- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Allah kocişlerimize kolaylık versin..bnm ki de çok çekiyo benden :)
Allah kocişlerimize kolaylık versin..bnm ki de çok çekiyo benden :)
ben düşünmüyorum, annem de kayınvalim de bana eşit mesafede oturuyorlar ben tam ortasındayım, yakınlar, ama izin hakkımı ücretli-ücretsiz kullanabildiğim kadar kullanıcam, sonrasında da bakıcı. ha tabi bakıcı varken annem yada kayınvalidem başında durabilir de, direkt onlara bırakmam, yazık buyaştan sonra insanlara çok zor olur, emekli insanlar tam kendilerine zaman ayırmaları gerekirken benim çocuğuma bakın diyememki
ben bu hafta pek iş yapmadım ve ev kapıdan çıktı gidiyor.nasıl başedicem bilmiyorum.yoruluyorum hemen.ve zorlamakda istemiyorum.akşam eve gidicem yemek yapıcam daha çamaşırlar yıkanacak serilecek. ortalıkta serilmiş kıyafetler yerlerine kalkacak süpürülecek toz alınacak.yanmışım ben
maşalalh canım benim de şiş ama çok belirgin değil tabi ki. hani idrarınız gelince tutarsınız şişer ya onun gibi.... kıslar ben bu sabah durakta servisi beklerkenm kasıklarımdaki daamarlar pıt pıt pıt attı yaa çok heyecanlandım. sizde de olmuş muydu:lepi:
en şanslısı benim kocam desenize, hiç sesimi yükseltmiyorum, o da bana yükseltmiyor sağolsun, ama bundan sonra nolur bilemem(( arada bana da geliyor sinir ağlayasım filan geliyor, iki tatlı söz söylüyor hem sinirimi alıyor hem güldürüyor, maşallahhh nazarlardan korusun allahım hepimizi ve bebişlerimizi
erkek geliyor galiba , annem pıt pıt atarsa erkenden erkekdir demişti , hadi bakalım çıkacak mı :))
ben bu hafta pek iş yapmadım ve ev kapıdan çıktı gidiyor.nasıl başedicem bilmiyorum.yoruluyorum hemen.ve zorlamakda istemiyorum.akşam eve gidicem yemek yapıcam daha çamaşırlar yıkanacak serilecek. Ortalıkta serilmiş kıyafetler yerlerine kalkacak süpürülecek toz alınacak.yanmışım ben
bakıcılarda dünyanın parasını alır yaa.
Bu arada sabah 09:00 da randevum var dua edin ne olur iyi olsun bebiş sesini de duyayım
biz kadınların çilesi ne zaman biter,hiç bitmeeeeeeeezzzzzz
ya gidiyorum neden dua etmiyosunuz bana küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?