Kızlar 3'lü test sonuçlarımı da aldım bebeiş çok iyiy laylaylom bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
Kızlar 3'lü test sonuçlarımı da aldım bebeiş çok iyiy laylaylom bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
tünaydın şekerler:)
oh bee ne güzel eski haline dönmüş ben böyle seviyorum kk değişmesin yaaa
bu arada herkese günaydınnnnnnn
Ayy duzelmıs forummm cok guzeell.eskı halıne donmuss sonunddaa . hıc sewmemıstım sabahkı halını umarım bıdaha dgısmez..alıştık buna..
SLarkadaşlar tetenoz aşısı hakkında kafası karışanlar varsanırım bir ebe olarak size bilgilerimi sunayımmm.
tablo yazıorum
DOZ UYGULAMA ZAMANI KORUMA SÜRESı
1.DOZ GEBELıĞıN 4.AYINDA YOK
2.DOZ ıLK AŞIDAN 4 HAFTA SONRA 1-3 YIL
3.DOZ ıKıNCı AŞIDAN EN AZ 6 AY SONRA 5 YIL
4.DOZ 3.AŞIDAN EN AZ 1 YIL SONRA YADA BıR SONRAKı GEBELıKTE 10 YIL
5.DOZ 4.AŞIDAN EN AZ 1 YIL SONRA YADA SONRAKı GEBELıKTE DOĞURGANLIK ÇAĞI BOYUNCA
UMARIM SıZE YARDIMCI OLURRRzemuszemus
ya benim bu aşıdan haberim yok sağlık ocağından geliyorlarmış herhalde
Kızlar bişi soracam ya, sizinde göğsünüz karardımı, benim baya karardı, hiç hoşuma gitmiyo da...
gözün aydın serdemmcim darısı bıze ınsallah yarın 9 da randewum war.. bu sefer daha cok heycanlyım herseferındee daha artıyor heycanım merakım ozluyorum sankıı.. buyuudumu acaba? 3 lu tarama banada yapılcak galıba yarın tam 16 hafta oluyor ınsallah bı sorun cıkmaz...
herkese gecikmeli bir merhaba...
Canım evet hiç hoş değil ama benim de öyle koyu kısmı iyice büyüdükaydirigubbakcemile3
ben geldimmmopuyorumnanaktan
ay düzelmiş site süper yaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ee neler yaptınız bakalımm
ben yemeğimi yedim geldim
fakat galiba hastalanıcam sürekli hapşuruyorum, burnum akıyor bacaklarım kollarım ağrıyorrr
inşallah hastalanmadan atlatırımm
Benim de yarın 10 u 20 geçe randevum var ve benim de 4 lü testim yapılacak.İnşallah hayırlı haberlerle geliriz:Saruboceq:
özlemcim banada doktorum dedi ama gelen giden yok valla ilk hamileliğimde gelmişlerdi ama baya sonra unutmazsam bu gittiğimde soracağım doktora önmeliyse onlar gelmezse ben giderim yakın nede olsa
Mesajları böyle toptan alıp nasıl yazabiliyorsunuz kızlar ya ben 10 kere dönüp dönüp yazmak zorunda kalıyorum biri bana cevap versin ÖZLEMCİM sen yapıyorsun ya nasıl?
selamlar canlarım kk ya birşeyler olmuş herhalde neyse düzelmiş allaha şükür tetenoz aşısını bizim hemşire arkadaşlar 6.ay bitince yapıyorlar bende o zaman yaptırıcam benim evimin ordaki sağlık ocağından daha beni hiç aramadılar ama benim çalıştığım sağlık ocağındaki arkadaşlarım yazık hergün kapı kapı geziyorlar ikiside devlet sağlık ocağı ama işte ilgi farklı bende zaten çalıştığım sağlık ocağına gideceğim aşı için
ayy hiç hastalanma angel çok zor ya birde hamileyken daha zor bol bol portakal ye valla c vitamini iyi gelir
ayy canım benim koyulaştı ama sanırım henüz bir büyüme yok... olsa eşim hemen farkederdi zaten... kikiikik :asigim: :kedi:
canım galiba ben deeeee boğazlarım fena ağrıyor
hadi inş. canım... ama ben eminim.. tertemiz mis haberlerle geleceksin :))
canım ben gittim kayıt oldum sağlık ocağına... bir de geldiklerinde anneme de demişlerdi... 20. haftada aşısı var... gelsin yaparız diye onlar gelmese de ben gider yaptırırım artık napiim :)))
canım mesajların sağ tarafında alıntı yap yazıyor ya onun yanında bir de MQ diye bişey var... alıntı yapmak istediğin mesajın MQ suna basıyorsun... en son yazmak istediğinde alıntı yap diyorsun hoop hepsi önüne geliyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?