oooo kızlar bugün epey kaynatmışsınız.hepsini okudum.bişey diycem size biraz utanıyorum ama.cinsellikle ilgili.biz yeni evliyizde biraz sık oluyor bizim şeyimiz.doktor da bi sıkıntın olmadığı sürece normal yaşa herşeyi dedi.ama yazdıklarınızı okudum da.korktum ya..napsam bilemedim?
kıslaaaarrrrrr bugüne kadar duyduğum tüm sesler yalanmışşş...
birtek bebikimin kalp sesi varmış hayatta... birtek o gerçekmiş...
RABBİM tüm isteyenlere nasip etsin inş...
hala kulaklarımda yankılanıyor sesi.. RABBİM.e bin şükür müthiş bir duygu.. sağlıkla-hayırla gelsinler artık kucaklarımıza inş......
kızlar birşey sorucam şu tickeri nasıl kaydettiniz bende ağustos anne adayıyım hazırladım ama nasıl kaydedilecek bulamadım
http.........png yazan satırı kopyalıyorsun, kadınlar kulübü profil düzenleye girip sayfanın altlarına doğru bir bölüm var linki oraya yapıştırıyorsun.
canım kopyaladım ama profil düzenleyi bulamıyorum
kullanıcı paneline giriyorsun (bu sayfanın en üstünde solda reklamın altında yazıyor) onun altında profil düzenlenin altında da çizelge diye bir bölüm var oraya yapıştırıyor, en altta değişiklikleri kaydetle kaydediyorsun.
Avatarımı değiştirdim artık bize betty gitmez bu göbişle :)) Her akşam eşim bebişimi öpüyor çok hoşuma gidiyor bebişinde öyle.....
yaptım ama oldumu bakalım
yaptım ama oldumu bakalım
olmuş ama tarihleri hatalı sen doğuma gidiyorsun bu çizelgeye göre :)) baştan doğru tarihleri ekle en son kontrol et , eğer ok ise şimdi yaptığın gibi yapıştırırsın canım.
tarihi yanlış yazmışım şimdi oldu galiba
7 hafta 3 gün SAT'a göre mi yoksa Dr'un söylediğine göre mi ?
canım sata göre çıkıyor doktora göre tam günüm bugün itibariyle 7 hafta 1 günlük senin nasıl
merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz:))bende 2010 ağustos anne adayıyım .......sat 21 kasım 51 kiloyumm:))) bugün 4 hafta 5 günlük hamileyimmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?