benim göğüsler zaptedilemiyo kızlar. olamaz böyle bişi karnım yerine onlardan çıkıcak sanki bebek.ilerki aylar nolcak bilmiyorum valla
Bu arada çalışan bayanlar bebişlere kim bakacak benim annem bakacak kısmetse. Kaynanoş zaten başka şehirde
Teşekkür ederim hepinize... by byy zemuszemus
Bence uzak değilsinizdir sadece sen hamişsin ya hassaslaştın o kadarlülülülülülü
bende anneme güveniyorum kayınvalidemde izmirde.ortaklaşa artık bakacaklar .
bende anneme güveniyorum kayınvalidemde izmirde.ortaklaşa artık bakacaklar .
kayınvaldem bana yakın olduğu için mecbur o bakacak..istemeye istemeye veriyorum yavrumu..o da hasta dizlerinden rahatsız..kiloluda..bi de olmaz olasıca bi görümcem var 36 yaşında bekar..offffffffffffffffff:gitme:
ev işi yapıyor musunuz bıraktınız mı? Ben zaten yapmıyordum yani az yapıyordum(belim rahatsız) artık hiç yapmıyorum haftada 1 kadın geliyor. Siz ne durumdasınız ya da ilerde ne yapacaksınız
Benim goguslerde hassasiyet var ama oyle asırı bir buyume yok kızlar, bende korkmaya basladım acaba sutum olmayacak mı diye
kayınvaldem bana yakın olduğu için mecbur o bakacak..istemeye istemeye veriyorum yavrumu..o da hasta dizlerinden rahatsız..kiloluda..bi de olmaz olasıca bi görümcem var 36 yaşında bekar..offffffffffffffffff:gitme:
Kızlar ne alınganlığı ben adamı canından bezdirdim ya bağrıyorum ya ağlıyorum. İyi sabrediyor garibim. Sonra da onu üzdüm diye pişman olup yine ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?