2010 Ağustos Anneleri

Dr'un da söylemiş, bir sıkıntın rahatsızlığın olmadığı sürece hiçbir sıkıntısı yok. Benim dr.'um da öyle söyledi.

kızlar birşey sorucam şu tickeri nasıl kaydettiniz bende ağustos anne adayıyım hazırladım ama nasıl kaydedilecek bulamadım

Amin Aminnnn Gözünaydın canım, inşallah o güzel sesi bizde duyarız. Sevgiler

kızlar birşey sorucam şu tickeri nasıl kaydettiniz bende ağustos anne adayıyım hazırladım ama nasıl kaydedilecek bulamadım

http.........png yazan satırı kopyalıyorsun, kadınlar kulübü profil düzenleye girip sayfanın altlarına doğru bir bölüm var linki oraya yapıştırıyorsun.

canım kopyaladım ama profil düzenleyi bulamıyorum

kullanıcı paneline giriyorsun (bu sayfanın en üstünde solda reklamın altında yazıyor) onun altında profil düzenlenin altında da çizelge diye bir bölüm var oraya yapıştırıyor, en altta değişiklikleri kaydetle kaydediyorsun.

Avatarımı değiştirdim artık bize betty gitmez bu göbişle :)) Her akşam eşim bebişimi öpüyor çok hoşuma gidiyor bebişinde öyle.....

yaptım ama oldumu bakalım

BU HAFTA SıZDE OLUŞAN DEĞıŞıKLıKLER

Hamile olduğunuzu eşiniz ve en yakınlarınız dışında kimler biliyor? Anne adaylarının çoğu "test doğru değildir.." veya "düşük olur..." gibi kaygılarla gebe olduklarını hemen söylemekten çekinirler. Ancak çalışıyorsanız üstünüzdeki kişiye, yani "patronunuza" gebe olduğunuzu söylemenizde fayda var. Gebeliğin bu erken dönemlerinde çeşitli şikayetler nedeniyle istirahat etme gibi gereklilikler ortaya çıkabilir ve amirinizin sizin yanınızda olması açısından ona hamile olduğunuzu söyleyin. Arkadaşlarınıza ne zaman söyleyeceğiniz ise size kalmış...

Bu gebelik haftasında erken gebelik dönemi belirtileri varlığını sürdürürler. Bulantı ve kusmalarınız şiddetliyse biraz kilo kaybetmiş olabilirsiniz.

Gebeliğin bu erken dönemlerinde varolan bulantılardan en az etkilenmek için:

Sabah yataktan kalkmadan önce kraker ya da bisküvi gibi gıda maddelerinden birkaç adet atıştırın ve bunları yedikten sonra yataktan kalkın.
Günlük öğününüzü üç öğünde değil, beş ya da altıya bölerek alın.
Sıvıları yemekler arasında alın. Yemekler esnasında fazla sıvı alarak midenizi doldurmayın.
Midenize ve bağırsaklarınıza dokunan yiyeceklerden uzak durun.

DOĞRUSUNU ÖĞRENELıM
ılk haftalarda ortaya çıkan düşüklerin önemli bir kısmı durum sizin için ne kadar yıpratıcı olsa da bir amaca hizmet eder: insan neslinin sağlıklı kalması.
Doğa, anneden ve babadan gelen kromozomların (ve bunların yapıtaşları olan genlerin) yeni canlıda hatalı olduğunu saptadığında o gebeliği iptal eder ve çifte yeni bir şans vererek sağlıklı bir gebeliğin önünü açar. Sonraki deneme çoğu durumda başarıyla sonuçlanır. Nitekim yapılan çalışmalar erken gebelik haftalarındaki düşüklerin büyük kısmında nedenin anne ve baba adayının kromozomları sağlam olsa dahi, yeni başlamış gebelikte kromozom bozukluğu olduğunu göstermiştir.

Düşük yapan kadın ilk önce suçu kendinde arar ve "ağır kaldırdığı için", "eşiyle beraber olduğu için", "çok uzun süre ayakta kaldığı için", üstteki raftan birşey aldığı için" ve buna benzer yüzlerce nedenle düşük yaptığını düşünebilir. Bu sayılanlar gelişmekte olan bir canlının kaybedilmesi için çok "basit" nedenlerdir ve söz konusu olmaları olağan değildir. Nitekim biz doktorların eğitim gördüğü bilim kitaplarının hiç birinde düşük nedeni olarak bunlar yer almamaktadır.

merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz:))bende 2010 ağustos anne adayıyım .......sat 21 kasım 51 kiloyumm:))) bugün 4 hafta 5 günlük hamileyimmm:))

merhaba arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz:))bende 2010 ağustos anne adayıyım .......sat 21 kasım 51 kiloyumm:))) bugün 4 hafta 5 günlük hamileyimmm:))

Hoşgeldiniz efendimmm, Hayırlı olsun bebişiniz , su gibi hamilelik ve mis kokulu bebiş diliyoruz. Allaha emanet olun inşallah a.s.

selam kızlar benide aranıza alın... ikinci gebeliğim Allah nasip ederse devamını... sat 17 kasım şuan 5+2 haftalığım 60 la hamile kaldım dr gitmedim 8. haftyı bekliyorum tecrübeli olduğum için:)) çoğu şeyi unutmuşum ama sizlerle hep beraber tecrübelerimizi paylaşırız inş. herkeze hayırlı hamilelikler.... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…