16 yaşındaki bi kız öz abisiyle haltları yiyiyor ve bebeği hastane tuvaletinde doğuruyor.Çocuk ölüyor,şimdi çocuğun ölü mü yoksa doğduktan sonra mı öldürüldüğü araştırılıyor.Bu ülke nereye gidiyor.. Herkes anne olamaz arkadaşlar..Bu çok ayrı bi lütuf bizlere verilen..
serdemm we Wild_Wild_Cat tesekkur edıyorumm ıns.oyle olur..sadece yarım saat kaldııı bugun tam 6 hafta oluyor benım hesabıma gore acaba kalbıde atıyormudur):))
serdemm we Wild_Wild_Cat tesekkur edıyorumm ıns.oyle olur..sadece yarım saat kaldııı bugun tam 6 hafta oluyor benım hesabıma gore acaba kalbıde atıyormudur):))
maşalalh canım benim de şiş ama çok belirgin değil tabi ki. hani idrarınız gelince tutarsınız şişer ya onun gibi.... kıslar ben bu sabah durakta servisi beklerkenm kasıklarımdaki daamarlar pıt pıt pıt attı yaa çok heyecanlandım. sizde de olmuş muydu:lepi:
benim karnınmda herhangi bir değişiklik yok
bende şimdi başka bi sitede araştırıyodum evet portakal kadar olması gerekiyomuş
ben bu sabah tartıldım hala aynı kilodayım bikaç ay kilo almadan kalsam hatta çokta güzel olur
ayy o bendede war bı şişkinlik daha sımdıden karnın cıktı dıyolar :)) bende korkuyorum bokmu buyuk olucak karnım acaba :))) benım bıde gogusler fena halde şiş patlıycak gıbı el değmiyor şimdilkmi boyle yoksa hep boylemı kalıcak bılmıyorum ama rahatsız oluyorumzaten brazda buyuktu benımkıler :))):CüvCüv:
ben kendi adıma söyleyim nikahlı kjocamdan çocuk yapmak için 1,5 senedir düşünüyor ve uğraşıyorum.
ilk seferde bu gerizekalılar nasıl kalabiliyo bu ne cesaret neye güvenmek anlamış değilim.allah hidayet versin yoldan çıkartmasın şaşırtmasınklava:
ayy o bendede war bı şişkinlik daha sımdıden karnın cıktı dıyolar :)) bende korkuyorum bokmu buyuk olucak karnım acaba :))) benım bıde gogusler fena halde şiş patlıycak gıbı el değmiyor şimdilkmi boyle yoksa hep boylemı kalıcak bılmıyorum ama rahatsız oluyorumzaten brazda buyuktu benımkıler :))):CüvCüv:
OOO saat 5'e geliyormuş. Ben kaçar dostlar... 5'te e2 de umutsuz ev kadınları var. Süper dizi, hiç kaçırmadım. Hafta içi yeni bölümleri cnbc e de. Ancak maçlar yüzünden kocişim izletmiyor, ben de geriden takip ediyorum. Tavsiye ederim herkese. Yarın sabah dr da olacağım. En geç öğlenden sonra evde olurum. Bebişimin kalbi atıyordur inşallah. Benim için dua edin. Hepinizi öpüyorum, iyi akşamlar...opuyorumnanaktan
Ensestlik binlerce yıldır var. Şöyle özetleyeyim: Eski mısırda firavunun ölümüne yakın kraliçe kızlarının yeni firavunun karısı olması için onları kralın koynuna sokardı; buraya dikkat lütfen kralın "öz kızları" bunlar. İlk yatağa giren " I. kral zevcesi" 2. giren " II. kral zevcesi" diye uzar giderdi...
O zamanın şartları farklıydı, şimdinin farklı. Şimdi sadece sapıklık amaçlı... Böyle insanları toplumdan tecrid edilmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?