günaydın kızlar siteyi biz kapadık biz açalım dedik,zeynep erkejn kalktı yine,6:30 da ama d,inlenmişim öyle çk uyukum yok,bugün yapaılacak baya işim var,dışarıda öyle çok yağmur yağıyor ki,offf,yağsın yağsın yazın susuz kalmayalım
sağol cnm şimdi bitti kuruyunca süslreim ,tabi yapabildiysem bu arada benim adımda özlem cnm
becerebildiysem anlatırım canım sanada
ben şimdi pembe yaptım kızıma bi tane bide kerem rengi yatak odasına bakalım ikiside olur mu hangisi güzel olursa o kızımın olur artık
Sana ve Zeynepciğe günaydınlar canım...
Ben bugün bebişimizin kız olacağı müjdesini vermek istiyorum.(Tabi sıpacık kandırmazsa bizi) opuyorumnanaktan
başkanım, listede güncellersen sevinisim.
selam ve sevgiler...
Herkeslere günaydın,
Bizde geldik çalışmaya. Kızlar annemle babam eminönüne gitmişlerdi dün neler almışları kızıma
eğimli gaz yapmayan biberon
normal biberon
emzik
bornoz takımı
hastane çıkışı
banyo+kova+maşrapa
yan yatsın diye güvenlik yastığı
belini tutan korse gibi tulum
tırnak makası
burun temizleyicisi
tarağı
(daha unuttuğum şeyler de vardır)
O kadar mutlu oldum ki oturdum ağladım bana ev araba alsalar bu kadar sevinmezdim
gunaydın tatlım.... ne guzel şeyler almıslar masallah ya cok guzel cok... nelerı dusunmuslerde almıslar... ılk torun mu canım? masallah ne kadar heveslıler gercekten... kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar...
serdemcim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin minnoş pek kıymetli maşallah zemuszemus
bugun saglık ocagına gıdıp aşı olcam... korkuyorum ya...
günaydın şeymacım.... ne var aşıdan korkacak :)) kan aldıklarını düşün :)) tek bir pıt
daha bebişlerimizi götürcez aşılara :)
aşıya giderken babaları da götürmek lazım çünkü anneler çok yufka oluyoo ben kızımı hiç tutamadım aşı olurken.:1no2:o konuya hıc gırmeyelım... aglarım ben yoksa... bebek sesıne hıc dayanamıyorum ben... bıde aşı yaptırcam.. aglarsa dayanamam kı gecen kontrole gıttımızde yenı dogmus bebegın topugundan kan almaya calısıyolardı... bulamadılar yavrum nası agladı nası agladı hıc unutamıyorum.. mafoldumben [/COLOR]
aşılar eskisi gibi ağır değilmiş artık.a.s
geçende sağlık ocağında hemşire dedi bana.
kızım da aşı olduğumda kolum şişmişti ve çok ağrımıştı şimdi öyle olmuyomuş!!!
Ya kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama benim doktorum daha aşıya var dedi şimdi yaptırırsan 5 tane olman gerekir ben sana söyliycem 2 tane yaptırıcan dedi. Siz sordunuz mu doktorunuza?
daha bebişlerimizi götürcez aşılara :)
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
Gunaydın tatlım... ama sonrası cok agrılı oluyomus... ve hafta sonu yatılı mısafırım var konyadan babam gelcek.. agrırısa naparım ben..
o konuya hıc gırmeyelım... aglarım ben yoksa... bebek sesıne hıc dayanamıyorum ben... bıde aşı yaptırcam.. aglarsa dayanamam kı gecen kontrole gıttımızde yenı dogmus bebegın topugundan kan almaya calısıyolardı... bulamadılar yavrum nası agladı nası agladı hıc unutamıyorum.. mafoldumben
aşıya giderken babaları da götürmek lazım çünkü anneler çok yufka oluyoo ben kızımı hiç tutamadım aşı olurken.:1no2:[/B
teyzem ya da babası tuttu içim bi acayip oluyodu analıkk işte!!!:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?