2010 Ağustos anneleri hepinize kucak dolusu sevgiler
adımı yazdırdım ama uzun zamandır giremiyordum
maşallah ne kadar kalabalık olmuşuz.
ben kacar herkeze hayırlı aksamlar canalr opuyorum yarın gorusuruz ıns... muck muck muck...
sağol canım inş.:)) nasılsınız nasıl gidiyor hamılelık annecikler
bulantısı geçenler varmı aranızda benımkı hala devam ediyorda
bir çoğumuzun geçti canım. ama devam edenler de var... ben de zaten hiç olmamıştı :)))
maşallah nazar değmesin şanslı azınlıktansın canım:):))benımkıde geçseydı allahın izniyle:Saruboceq:
herkese merhaba tatlı annişler....QUOTE]
hoşgeldin arkadaşım çok sevindim hayırlı haberlerine... Allah bize de nasip etsin :))) bu arada bana da %60 kız dediler.. benim doktor da emin olamadı :)) sağlıklı olsunlar da nasılsa öğrenicez cinsiyetlerini :))) sen hangi hastaneye gidiyorsun böyle 2500TL doğum çok fazla değil mi yaa ??
hosgeldın
ben kacar herkeze hayırlı aksamlar canalr opuyorum yarın gorusuruz ıns... muck muck muck...
inş. geçer canım tez zamanda :)))
herkese merhaba tatlı annişler....
biraz geçmişi okudumda ,sorunlar konular hep benimde yakındığım şeyler
nefes almakta cidden bi iş yaptığımda çok zorlanıyorum bi merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum
doktoruma sordum hamilelikte olur ama erken bi dahiliyeye gözük istersen dedi
bel ağrıları ,karında böyle dürtme gibi hareketlilikler var.
4 lü testimde temiz çıkmış allaha şükür 185 gr olmuş bebişko
bizimki son gittimizde göstermedi o yuzden yine gidiceğiz demiştim ya arkadaşlar,dün gittik yine kalp atışını dinledik omurgasıdır ,kafasıdır ,midesi,parmakları,kemikleri,fıtık olup olmadığı hep gözlemlendi herşey yolunda çok şükür:)
ama bu paşa o bacakları napsam açmayacak sanırımçikolata yedim hareketli idi dans etti eller oynuyor ayakla sürtünüyor ama dizler hep kapalı
sonra tam elleri ile bir yaptı ve dil çıkardı doktorda hemen renkli resmini çekti çok şeker çıktı koyabilsem buraya taratıp koyardım ama malasef
neyse sonra alt açıdan duruşta bacakları arasında 3 çizgi oldugunu ve %60 kız oldugunu söyledi doktor.
babamız çok sevindi ama ben sasırdım ,çünkü hep erkek hissetim,midem bulanmadı,tatlı yedim, gibi belirtiler olunca erkeğe fazla odaklanmışım:)
bide kesin demedikleri için insan muallakta kalıyor buda cabası
detaylı ultrasonu sordum ben her seferinde tüm organlarına bakıp ölçüyorum ama istersen yinede radyolojide detaylı ultrason yapılıyor dedi.
gerçekten doktorum her gittiğimde en az 15 dk bakıyor her yerine ve hem siyah hem renkli bol fotoda veriyor ama yinede evet bir ikinci göz baksın dedim.
160 lira imis detaylı ultrason 27 martta yapılacak gitmişken o tarihte tatanoz aşımıda yaptıracağım orda
sonra 15 nisanda doktor ile görüşeceğiz yeniden
doğumdan çok korkanlardan biri olarak bende her seferinde doktora bu konuyu açıyorum
epidural istiyorum diyorum anestezi uzmanınız nasıl diyorum iyi diyor ama bilemiyosun ki bende nezihh berksoyu okuyup çok etkilendim söylediklerinden.
eğer defne sen öğrenirsen görüştüğünğzde kaça geldiğini söylersen sevinirim.
çünkü benim bu süpriz çocukum özel sigortanın süresini beklemeden geldiği için sigortam bu yıl doğumu karşılamıyordu.
özel hastaneye gidiyorum ve doğumum 2.500 olarak gerçekleşecek bu doktor da çok yüksek fiyat isterse durum zorlaşır ama 500 flansa hiç düşünmem:
bu arada şimdilik %60 kız oldumuza göre kız olursakta ismimiz belli idi şimdilik TUANA yazabilirsin listeye halisnacım değişirsek bildiririm ben:)
ya bide son olarak çok kilo aldım 5 aya girdim ama 6 kiloda aldım sanırım hiç midem bulanmadığından ne yesem kilo oldu
canlar merhaba:) arkadaşıma temizlik için gelen bayan halılarımı silkeledi. Bir toz tüy çıktıki sormayınhem silkeleyenfen hemde çevrede görenlerden utandım valla ama 3aydır el değmiodu eee bide hep yeni hala toz tüy yapio. İçim ferahladı ama ohh mis oldu evim:) kocişimde komidinleri çekince tam olcak:)
Bu arada dillerden renkli foto düşmüo, ben henüz renkliye girmedim ne zaman girerim? Ve isterse renksizde dr renkli foto verio mu yoksa renkliye girdiğinizde mi verio?
Yemeği koydum geldim bi bakayım dedim öylesine girdim seni gördüm canım yazayım dedim.bakıyorum baya ilgilenen oluyor epidural doğumla.Ben de bir tek ben varım sanıyordum.Dr.Nezih Berksoyla sadece mailleştik şimdilik Türkiye hastanesine randevu almadan gidebileceğimi yazmış öğleden sonra gelirseniz daha müsait oluyorum diyor eğer sen de görüşmek istersen bilgin olsun diye söylüyorum.Ücreti ni ben çok fazla önemsemiyorum iyi bir anestezi uzmanı olsunda nekadar olursa olsun diyorum bi şekilde o parayı hazırlarız doğuma kadar.ama normal doğum için 2500 tl çok demişler sana nasıl bir hastane ki bu?
Eğer Nezih Berksoyla görüşürsem ücretini sana da bildiririm canım merak etme hatta derim bir arkadaşım daha istiyor epidural anesteziyi ücreti daha uygun olabilir o zaman???
saol canım hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?