2010 Ağustos Anneleri

arkadaşlar kilolarıdan konuşmuşsunuz ; bende 78 kilo ile başladım hamileliğe ; sigarayı bırakınca 4 ay önce ve düğünnden sonra yaklaşık 7 kilo aldım kilolardan korkuyorum işim çok rahat yani oturarak çalışıyorum ; hareket sıfır nasıl olacak bilemiyorum .

bende 77 kilo ile başladım canım zaten fazla kiloyla başladık benimde işim hep oturarak ama dikkat etmemiz lazım bizim işimiz daha zor canım kiloluyuz zaten birde üstüne gebelik kiloları fazla olunca herşeyimiz sıkıntı olabilir ben zaten şimdi bulantılardan dolayı hiçbirşey falan yiyemiyorum kilo almamışım vermişim hatta ama sonra ne olacak allah yardımcımız olsun

Kızlar herkese günaydın, Dün akşam doktora gittik, bebeşlerin ikisininde kalp atışlarını gördük :)) Mide bulantılarım çok kötü doktor ilaç verdi ve bebeklere bir zararı yok dedi , kullanıyorum mecbur çünkü dayanamıyorum (

Günaydın herkese, ben de şimdi kalktım kahvaltımı hazırlıyorum. Gözlerim şişmiş zor açıyorum, japon balığı gibiyim :)) Herkese kolay gelsin , Gününüz kolayca sorunsuz geçsin , Sevgiler

Günaydın & Gözünaydın Canım, Ne mutlu o güzel sesi duydun, biz de yarın gidiyoruzzzz çook heyecanlıyımmmm. İç canım ilacı ne yapacaksın senin beslemen gereken 2 tane boğaz var, vitaminsiz besinsiz kalmasın bebeler. Sana Göksel'den Sabır Sabır Ya Sabır şarkısını gönderiyorum. Sevgiler

günaydın herkeze...
ben tam gaz yemeyle 24 kilo aldım toplam doğumdan bi çıktım 4 kilo gitmişti sadece şok oldum yani sadece bebeğin kilosu. neyse 40ım çıkana kadar 10 kilo gitti geriside 1 senede yavaş yavaş gitti özel bi çaba sarfetmedim. 55 le hamile kalmıştım 56 ya kadar düştüm ama hem ramazan nedeniyle hemde emzirmeyi bıraktığım için 4 kilo aldım 60 oldum şuan memnunum zaten kilomdan ama göbüş kaldı. ben bikaç ay kamuflaj edicem yani daha söylemedik eşimle kimseye zaten helebi o çüçük kalbini görelim dedik:))

kızlar ben bütün gece boyunca rüya görüyorum hep sizede oluyormu bendemi anormallik var. şimdidenmi başlıyordu ki. sabah yorgun kalkıyorum rüyamda bi oraya bi buraya koşturmaktan:)) bide sık sık wc çıkıyorum, bide tembellik bişey yapmak istemiyorum uyumak istiyorum okadar başka belirti yok bende:))

ay yerim onların çüçücük kalplerini:))) gözün aydın canım. rabbim o güzel yüzlerinide görmeyi nasip etsin zamanı gelince inş:))):ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım çok sağolasın. İnşallah sende kalp atışlarını görürsün, henüz dinletmiyorlar ancak 2 hafta sonra dinletebilirlermiş, doktorum öyle söyledi ama net bir şekilde kalp atışlarını gördüm ikisininde :)) Şarkı içinde çok sağol :)))

canım gözün aydın maşallah bebişlere sağlıcakla büyüsnler inşallah canım allahım tüm bebeişlerimizi korusun sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ilaç içinde doktorlar veriyorlar zararı yokmuş canım kullan tabikide bebişlerinin beslenmesi daha önemli hemide ikiz olduğu için senin işin biraz daha zor

Aminnn canım çok sağolasın. Evet canım içiyorum yoksa dayanamıyorum. Doktorumda dedi ikiz bebek de bulantı daha çok olur, iç ilacı iyi beslenmen lazım diye.

valla cnm bende 90 takıyordum yani şimdi 95 takıcam galiba taşıyor sağdan soldan hihihih vereliniortak vereliniortak

Ayy napıcazzz daha buyurseeee patlycak dıe korkuyorum :)) şaka bı yana baya rahatsız oluyorum yatarkende, kıyafetleımde de bellı oluyor.bakalım allah yardımcımız olsun..

Bu arada kızlar kesecgımı gordum dun kalp atışlarını henuz goremedık 1 hafta sonra gel dedı awatar resmınıde koydum :) :teytey: ama boyu nerede
yazıyorkı anlayamadım

Sütyen takmayı zaten hiç sevmem , allahtan gelenim gidenim yok bütün gün serbest dolaşıyorum :))

Hayırlı olsun arkadaşım , inşallah kalp atışlarını duyduğun günlerde gelir. Sol altta biryerlerde mm cinsinden birşey yazması lazım. Hayırlı olsun Sevgiler

günaydın herkeseeeee hayırlısı olsun. boyunu crp yada clp gibi bişe yazıyor ultrason kagıdında orda var rakamı biz 6 haftalıkken gittiğimizde 3.7 mm idi kaydirigubbakcemile3
önümüzdeki hafta içi tekrar kontrolümüz var bakalım ne kadarcık büyümüşolcak hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…