2010 Ağustos Anneleri

ben bu hafta pek iş yapmadım ve ev kapıdan çıktı gidiyor.nasıl başedicem bilmiyorum.yoruluyorum hemen.ve zorlamakda istemiyorum.akşam eve gidicem yemek yapıcam daha çamaşırlar yıkanacak serilecek. ortalıkta serilmiş kıyafetler yerlerine kalkacak süpürülecek toz alınacak.yanmışım ben

evet allah eksikliğini göstermesin.ev işine gelince eskisi kadar koltuk kaldırıp,oturtamıyorum..Hafif şeyler yapıyorum,hiç kadın almadım,almaya başlayacağım artık sanırım

Allah kocişlerimize kolaylık versin..bnm ki de çok çekiyo benden :)

en şanslısı benim kocam desenize, hiç sesimi yükseltmiyorum, o da bana yükseltmiyor sağolsun, ama bundan sonra nolur bilemem(( arada bana da geliyor sinir ağlayasım filan geliyor, iki tatlı söz söylüyor hem sinirimi alıyor hem güldürüyor, maşallahhh nazarlardan korusun allahım hepimizi ve bebişlerimizi

bakıcılarda dünyanın parasını alır yaa.

cnm kendini yormadan yap yavaş yavaş ben bir toz alıyorum 10 dk yatıyorum öyle öyle yavaş yavaş yapıyorum ne yapacaksın bebişlerimiz geldi ya çok şükür o kadar da nazları olacak illa ki:teselli:

Kızlar ya ben erken çıkacağım işten bugün Kaynanoş bizde kalıyor ya(şehir dışından geldi) annemlere yemeğe gideceğiz. Yani aile sadeti :) Yarın görüşürüz öptüm sizi ve bezelyeleri

erkek geliyor galiba , annem pıt pıt atarsa erkenden erkekdir demişti , hadi bakalım çıkacak mı :))

amin cnm aminn

maşallahh

erkek geliyor galiba , annem pıt pıt atarsa erkenden erkekdir demişti , hadi bakalım çıkacak mı :))

cnm bende öyle hissediyorum hep inşallah önce sağlıklı olsun benim gönlümden hep erkek geçiyordu. babamız da kız istiyor. inaşlah erketir ya rabbim. allahım gönlümüze göre versin inşallahhhh fallarımda da hep erkek çıkıyor beaaa

biz kadınların çilesi ne zaman biter,hiç bitmeeeeeeeezzzzzz

Gördüğünüz gibi şaka bir yana kocişe de böyle bütün gün küsüyorum hadi kendinize iyi bakın. mucks

bugün doğum yapmış bi arkadaşıma gittik bebek bakmaya annemle 40 dün çıkmış
erkek ama nasıl ağlıyo gazı varmış göz yaşıyla erkek çocuklarında kızlara oaranla daha fazla gaz olurmuş 3 ayda sürebilirmiş bu gaz olayı
ama bi görseniz ağlarken kızardı ah canım yaa kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…