2010 Ağustos Anneleri

[bişey sorucam lilypie tickers oluşturmaya çalışıyorum ama bitiş tarihi ne demek ve bu siteye nasıl atıcam onu yardımcı olurmusunuz.

ben tickerfactoriciyim ama muhtemel doğum yapacağın günü kastetmiştir. Sona gelince HTML bölümünde oluşan linki http'den başlayıp png'de dahil kopyalıyıp, profil düzenle bölümünün sonundaki link yerine yapıştırıyorsun.

bencede yani dr lara sapık muamelesi yapmamak lazım. sonuçta bebişlerimizi onlar gösterecek bize. adam nasıl gösterecek bebeğini sana. onun kalbinin sesini duyacağını düşün...

kızlar cevap lütfen

Expected Due Date: beklenen bitiş tarihi
Last Menstrual Period : son adet dönemi
Optional text to display above the ticker: tikırın üstüne ne yazılmasını istiyorsan onu yazıver.
Next de
Açılan sayfada linki seç,
Profil düzenlemeden ilgili yeri göreceksin altta oraya linki yapıştır, işlem tamamdır...

[bişey sorucam lilypie tickers oluşturmaya çalışıyorum ama bitiş tarihi ne demek ve bu siteye nasıl atıcam onu yardımcı olurmusunuz.

CNM BİTİŞ TARİHİ GEBELİĞİN SON BULŞACAĞI TARİH DEMEK.
tickeri yaptıktan sonra resim url si olan yeri copy yap profilimi düzenlede çizelge takip yeri var en altta oraya yapıştır. kaydet

bu kadar

Hürriyetten bir haber: Yeniimaret mevkisinde bir otomobilin çarpması sonucu yavrusu ölen anne köpek, vatandaşlar tarafından kanala atılan yavrusunun ölüsünü kulağından çekerek kaza bölgesine taşıdı. Aradan geçen 24 saate rağmen ölen yavrusunun başından ayrılmayan anne köpek, zaman zaman minik yavrusunu yalayarak uyandırmaya çalışması görenleri duygulandırıyor.

ıki yavrusu olduğu öğrenilen köpeğin, diğer yavrusunu ise yanından ayırmadığı görüldü.

Anne köpeğin yürek burkan hali, bir otomobilin çarpması sonucu yavrusunun yol kenarında ölmesiyle başladı. Görenlere büyük bir dram yaşatan anne ve yavrunun bir kaza sonucu ayrılması, anneliğin tüm canlılarda içgüdüsel bir davranış olduğunu gözler önüne sermişti.

Yavrusunun can verdiğini gören anne köpek, önce yavrusunun hayatına kasteden otomobile kızgınlığını yoldan geçen tüm araçlara havlayarak göstermiş, ardından dakikalarca ölen yavrusunun başından ayrılmamıştı.

“KÖPEKLERDE ıNSANLAR GıBı YAVRULARINI BIRAKMAK ıSTEMEZ”

Trakya Bölge Veteriner Hekimler Odası Başkanı Dr. Erdal ılgü, annelik içgüdüsünün tüm canlılarda olduğu gibi özellikle köpeklerde de çok ileri düzeyde olduğunu belirtti.

Köpeklerin ölen yavruları başında günlerce bekleyebileceğini ifade eden ılgü, “Köpekler çok sadık hayvanlardır. Onlarda da annelik içgüdüsü tıpkı insanlarda olduğu gibidir. Yavrusu belli bir büyüklüğe gelene kadar yanından ayırmazlar. Yavrularının her türlü kötülüğe karşı korurlar” diye konuştu.

“SAHıPLENMEK ıSTEYENLERE KÖPEK VEYA KEDı VEREBıLıRıZ”

Edirne Belediyesi Veteriner Müdürü Mehmet Rodoplu da sokak hayvanlarını toplayarak, belediyenin kedi köpek bakım merkezine götürdüğünü söyledi.

Kazalar sonucu telef olan sokak hayvanları uygun bölgelere gömdüklerini anlatan Rodoplu, şöyle konuştu:

“ıhbar geldiğinde ya da ekiplerimiz yolda ölü bir hayvanla karşılaştıklarında çevre sağlığına sakınca arz etmemesi için hayvan leşlerini alarak, uygun bir bölgeye gömüyorlar. Bu köpek yavrusunun leşini de ekiplerimiz en kısa sürede gömecekler.”

Edirne'de sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin toplandığını kaydeden Rodoplu, “Bu hayvanların aşılarını yaptırıyoruz. Topladığımız köpek ve kedileri isteyenlere verebiliriz” şeklinde konuştu.

mafoldumben

bir açlık krizi geldi geçtikii sormayın 1 mandalin 1 kepekli etimek
5 tanede kurabiye yedim :1shok::jeyyar:

annelik böyle bişey olsa gerek hayvanlar bile yavrularına kıyıpta bırakamıyo
ama bazı insanlar o minncık bebişleri sokağa bırakıyo
bu nasıl vijdandır anlamıyorum :umursamaz:

AFıYET OLSUN ŞEKERıM....

kıslar ya ben gece çok sıcaklıyorum ateşim çok yükseliyo normalde eşim eşofman giyinmez mesela capri giyer bir de t-shırt çok sıcaktır. dün akşam bu ateş senden mi geliyo dedi bana bende farkında dğeilim üşüyorum. ateş mi geliyor dedim 2-3 gündür çok sıcaksın farkında değilmisin dedi yalın sıcak vuruyo dedi normal mi sizce

annelik böyle bişey olsa gerek hayvanlar bile yavrularına kıyıpta bırakamıyo
ama bazı insanlar o minncık bebişleri sokağa bırakıyo
bu nasıl vijdandır anlamıyorum :umursamaz:

16 yaşındaki bi kız öz abisiyle haltları yiyiyor ve bebeği hastane tuvaletinde doğuruyor.Çocuk ölüyor,şimdi çocuğun ölü mü yoksa doğduktan sonra mı öldürüldüğü araştırılıyor.Bu ülke nereye gidiyor.. Herkes anne olamaz arkadaşlar..Bu çok ayrı bi lütuf bizlere verilen..

kızzzlar ben coook heycanlıyımmmm saat 5 te randewum warr keseceğimi goreceğim inş. cok merak edıyorum ıns bı sorun cıkmazzz ::):):):) dua edın benım ııcnnn opuyorumm hepınızıı

Bebişler nasıl bir dünyaya gelecek görün işte...ınsan daha çok endişeleniyor bu sapık insanları görünce

kızzzlar ben coook heycanlıyımmmm saat 5 te randewum warr keseceğimi goreceğim inş. cok merak edıyorum ıns bı sorun cıkmazzz ::):):):) dua edın benım ııcnnn opuyorumm hepınızıı

Haydi hayırlısı... Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. O minicik eller yaşamak için sıkı sıkı yapışıyorlar bize...

normak şekerim,bende de oluyor,geceleri..hem üşüme hem sıcak basıyo,menopozlu gibi..bu bişey değil de yazın ne yapacağız yaaaasenağlama

Kızlar bu arada karınlar ne durumda benimki şişti ya şişkinliğim var herhalde gerçi 8 hafta oldu portakal kadar olması lazımmış rahimin. Düğme zaten kaoanmıyordu artık fermuar da açık kaydirigubbakcemile3

ay ya aman allahım inanamıyorum ya nasıl insan bunlar öz abisiyle midesiz insanlar :sinifsinif:
çocuk sahibi olmayı o kadar çok isteyen insanlar varken bunları duyduykca tıksiniyorum

ben kendi adıma söyleyim nikahlı kjocamdan çocuk yapmak için 1,5 senedir düşünüyor ve uğraşıyorum.
ilk seferde bu gerizekalılar nasıl kalabiliyo bu ne cesaret neye güvenmek anlamış değilim.allah hidayet versin yoldan çıkartmasın şaşırtmasınklava:

maşalalh canım benim de şiş ama çok belirgin değil tabi ki. hani idrarınız gelince tutarsınız şişer ya onun gibi.... kıslar ben bu sabah durakta servisi beklerkenm kasıklarımdaki daamarlar pıt pıt pıt attı yaa çok heyecanlandım. sizde de olmuş muydu:lepi:

serdemm we Wild_Wild_Cat tesekkur edıyorumm ıns.oyle olur..sadece yarım saat kaldııı bugun tam 6 hafta oluyor benım hesabıma gore acaba kalbıde atıyormudur ):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…