2010 Ağustos Anneleri

birbirimizin doğumuna mı girsek napsak :))) kaydirigubbakcemile3benim eşim de girmek istemiyor.. biz de kamera aldık sırf bunlar için :))))

birbirimizin doğumuna mı girsek napsak :))) kaydirigubbakcemile3benim eşim de girmek istemiyor.. biz de kamera aldık sırf bunlar için :))))

:1shok::1shok::1shok:ben korkudan oracıkta doğuruveririm ne kamera kalır ne fotoğrafkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar ben cıkıyorum.... hepınıze hayırlı aksamalr... opuyorum kocaman....

kızlar ben cıkıyorum.... hepınıze hayırlı aksamalr... opuyorum kocaman....
iyi akşamlar canım ben de öpüyorum:1hug:
Ya gel ağustos gel gel gel

offff ben de gelsin istiyorum artık yaaa şöyle kucağımda gerine gerine gezdirmek istiyorum.
Sizde de şey var mı kızlar hani bu doğumdan sonra 40 gün dışarı çıklımaz olayı.Düşününce sinir oluyorum yaaa ben onu havalar iyiyken biraz çıkarırım şöyle doğumdan 15 gün sonra falan yanlış mı düşünüyorum acaba iyi değilmidir ki çıkarmak?

kızlarr selamm.. demetin duruma çok üzüldümm hep oğlum olcak diyordu.. allah gönlüne göre vermiş.. hayırlısıyla bugünleri atlatır.. sağlıkla bebeğine kavuşsun inşallahh..

kızlar hamilelik döneminde hemoroid çok oluyomuş.. bende de geçenlerde oldu.. hafif peçeteye kan geldi.. baharat, acı yememek lazım birde kabızlık bunun için en büyük neden..

Bugün bir türlü yazamadım girdim geçmiş okudum tam birşeyler yazacağım işim çıktı..sonra yine aynı şey oldu şimdi yien geçmiş okudum artık bir aksilik çıkmadan sizlere bir merhaba demek istiyoruumm..Demetciğime çokkk üzüldüm..Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah..Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımızın gözü aydın olsun..yaaa artık ben de öğrenmek istiyorummmmmmmm..Bu zamana kadar sabırla bekleyip durdum ama artık sabrım bitiyor yavaş yavaş...

Valla defnecim bence de 40 gün durmaya gerek yok 20 günlük çıkarız gibi oluyor yaz olması iyi her gün yıkarız bebeişleri çabuk büyürler işallah

40 gün evden çıkmamak falan bence eskilerden kalma bir alışkanlık..Günümüzde hiçbir geçerliliği olamaz..Burada bir görseniz neredeyse 1 haftalık bebeklerini alıp alışverişe gidenler parka hava aldırmak için çıkanlar..ve doktorlarda zaten bunu öneriyorlar artık..benim en sevmediğim şey dışarıdan insanların ellerini bile yıkamadan bebeklere falan ellemeleri..tahammül edemem herhalde benim bebeğime falan ellerlerse ...

pınarcım hoşgeldin sen ne zaman ögreneceksin kontrol ne zaman? bu arada sen gelcektin dr.un ne dedi?

Hoşgeldin Pınar ilk randevun ne zaman belki ozaman söyler doktor????

Valla bana kalsa ben de beklemem 40 gün yaz günü nerdeyse 1.5 ay eve mi kapanıcam ama işte aile büyükleri karışmazlarsa inşallah bende çıkarırım oğluşumu o güneşli günlerde

Canım 20 Martta Amniosentez yaptıracağım..Bu sırada sanıyorum artık öğrenebileceğim cinsiyetini..Şimdilik istanbula geliş söz konusu değil..Amniosentez çıkınca biraz ertelemek zorunda kaldım

Defneciğim alırız süt kokulu bebişlerimizi ağustos, eylül havalar güzelkennn ohhhhh keyif yaparız değil mi :)) Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah...

Canım 20 Martta Amniosentez yaptıracağım..Bu sırada sanıyorum artık öğrenebileceğim cinsiyetini..Şimdilik istanbula geliş söz konusu değil..Amniosentez çıkınca biraz ertelemek zorunda kaldım

hayırlısı olsun canım.. sağlıklı olunda siz sonra olsun.. ay şu tarihlerde hemen geçse gün saya saya hamilelik geçiyo .))

Kızlar çıkış saatim yaklaştı akşama da annemler gelecek bize giremem çok öpüyorum hepinizi iyi akşamlar

hayırlısı olsun canım.. sağlıklı olunda siz sonra olsun.. ay şu tarihlerde hemen geçse gün saya saya hamilelik geçiyo .))

Ayneennnn benimde öyle hergün gün sayıyorum :)) seninle de satlarımız aynı..ilk haftalarda seninle konuştuğumuzu hatılıyor musun ? sanırsam daha 7-8 haftalık ya var ya yoktuk..Bak şimdi bu hafta sonu 4 ayımız bitecek :)):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…