Kızlar bişi soracam ya, sizinde göğsünüz karardımı, benim baya karardı, hiç hoşuma gitmiyo da...
haklısın galiba özlemcim, bende artık kendimi kadın gibi hissediyordum ama annelik hormonlarının etkisiyle herhalde, ben de artık baya olgun hissediyorum kendimi
eski kk geri dönmüş sabah ki yazılar yok ne iş anlamadım
Günaydıınnnn kızlar..çok abuk bir gece geçirdim..sabaha karşı 04 civarlarında tuvalete kalktım yatağa yatınca bir daha da uyuyamadım uyuyamayınca acıktım acıkınca kalkıp bir muz yedim..muz yiyince midem ağrıdı hiç uyuyamadım..6 da eşim uyandı işe gitmek için bu sefer duş sesi falan hiç uyuyamadım..sonra bir şekil uyuya kalmışım ama şimdi de sersem gibiyiiiimmm..Bugün benden hayır yok(((
Umarım sizler iyisinizdir..ayol bu arada KK ne ne oldu nereye gitti ????
Anladım bal böcüğüm ..şimdi annelerin göbişlerine baktım maşallah maşallah herkese :))) ben şimdi gidiyorum işlerimi halletmeye sonra görüşürüz...Günaydıııınn... Hoşgeldin şekeriimm :)))
Uykunu alamadınsa zaten birazdan seni yine yatağa düşürür o daha güzel bir uyursuunn sonra kalkarsıınnn... oohh misss sonraa :)))
sabah geldiğimizde KK bambaşka bir haldeydi... kullanıcı arayüzü değişmişti.. Pembe değil maviydi :)) falan filan ama hiç kullanışlı değildi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?