Didemcim bir de Pınarın kötü düşünmesi için bir sebep yok ki... sadece bir tedbir... :))) herşey normal yolunda çünkü :)) bundan sonra da eminim öyle olacaktır...
canım siz nerede oturuyorsunuz? :)) aynı haftalarda olsaydık sıra ile alırdık randevularıkocalara çaktırmadan biz tanışırdık eheheheh ... belki onlar bile tanışırdı :)))
baklava kızın hayırlı olsun Allh sağlıklı doğum nasip etsin... hepimize de inş.
özlemmmm bu arada sız 5. aya gırdınız yaaaa...
Ben gaziosmanpaşa da oturuyorum eşim getiricek gelirken beni zaten tek başıma dışarı çıkamıyorum ki:gitme:Öyle bişi olsaydı ben eşime söylerdim ya nette konuşuyoruz böyle böyle falan tanışalım mı diye pekte olumlu yaklaşmaz benim kocişim ama bi yolunu bulurduk çok iyi olurdu he:sm_cool:
Geçen gün diyorum böyle böyle muhabbet ediyoruz falan diye ya nasıl birbirinizin yüzünü görmeden konuşabiliyorsunuz diyor.Ben de uyuz oldum oradaki herkes birbirini çok daha iyi anlıyor senden bile daha iyi anlayabilirler beni dedim kızdı azıcıksırnaşık şeyaşkım benim ama öyle değil mi ben ona oturup anlatsam şöyle oldu böyle oldu diye sıkılacak bir süre sonra bizim buradaki yazdıklarımıza bakarsak hiiiiiç kimse aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmaktan sıkılmıyor.Çünkü aklımız fikrimiz hep bebeklerimizde
İtalyadan her Şey sÜper olacak sen buna İnan her Şey de İyİ olur bÖylece
Didemcim bir de Pınarın kötü düşünmesi için bir sebep yok ki... sadece bir tedbir... :))) herşey normal yolunda çünkü :)) bundan sonra da eminim öyle olacaktır...
bencede tatlım ozleme katılıyorumkeısnlıkle... bak canım bızım tanıdıgımız var... 46 yasında hamıle kaldı... habersız hemde kanda bıle cıkmadı cocuk dusun yanı... ama sımdı bı gorsen 2 yasında bır oglu var bakmaya kıyamazsın cok tatlı.. benım bıldıgım kadarıyla test bıle yaptımadı o... ya bazen ben bu testlerın ınsanı germek ısıne yaradıgını dusunuyorum ınan... bence hıccc dusunme uzulme herşey cok guzel olcak gorbak
işte ben de o yüzden çaktırmadan dedim ya... :)) benim eşim de biraz yabanidir o konularda :)) benimki de benimle dalga geçiyor forum delisi oldun sen forum delisi diye :)))
Neyse günün birinde buluşma ayarlanırsa burada eşimden sözü aldım ben getiricek beni buluşma yerine bakalım ne zaman olursa artık gelmek ve görmek istiyorum sizi herkesi görmek istiyorum ama mümkün değil tabi.İstanbul içindekilerle tanışırız artık.Yakalarımıza da kart takarız herkes nick ini yazar ayy ne komik olur yaaa:roflol:
ee canım sen de girmişsin :)))) sonucta 16. haftan bitmiş :)))
ayy zaten öyle bişey olursa en baştan komikdüşünsene kaç tane hamile bir arada görenler acaba bir toplantı bir eylem falan mı var diye düşünür eheheheh:roflol:
17. haftayı yarılamadan 5. aya gırmemsı kabul edıyom ben gendimi...kaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum yemek yapıcam daha.yarına kadar herkes kendine ve bebişlere iyi baksın inşallah yarın güzel haberlerle dönerim size:Saruboceq:Benim için dua edin yarın doktordan gelir gelmez yazıcamhihoyyyt
ee ozaman sen bilirsin :))) doğru valla çok şükür bugünlere kadar gelebildik :) şaka maka 4,5 aylık hamileyim yaa :)))
Ben çıkıyorum yemek yapıcam daha.yarına kadar herkes kendine ve bebişlere iyi baksın inşallah yarın güzel haberlerle dönerim size:Saruboceq:Benim için dua edin yarın doktordan gelir gelmez yazıcamhihoyyyt
ben geldimmmmmm
hoşgeldiiiiinnnnn :)))) canım sen bu 5000 küsür mesajı nereye yazdın :))) ne zamandır buradasın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?