arkadaşlar kilolarıdan konuşmuşsunuz ; bende 78 kilo ile başladım hamileliğe ; sigarayı bırakınca 4 ay önce ve düğünnden sonra yaklaşık 7 kilo aldım kilolardan korkuyorum işim çok rahat yani oturarak çalışıyorum ; hareket sıfır nasıl olacak bilemiyorum .
Kızlar herkese günaydın, Dün akşam doktora gittik, bebeşlerin ikisininde kalp atışlarını gördük :)) Mide bulantılarım çok kötüdoktor ilaç verdi ve bebeklere bir zararı yok dedi , kullanıyorum mecbur çünkü dayanamıyorum (
Kızlar herkese günaydın, Dün akşam doktora gittik, bebeşlerin ikisininde kalp atışlarını gördük :)) Mide bulantılarım çok kötüdoktor ilaç verdi ve bebeklere bir zararı yok dedi , kullanıyorum mecbur çünkü dayanamıyorum (
Günaydın & Gözünaydın Canım, Ne mutlu o güzel sesi duydun, biz de yarın gidiyoruzzzz çook heyecanlıyımmmm. İç canım ilacı ne yapacaksın senin beslemen gereken 2 tane boğaz var, vitaminsiz besinsiz kalmasın bebeler. Sana Göksel'den Sabır Sabır Ya Sabır şarkısını gönderiyorum. Sevgiler
ay yerim onların çüçücük kalplerini:))) gözün aydın canım. rabbim o güzel yüzlerinide görmeyi nasip etsin zamanı gelince inş:))):ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım gözün aydın maşallah bebişlere sağlıcakla büyüsnler inşallah canım allahım tüm bebeişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ilaç içinde doktorlar veriyorlar zararı yokmuş canım kullan tabikide bebişlerinin beslenmesi daha önemli hemide ikiz olduğu için senin işin biraz daha zor
valla cnm bende 90 takıyordum yani şimdi 95 takıcam galiba taşıyor sağdan soldan hihihih vereliniortak vereliniortak
Ayy napıcazzz daha buyurseeee patlycak dıe korkuyorum :)) şaka bı yana baya rahatsız oluyorumyatarkende, kıyafetleımde de bellı oluyor.bakalım allah yardımcımız olsun..
Bu arada kızlar kesecgımı gordum dun kalp atışlarını henuz goremedık 1 hafta sonra gel dedı awatar resmınıde koydum :) :teytey: ama boyu nerede
yazıyorkı anlayamadım
Ayy napıcazzz daha buyurseeee patlycak dıe korkuyorum :)) şaka bı yana baya rahatsız oluyorumyatarkende, kıyafetleımde de bellı oluyor.bakalım allah yardımcımız olsun..
Bu arada kızlar kesecgımı gordum dun kalp atışlarını henuz goremedık 1 hafta sonra gel dedı awatar resmınıde koydum :) :teytey: ama boyu nerede
yazıyorkı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?