2010 Ağustos Anneleri

kıslar sıkıldım yaaa

kocişle bu aralar çok uzağız yanyanayız ama konuşmalarımız bile uzak neden sizce adam bana iyilik yapıyo ama yaranamıyo yaaaa ne yapacapım böylee :sinifsinif: :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kızlar sanırım hepimizin göğüslerinde bi şişlik ve hassasiyet var
ama daha çok erken değilmi yaa kafamçokkarıştı

bende anneme güveniyorum kayınvalidemde izmirde.ortaklaşa artık bakacaklar .

kayınvaldem bana yakın olduğu için mecbur o bakacak..istemeye istemeye veriyorum yavrumu..o da hasta dizlerinden rahatsız..kiloluda..bi de olmaz olasıca bi görümcem var 36 yaşında bekar..offffffffffffffffff:gitme:

ev işi yapıyor musunuz bıraktınız mı? Ben zaten yapmıyordum yani az yapıyordum(belim rahatsız) artık hiç yapmıyorum haftada 1 kadın geliyor. Siz ne durumdasınız ya da ilerde ne yapacaksınız

Benim goguslerde hassasiyet var ama oyle asırı bir buyume yok kızlar, bende korkmaya basladım acaba sutum olmayacak mı diye

meralcim benim goguslerimdeki hassasiyet 7. haftadan sonra basladı canm hemen baslamadı

kayınvaldem bana yakın olduğu için mecbur o bakacak..istemeye istemeye veriyorum yavrumu..o da hasta dizlerinden rahatsız..kiloluda..bi de olmaz olasıca bi görümcem var 36 yaşında bekar..offffffffffffffffff:gitme:

Zor canım senin işin ama Allah yokluklarını da göstermesin. Bak yine de kuzuna bakacaklar. a.s.

Kızlar ne alınganlığı ben adamı canından bezdirdim ya bağrıyorum ya ağlıyorum. ıyi sabrediyor garibim. Sonra da onu üzdüm diye pişman olup yine ağlıyorum

ev işi yapıyor musunuz bıraktınız mı? Ben zaten yapmıyordum yani az yapıyordum(belim rahatsız) artık hiç yapmıyorum haftada 1 kadın geliyor. Siz ne durumdasınız ya da ilerde ne yapacaksınız

cnm ben ayda bir kere alıyorum camları sildiriyorum bir de halıları yetiyor. süpürgeyi eşim açıyor saolsun bende vileda ile siliyorum zaten biz çalışan insan olduğumuz için pek kimse gelmez bize. kolay batmaz evimiz çok şükür. salon zaten sürekli kapalı ayda bir komple temizliyorum kadın gelince. ama artık kaynanam gelir yapar saolsun. her güzelin bir kusuru vardır ama neyse artıkkkk

Benim goguslerde hassasiyet var ama oyle asırı bir buyume yok kızlar, bende korkmaya basladım acaba sutum olmayacak mı diye

neden olmasın yahuuu.benimkiler adet dönemide şişer ve hassalaşırdı.hormonlarlşa ilgili olabilir azlık çokluk derecesi.zaten süt bezleri sinyali aldı oda üstüne düşen görevi yapıyor.gelişiyor bebeiş için:asigim:

ben düşünmüyorum, annem de kayınvalim de bana eşit mesafede oturuyorlar ben tam ortasındayım, yakınlar, ama izin hakkımı ücretli-ücretsiz kullanabildiğim kadar kullanıcam, sonrasında da bakıcı. ha tabi bakıcı varken annem yada kayınvalidem başında durabilir de, direkt onlara bırakmam, yazık buyaştan sonra insanlara çok zor olur, emekli insanlar tam kendilerine zaman ayırmaları gerekirken benim çocuğuma bakın diyememki

Kızlar ne alınganlığı ben adamı canından bezdirdim ya bağrıyorum ya ağlıyorum. İyi sabrediyor garibim. Sonra da onu üzdüm diye pişman olup yine ağlıyorum

aynen canım yaaa offff bu çok kötü oldu ama bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…