[bişey sorucam lilypie tickers oluşturmaya çalışıyorum ama bitiş tarihi ne demek ve bu siteye nasıl atıcam onu yardımcı olurmusunuz.
kızlar cevap lütfen
[bişey sorucam lilypie tickers oluşturmaya çalışıyorum ama bitiş tarihi ne demek ve bu siteye nasıl atıcam onu yardımcı olurmusunuz.
annelik böyle bişey olsa gerek hayvanlar bile yavrularına kıyıpta bırakamıyo
ama bazı insanlar o minncık bebişleri sokağa bırakıyo
bu nasıl vijdandır anlamıyorum :umursamaz:
kızzzlar ben coook heycanlıyımmmm saat 5 te randewum warr keseceğimi goreceğim inş. cok merak edıyorum ıns bı sorun cıkmazzz ::):):):) dua edın benım ııcnnn opuyorumm hepınızıı
kızzzlar ben coook heycanlıyımmmm saat 5 te randewum warr keseceğimi goreceğim inş. cok merak edıyorum ıns bı sorun cıkmazzz ::):):):) dua edın benım ııcnnn opuyorumm hepınızıı
AFİYET OLSUN ŞEKERİM....
kıslar ya ben gece çok sıcaklıyorum ateşim çok yükseliyo normalde eşim eşofman giyinmez mesela capri giyer bir de t-shırt çok sıcaktır. dün akşam bu ateş senden mi geliyo dedi bana bende farkında dğeilim üşüyorum. ateş mi geliyor dedim 2-3 gündür çok sıcaksın farkında değilmisin dedi yalın sıcak vuruyo dedi normal mi sizce
16 yaşındaki bi kız öz abisiyle haltları yiyiyor ve bebeği hastane tuvaletinde doğuruyor.Çocuk ölüyor,şimdi çocuğun ölü mü yoksa doğduktan sonra mı öldürüldüğü araştırılıyor.Bu ülke nereye gidiyor.. Herkes anne olamaz arkadaşlar..Bu çok ayrı bi lütuf bizlere verilen..
16 yaşındaki bi kız öz abisiyle haltları yiyiyor ve bebeği hastane tuvaletinde doğuruyor.Çocuk ölüyor,şimdi çocuğun ölü mü yoksa doğduktan sonra mı öldürüldüğü araştırılıyor.Bu ülke nereye gidiyor.. Herkes anne olamaz arkadaşlar..Bu çok ayrı bi lütuf bizlere verilen..
Kızlar bu arada karınlar ne durumda benimki şişti ya şişkinliğim var herhalde gerçi 8 hafta oldu portakal kadar olması lazımmış rahimin. Düğme zaten kaoanmıyordu artık fermuar da açık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?