Kızlaaaaaarr!
Cinsiyeti öğrendiiikk!!!
Kız geliyomuş kıızz! Kız annesi olcam ben de :ecrin_bebek:
delikafadulden
Süperdi ultrasona bi girdik direk poposunu dönüp bacaklarını açtı bizimki kaydirigubbakcemile3
Bi de göstermez diye korkuyodum çok yersiz bir korkuymuş :)))
arkadaşlar ben artık çok giremiyorum şöyle bir baktım özlemciğimin belli olmuş cinsiyeti hayırlı olsun canımcım ben de cumartesi gidicem ama hiç umutlu değilim belli olacağından
hepinizi çok özledim çok öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakınız
en yakın zamanda görüşmek üzere
selam arkadaşlar benimde prensesim geliyomuş:) kızım olacak inşallah...hepiniz kendinize iyi bakın 3 lü test sonucu haftaya belli olacak dua edin ....hiçbişey için canınızı sıkmayın....
Günaydın Şeymacıım!
Keyifler nasıl? Kızımız neler yapıyo? :)
Günaydııınn Günaydııınn :)))
burdayım seymacım yeni geldim :))
Allegra çok tebrik ederim canım ... bizim kızların arkadaşları çoğalıyor her geçen gün :)))
hoşgeldinnnnnnnn.... sıkıldım bende ya kismecikler yok.... nerde bu hatunlar dıyodum...
yine de az kişiyiz ama Burcu da yok... o her sabah benden önce gelirdiii olumunekankayizsmile
günaydınlar, iyi sabahlar herkese. umarım keyifleriniz yerindedir arkadaşlar...
günaydınnnn
umarım anneler iyidir:)
biz bugün 15 i bitirdik. sizde hareketler nasıl benim çok nadir hafir bir pıtırtı oluyor ama anlamıyorum tabi. gaz sancısı gbi geliyor. rabbim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsinnn inş.
günaydın herkese lavabonun başından ayrılamadığım bir sabah daha :ecrin_bebek: oğlumla kahvaltımızı yaptık teyzelerimize bi bakalım dedik... herkesler iyidir inş.
günaydınlar, iyi sabahlar herkese. umarım keyifleriniz yerindedir arkadaşlar...
evet Burcunun gelmıs olması lazımde... erken geldım bugun kımsecıkler yok haa:):)
Nasılsın canım kıscen nasıl?
gunaydın canım sen naıslsın?
günaydınnnn
umarım anneler iyidir:)
biz bugün 15 i bitirdik. sizde hareketler nasıl benim çok nadir hafir bir pıtırtı oluyor ama anlamıyorum tabi. gaz sancısı gbi geliyor. rabbim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsinnn inş.
günaydın arkadaşlar nasılsınız .Ya biz 15 bitirdik ama hiç birşey yok hareket hissetmiyorum..Bakalım inşallah bebeişim iyidir.Cumartesiye az kaldı cinsiyetinide öğrenicez inşallah...
günaydın herkese lavabonun başından ayrılamadığım bir sabah daha :ecrin_bebek: oğlumla kahvaltımızı yaptık teyzelerimize bi bakalım dedik... herkesler iyidir inş.
günaydın arkadaşlar nasılsınız .Ya biz 15 bitirdik ama hiç birşey yok hareket hissetmiyorum..Bakalım inşallah bebeişim iyidir.Cumartesiye az kaldı cinsiyetinide öğrenicez inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?