye ızlıyon sacma sapan falan dıye... bende dıyom sneın kurtlar vadısı cok mu akıllı bende bunu ızlemekten zevk alıyom ıste:)): ama bı ara kaldırmıslardı yerıne dedıkoducu kızı koymuslardı yenı gunllerını bılmıyorum ben?? eskıden pazartesı carsamba cuma oglen salı persembede sabah aksam cıukıyodu şimdi ne zman??
Allah allah herkes nefret ediyor ütü yapmaktan ben niye seviyorum ütüyü yaaa.Hele gömlek ütülemeyi şöyle şıkır şıkır kağıt gibi zevkle ütülüyorum vallahi.Ama kimse bana inanmıyor.şaka yapıyorsun diyorlar ben ütüyü seviyorum diyince.
benım eşime ole deseler hemen ne dıyo bılıyon mu?? Bu evın reısı benım benım der benım ıkı lafım var kımse ustune laf soyleyemez der... o laflarda'' TAMAM KARICIM PEKİ KARICIM''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benım eşime ole deseler hemen ne dıyo bılıyon mu?? Bu evın reısı benım benım der benım ıkı lafım var kımse ustune laf soyleyemez der... o laflarda'' TAMAM KARICIM PEKİ KARICIM''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah allah herkes nefret ediyor ütü yapmaktan ben niye seviyorum ütüyü yaaa.Hele gömlek ütülemeyi şöyle şıkır şıkır kağıt gibi zevkle ütülüyorum vallahi.Ama kimse bana inanmıyor.şaka yapıyorsun diyorlar ben ütüyü seviyorum diyince.
canım bu işi para ile yapsan çok para kazanırsınben de pek hazetmem çünkü ütü yapmaktan özellikle pantolonlarıııııı :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?