2010 Ağustos Anneleri

dogru söylüyorsun walla canım...sennkine az kalmış ne güzel..hayırlı haberlerini duyarız inş..:Saruboceq:

Amin arkadaşım , inşallah hepimiz beraber çıktığımız bu yolu, hepberaber güzelce sonlandıralım. Ağustosta bir nüfus patlaması yapalım :)) Oğullarımızı , kızlarımızı koklayalım, onlara sarılalım öpelim. Allah hepimizin yardımıcısı olsun. İnşallah herkesin gönlünden geçen cinsiyette olsun ve öncelikle hepsi sağlıklı , eli yüzü düzgün ve hayırlı evlatlar olsun . Sevgiler

amiiin canım amiiin...çok güzel temenniler saolsın...ayy çok hoş olur yaa kimimizin kızı kimimizin oglu olur inş.. sag salim hayrlı evlatlarımız olurlar inş..agustostan sonra da artık bebişlerimizin yaptıklarını paylaşırız inş....opuyorumnanaktan

klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

canım benim benimde 5 ocakta önemli bir günüm bende bebeğimin kalp atışalrını duymak için randevu aldım doktorumdan heyecanla bekliyorum

ayy bende aynı durumdaym canım yaa..Allah ım güzel bebişlerimizi bizlere bagışlar inş...ne güzel ayı günaynı heyecanı yaşayacagz inş..zemuszemus

kızlar 3 gündür lekelenme oluyor bende kahverengi bulanık şekilde.Doktorum ultrasonla baktı kese duruyor dedi ve tahlil istedi çok şükür temiz çıktı tahliller bi problem görülmüyor dedi.
3 tane proluton depot verdi,progesteron içerikli iğne, bu gün bitti iğnelerim haftaya salı tekrar gidicez inş.
ve bütün derdimi unuttum dış kulak iltihabı oldu kulağım şiş dün gece çocuk gibi ağladım.
gece acile gittik hamile olduğumu duyunca bişey yapamıyorlar minoset verdi ağrı kesici ama antibiyotik kullanmam lazım oda çok tehlikeli daha 4.haftamdayım.
zonklayıp duruyo kulağım sarımsak yiyorum bugün antibiyotik etksi yapsın diye.
varmı içinizde veya çevrenizde bu durumu yaşayan.Allah kimseye vermesin.

kıslaaaarrrrrr bugüne kadar duyduğum tüm sesler yalanmışşş...
birtek bebikimin kalp sesi varmış hayatta... birtek o gerçekmiş...
RABBıM tüm isteyenlere nasip etsin inş...
hala kulaklarımda yankılanıyor sesi.. RABBıM.e bin şükür müthiş bir duygu.. sağlıkla-hayırla gelsinler artık kucaklarımıza inş......

oooo kızlar bugün epey kaynatmışsınız.hepsini okudum.bişey diycem size biraz utanıyorum ama.cinsellikle ilgili.biz yeni evliyizde biraz sık oluyor bizim şeyimiz.doktor da bi sıkıntın olmadığı sürece normal yaşa herşeyi dedi.ama yazdıklarınızı okudum da.korktum ya..napsam bilemedim?

canım çok geçmiş olsun çevrende emziren biri varsa onun sütünü kulağına damlat.. yoksa eğer soğan suyu birkaç damla damlat ağrıyan kulağına.. hiçbişeyciğin kalmayacak inş.. ayrıca lekelenmeler bende de oluyordu.. tek çaresi istirahat ve mümkün olduğunca ayakta kalma yürüme.

amiiin canım benm...hayrlsııyla o güzel sesi izde duyabilseydik inş..:Saruboceq:

:)) yaa bizde onu araştırdkt canım herhangi bi tehlikeli durumun yoksa ilişkiye girmende sakınca yok,bizde yeni sayılırız 11.ayımıza girdik de.bende korkuyordum aynı senn gibi,ama dert etme bişi olmaz inş..:dance:

ayy canım benm çok geçmiş olsun yaa..çok üzüldüm inan ki..ewet antibiyotk sakın kullanma Allah korusun bebişe zarar verir..valla hiç yok böle bi durumu yaşayan cevremde canım yaa...:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun benim genç kızlığımda olmuştu çok ağrıyordu kulağım
Arı zeytin yağının içine iki üç diş sarımsak bütün at bi tavada sarımsak hafif pişsin sarımsağı sık bi pamukla kulağına damlat ben de işe yaramıştı inşallah sende de faydası olur

halissna çok sevindim hayırlı olsun pıt pıtlarınız

İnşallah bu yolculuğu firesiz tamamlarız Allahım emanetlerimizi sen koru:Saruboceq:

ya ne biliyim haftada bir,ayda birlerden bahsedilmiş.korktum tabi.tabi doktor derse yapılabilir ama sakınca yok deyince...bende 5 aylık evliyim.saol canım rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…