2010 Ağustos Anneleri

Ensestlik binlerce yıldır var. Şöyle özetleyeyim: Eski mısırda firavunun ölümüne yakın kraliçe kızlarının yeni firavunun karısı olması için onları kralın koynuna sokardı; buraya dikkat lütfen kralın "öz kızları" bunlar. İlk yatağa giren " I. kral zevcesi" 2. giren " II. kral zevcesi" diye uzar giderdi...
O zamanın şartları farklıydı, şimdinin farklı. Şimdi sadece sapıklık amaçlı... Böyle insanları toplumdan tecrid edilmeli...

benim karnınmda herhangi bir değişiklik yok
bende şimdi başka bi sitede araştırıyodum evet portakal kadar olması gerekiyomuş
ben bu sabah tartıldım hala aynı kilodayım bikaç ay kilo almadan kalsam hatta çokta güzel olur

serdemm we Wild_Wild_Cat tesekkur edıyorumm ıns.oyle olur..sadece yarım saat kaldııı bugun tam 6 hafta oluyor benım hesabıma gore acaba kalbıde atıyormudur ):))

Canım kalbi atıyordur muhtemelen attığını da doktor sana gösterir ben de o zaman gördüm ama daha duyamazsın. ben görmüştüm pıtpıt atıyordu işallah sen de görürsün boyunu da söyler benimki 5,05 mm di.

serdemm we Wild_Wild_Cat tesekkur edıyorumm ıns.oyle olur..sadece yarım saat kaldııı bugun tam 6 hafta oluyor benım hesabıma gore acaba kalbıde atıyormudur ):))

Ultrasonları gelişmişse duyulabilir, ama çok hassas olmalı. Ben de yarın baktıracağım kalbi pıtpıt atıyor mu diye.
Bu arada benim de karnım büyümeye başladı. dışardan belli olmuyor pek, aynen çok sıkışmışım gibi şişik karnım.

ayy o bendede war bı şişkinlik daha sımdıden karnın cıktı dıyolar :)) bende korkuyorum bokmu buyuk olucak karnım acaba :))) benım bıde gogusler fena halde şiş patlıycak gıbı el değmiyor şimdilkmi boyle yoksa hep boylemı kalıcak bılmıyorum ama rahatsız oluyorum zaten brazda buyuktu benımkıler :))):CüvCüv:

Ben de aynı dileklerdeyim ama 1 kilo aldım artık 71im. Şişmanken hamile kaldım zaten 174 boy 71 kilo....Off bebiş olmasa bunalıma girerdim-tatlicadiarzu-

Valla benim gögüslerim şişmedi sadece ağrıyor. Zaten çok ufaktı hala da ufak işaallah büyür

çok haklısın..cahillik işte

bende salı günü gitcem doktora normalde perşembe gitmem lazım ama iki gün önceden gitsem bişey olmaz heralde
bende inş. salı günü duyabilirim kalp atışlarını

OOO saat 5'e geliyormuş. Ben kaçar dostlar... 5'te e2 de umutsuz ev kadınları var. Süper dizi, hiç kaçırmadım. Hafta içi yeni bölümleri cnbc e de. Ancak maçlar yüzünden kocişim izletmiyor, ben de geriden takip ediyorum. Tavsiye ederim herkese. Yarın sabah dr da olacağım. En geç öğlenden sonra evde olurum. Bebişimin kalbi atıyordur inşallah. Benim için dua edin. Hepinizi öpüyorum, iyi akşamlar...opuyorumnanaktan

Kizlar bende normalde cok usurum burnum ellerim falan hep soguktur simdi masallah ates gibiyim esim yanıyorsun diyor, birde karnımda gaz mı baska bişi mi anlayamadıgım sislik var pantolonlarım dar geliyor zor kapatıyorum fazlada zorlamak istemiyorum aslında

valla cnm bende 90 takıyordum yani şimdi 95 takıcam galiba taşıyor sağdan soldan hihihih vereliniortak vereliniortak

benim hamilelik önceside göbeğim vardı zaten. o nedenle hala kıyafetlerimi giyiyorum.ama annem kilo vermelisin kilo vermelisin bağ çağla şikel 6 kg almış sadece vs vs diyip duruyo.halbuki hamileyim bilmiyor.hamile olduumu bilse aman şunu ye aman bune ye der durur.

pantlonlar olmuyo ama etekleri azcık yukarı çekip giyebiliyorum.bende ilk 3 ay falan kilo almasam ne güzel olacak meralcim

İyi haberlerini bekliyoıruz canım.Evde oturunca ne güzel diziler izleniyor, kıskandım valla. Neyse kendine iyi bak yavru aslana da

hadi bakaılm cnm yarın senin güzel haberlerini bekliyoruz
inş. duyarsın onun pıt pıt atışlarını

eskiden ensest ilişkilik bu kadar gn yüzüne çıkmazdı.Son zamanlarda artmaya başladı.Dünyanın sonu geliyor.

benim göğüsler zaptedilemiyo kızlar. olamaz böyle bişi karnım yerine onlardan çıkıcak sanki bebek.ilerki aylar nolcak bilmiyorum valla

Bu arada çalışan bayanlar bebişlere kim bakacak benim annem bakacak kısmetse. Kaynanoş zaten başka şehirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…