selam kızlar benide aranıza alın... ikinci gebeliğim Allah nasip ederse devamını... sat 17 kasım şuan 5+2 haftalığım 60 la hamile kaldım dr gitmedim 8. haftyı bekliyorum tecrübeli olduğum için:)) çoğu şeyi unutmuşum ama sizlerle hep beraber tecrübelerimizi paylaşırız inş. herkeze hayırlı hamilelikler.... :)))
ebrucum seni sat tarihin ne
canımsın yaaa.. çok çok teşekkür ediyorum anlayışına.. çok zorlanıyorum.. sayfa aralarından kişi bilgilerini seçmek oldukça zor.. öncesinde birkaç sayfa birikiyordu ama şimdi nete girmediysem 20-30sayfa birikmiş oluyor.. hepsini okuyabilmek ne mümkün.. hele de hormonlar tavanda iken :hulya:sağol canım sana da su gibi hamilelikler ve mis kokulu bebek inşallah. Aramıza hoşgeldin
Yeni hamiş arkadaşlarım ,
1. sayfadaki listeye kayıd için hallisna arkadaşımıza gerekli bilgileri özelden göndermeniz lazım. Hallisna arkadaşımıza da tekrar teşekkürler, ellerine sağlık canım
canımsın yaaa.. çok çok teşekkür ediyorum anlayışına.. çok zorlanıyorum.. sayfa aralarından kişi bilgilerini seçmek oldukça zor.. öncesinde birkaç sayfa birikiyordu ama şimdi nete girmediysem 20-30sayfa birikmiş oluyor.. hepsini okuyabilmek ne mümkün.. hele de hormonlar tavanda iken :hulya:
özelden msj gönderdiklerimin bazıları cevap bile vermiyor.. ayrı bir liste daha oluşturdum pc.de büyükten küçüğe sıraladım.. herkes gelsin de onu yayınlayacağım artık..
özelden msj atma hakkı olmayanlar ziyaretçi msjı göndersinler lütfen..
sağlıklı paylaşımlar a.s.
canımsın yaaa.. çok çok teşekkür ediyorum anlayışına.. çok zorlanıyorum.. sayfa aralarından kişi bilgilerini seçmek oldukça zor.. öncesinde birkaç sayfa birikiyordu ama şimdi nete girmediysem 20-30sayfa birikmiş oluyor.. hepsini okuyabilmek ne mümkün.. hele de hormonlar tavanda iken :hulya:
özelden msj gönderdiklerimin bazıları cevap bile vermiyor.. ayrı bir liste daha oluşturdum pc.de büyükten küçüğe sıraladım.. herkes gelsin de onu yayınlayacağım artık..
özelden msj atma hakkı olmayanlar ziyaretçi msjı göndersinler lütfen..
sağlıklı paylaşımlar a.s.
ebrucum seni sat tarihin ne
27 ekim canım
canım bilgilerini verirsen eğer ekleyebilirimkızlar benide ekleyin listeye
sağol şeker :asigim: doğum tarihine göre sıraladım..Rica ederim tatlım. Sen de bizim gibi bebek bekliyorsun hem de böyle güzel bir liste sorumluluğunda yardımcı olmamız en büyük görevimiz. SAT'a göre mi sıralayacaksın ? Kolay gelsin canım, hem hamileliğinde hem de liste görevinde. a.s.opuyorumnanaktan
canım bilgilerini verirsen eğer ekleyebilirim
sağol şeker :asigim: doğum tarihine göre sıraladım..[/B]
sat tarihim 2 kasım tahmi doğum tarihi 09 Ağustos bilgiler yeterlimi canım
yaş?sat tarihim 2 kasım tahmi doğum tarihi 09 Ağustos bilgiler yeterlimi canım
yaş?
kilo?
her nekadar o şuan nohut kadarhallisna teyzesi benim bebişimin mercimeğimin ismini de eklemiş listeyeeee :teytey:
sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inş.. liste coştu maşallahhyaş 26 kilo 69 canım ellerine sağlık Allahım bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.liste çok güzel
Ben de 72 olmuşum aynen benim karnım da öyle resmen hamile göbeği oldu :)) Allahtan bütün gün eşofmanla dolaşıyorum, biraz iççamaşırı sıkmaya başladı yenilerini aldım ama sanki bunlar da sıkıyor :))
sağol canım sana da su gibi hamilelikler ve mis kokulu bebek inşallah. Aramıza hoşgeldin
sağol canım hoşbulduk. ya sizin göbüşler çok erken çıkmış şimdiden böyleyse baya büyük olucak heralde ilerleyen zamanlarda. benim ilk gebeliğimde devasal bi göbeğim vardı ama 3 aylıkken belli oluyordu ancafisfisfis
ilk hamilelikleri olanlar aman dikkat edin kendi kilonuz hadi neyse bi nevi gidiyor ama bebek kilo alsın diye uğraşanların benim gibi sonu hüsran olmasın. bende habire ye ye yapmışım çocuğu 4 kilo normal doğuramadım acil sezeryana alındım. iyi bişey değil yani kilolu olması baştan söyliyeyim arkadaşlar:ecrin_bebek:
alkisalkisalkis
yaa bende daha bişi yok neden acaba?buarada çok güzel bilgiler paylaşmıssın canı emegine saglık teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?