2010 Ağustos Anneleri

Cnım ben sık olmamakla birlikte 3-5 gn önce basladım hissetmeye hareketlerini bebeğimin sanki içeriden ilk karnımı iter gibi sonra sanki ellerinle vurursun ya tık tık tık öle hissettim bazen eğey bi derindn gbi gelio değişio ama kaygılanma bnce bn 2 hafta öncede gece yattımda konsantre oldumda hissedebiliodum yada psikolojik,Eminim en kısa zamnda sana kndini hissettiricektir annesi :))) opuyorumnanaktan

kızlaaaarr kızlaaarrrr :))))

KK mız geri döndüüü yuppiiiiiii hihoyyythihoyyyt

Kızlar bişi soracam ya, sizinde göğsünüz karardımı, benim baya karardı, hiç hoşuma gitmiyo da...

yalnızca biz varız şimdilik canım :)) benim de bayağı bir karardı.. tam bir kadın olduk artık... kaydirigubbakcemile3 eskiden genç kız gibiydiikk :kedi:

haklısın galiba özlemcim, bende artık kendimi kadın gibi hissediyordum ama annelik hormonlarının etkisiyle herhalde, ben de artık baya olgun hissediyorum kendimi

haklısın galiba özlemcim, bende artık kendimi kadın gibi hissediyordum ama annelik hormonlarının etkisiyle herhalde, ben de artık baya olgun hissediyorum kendimi

ayy canım sen onu bir de bebeğimizi kucağımıza aldığımızda düşün :)) annesin artık sen çünkü :)))

Günaydıınnnn kızlar..çok abuk bir gece geçirdim..sabaha karşı 04 civarlarında tuvalete kalktım yatağa yatınca bir daha da uyuyamadım uyuyamayınca acıktım acıkınca kalkıp bir muz yedim..muz yiyince midem ağrıdı hiç uyuyamadım..6 da eşim uyandı işe gitmek için bu sefer duş sesi falan hiç uyuyamadım..sonra bir şekil uyuya kalmışım ama şimdi de sersem gibiyiiiimmm..Bugün benden hayır yok (((

Umarım sizler iyisinizdir..ayol bu arada KK ne ne oldu nereye gitti ????

aaaa bu sabah sayfalarca yazı okurum yine derken hiiçççç birşey yazmadınız mıııı ?? bir de kimsecikler yok buralarda bu sabah..ben de birazdan bir duş yapıp kendime gelmeye gidiyorum..sonrada ev işleri falan ..işlerim bitince yine gelirim..

Günaydıııınn... Hoşgeldin şekeriimm :)))

Uykunu alamadınsa zaten birazdan seni yine yatağa düşürür o daha güzel bir uyursuunn sonra kalkarsıınnn... oohh misss sonraa :)))

sabah geldiğimizde KK bambaşka bir haldeydi... kullanıcı arayüzü değişmişti.. Pembe değil maviydi :)) falan filan ama hiç kullanışlı değildi :))

Anladım bal böcüğüm ..şimdi annelerin göbişlerine baktım maşallah maşallah herkese :))) ben şimdi gidiyorum işlerimi halletmeye sonra görüşürüz...

Kızlar 3'lü test sonuçlarımı da aldım bebeiş çok iyiy laylaylom bu arada GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN

oh bee ne güzel eski haline dönmüş ben böyle seviyorum kk değişmesin yaaa

bu arada herkese günaydınnnnnnn

Ayy duzelmıs forummm cok guzeell.eskı halıne donmuss sonunddaa . hıc sewmemıstım sabahkı halını umarım bıdaha dgısmez..alıştık buna..

serdemcim gözün aydın canım allahım üçlü test yaptıracaklarında yüzünü güldürsün böyle:Saruboceq:

SLarkadaşlar tetenoz aşısı hakkında kafası karışanlar varsanırım bir ebe olarak size bilgilerimi sunayımmm.

tablo yazıorum

DOZ UYGULAMA ZAMANI KORUMA SÜRESİ
1.DOZ GEBELİĞİN 4.AYINDA YOK
2.DOZ İLK AŞIDAN 4 HAFTA SONRA 1-3 YIL
3.DOZ İKİNCİ AŞIDAN EN AZ 6 AY SONRA 5 YIL
4.DOZ 3.AŞIDAN EN AZ 1 YIL SONRA YADA BİR SONRAKİ GEBELİKTE 10 YIL
5.DOZ 4.AŞIDAN EN AZ 1 YIL SONRA YADA SONRAKİ GEBELİKTE DOĞURGANLIK ÇAĞI BOYUNCA

UMARIM SİZE YARDIMCI OLURRRzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…