• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hangi Medicana B.evler mi? canım oranın doğumu da pahalı diye duydum ben hiç sordun mu?

Beylikdüzü canım 3300sezeryan fiyatı ben %20'sini ödiycem gerisini sigortam ödüyor ayrıca küvezinde ssk geçiyor hiç paart ödemiyorsun ve tam teşekküllü o yüzden orayı tercih ettim 600tl iyi bence sezeryan için hem allah koruusn küvez gerekirse ücretsiz

Beylikdüzü canım 3300sezeryan fiyatı ben %20'sini ödiycem gerisini sigortam ödüyor ayrıca küvezinde ssk geçiyor hiç paart ödemiyorsun ve tam teşekküllü o yüzden orayı tercih ettim 600tl iyi bence sezeryan için hem allah koruusn küvez gerekirse ücretsiz

ooo ozaman süper canım doğru senin avantajın var... çünkü normal doğumun bile 1500TL olduğunu söylemişti bir akrabam.. geçen sene orada doğum yapmıştı..

Şimdi o zaman ben 20+4 olacağım sizce uygun di mi zaman bana 19 ile 22 arası demişti doktorum

çok uygun bence canım :)) ben de gittiğimde 21. haftamı bitirmiş olacağım Allahın izni ile :)) inş. hayırlı sonuçlar alır sağlıklı olduklarını görürürz hepimiz :):Saruboceq:

ışallah Özlem'cim çok teşekkür ederim sana iyi olsun da kızlarımız gerisi hiç önemli değil

Kızlar ben de çıkıyorum, kendinize iyi bakın. Perşembe görüşürüz inşallah... olumunekankayizsmile

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür. Cumartesi doktora gittik kıslar. Gece kanama oldu biraz. Doktor gözle görülür bir sorun yok dedi. Kasılmalar için magnezyum verdi. Cuma eşimi doktora götürdük. Arabada iken bir zıpladık tümsekten geçerken, çok canım acıdı. Sabahta 3-4 damla kan gelmiş. Doktor eğer yine olursa daha fazla yatırırız dedi. Şimdilik birşey yok. İnşallah da olmaz.

Sizler nasılsınz? İnşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir?

Demetciğime çok üzüldüm ..İnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın çünkü ne kadar moral bozucu ve korkutucu olduğunu tahmin edebiliyorum..:(((

canım bulduğum kadarı ile;

Perinatoloji , anne adayı olan gebeyi ve anne karnında gelişimini sürdürmeye çalışan bebeği yani tıbbi ifade ile fetus’u inceleyen , takip ve tedavi etmeye çalışan bilim dalıdır..Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının ilave bir eğitimle oluşturdukları bu disiplin ve yeterlilik özellikleri , bu bilim dalının temel taşlarıdır.

Özlem'ciğim Meydan Laurousse Ansiklopedisi tadındasın maşallah ..çok güldürdün beni :)))

Herkese günaydınnnnn kızlarrrrr..Günlerden sonra italya'da güneşli bir hava var ve ben doktorumun tavsiyesini dinleyerek yürüyüşe çıkıyorum biraz..Geldiğimde yine uğrarım...

hihoyyyt

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz bu gün yine baş ağrısı boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığıyla uyandık neyseki bebişim hareketli artık korkmuyorum ama nefes alamıyorum ya bende 11 martta ayrıntılı ultrasyona gireceğim 20.haftada olmuş oluyorum daha önce bakılmıyor dedi doktorum
bende şişli teşhis merkezine gideceğim fiyatı 120tl kendi doktorum bakacak oradada çalışıyormuş

Özlem'ciğim Meydan Laurousse Ansiklopedisi tadındasın maşallah ..çok güldürdün beni :)))

Herkese günaydınnnnn kızlarrrrr..Günlerden sonra italya'da güneşli bir hava var ve ben doktorumun tavsiyesini dinleyerek yürüyüşe çıkıyorum biraz..Geldiğimde yine uğrarım...

hihoyyyt

Tünaydııınn canımcım hoşgeldiinnn :)))

amaaa napiiim çok meraklı bir tipim... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bir de konu ilgimi çekiyorsa araştırıyorum hiç üşenmeden :)) hem bilgilenmiş oluyorum.. hem de kültürüm artıyor :)) çok zevkli benim için :))) aklinialirimsmileaklinialirimsmile

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz bu gün yine baş ağrısı boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığıyla uyandık neyseki bebişim hareketli artık korkmuyorum ama nefes alamıyorum ya bende 11 martta ayrıntılı ultrasyona gireceğim 20.haftada olmuş oluyorum daha önce bakılmıyor dedi doktorum
bende şişli teşhis merkezine gideceğim fiyatı 120tl kendi doktorum bakacak oradada çalışıyormuş

merhaba arkadaşım hoşgeldiinn :)) bende de sırt ve göğüs ağrısı var.. ama napalım çok şükür deyip yaşamaya devam ediyoruz... ben de ayın 27 sin de gideceğim inş. kısmet olursa :)

Son düzenleme:

Herkese selamlar..inşallah herkes iyidir çünkü geçmişi okuyamadım.net çok ağır.herwood cum banada dr um ayrıntılı usg için 9 mart a randevu verdi.zaten o zaman 17.haftada olacaksın dedi.yani şimdi sen 20.haftadan önce yapılmıyomuş deyince biraz şaşırdım fisfisfis

selam kıslar bende geldım... ayrıntılı usgde neye bakıyolar tam olarak kıslar gecmıse bakmadım bı soleyıverın olmamı???

Herkese selamlar..inşallah herkes iyidir çünkü geçmişi okuyamadım.net çok ağır.herwood cum banada dr um ayrıntılı usg için 9 mart a randevu verdi.zaten o zaman 17.haftada olacaksın dedi.yani şimdi sen 20.haftadan önce yapılmıyomuş deyince biraz şaşırdım fisfisfis

hoşgeldin canım... senin doktorun daha iyi bilir tabii ki ama bana da doktorum 20-22. haftalar arası dedi... bazı arkadaşlar 18. haftadan başladığını söyledi... belki 17+.. falan oluyorsan o yüzden 18. haftada olduğun için çağırmış olabilir doktorun sengözlerimebaksanab

Back
X