2010 Ağustos Anneleri

Sana ve Zeynepciğe günaydınlar canım...

Ben bugün bebişimizin kız olacağı müjdesini vermek istiyorum.(Tabi sıpacık kandırmazsa bizi) opuyorumnanaktan

başkanım, listede güncellersen sevinisim.

selam ve sevgiler...

canım benım ellerıne saglık... bıtınce fotosunu koyarsan cok sevınırım ben... bebekodamızı krem-pembe dusunuyorum... ama pembe yapsam daha hos olcak gıbı... sence tatlım?

masallah masallah... kızlarımıoz sonradan gelıyo:) hayırlı olsun canım ıns... saglıkla kucagına alırsın alırız hep beraber... ama kız olması cok cok tatlı :ecrin_bebek:

Herkeslere günaydın,

Bizde geldik çalışmaya. Kızlar annemle babam eminönüne gitmişlerdi dün neler almışları kızıma
eğimli gaz yapmayan biberon
normal biberon
emzik
bornoz takımı
hastane çıkışı
banyo+kova+maşrapa
yan yatsın diye güvenlik yastığı
belini tutan korse gibi tulum
tırnak makası
burun temizleyicisi
tarağı
(daha unuttuğum şeyler de vardır)

O kadar mutlu oldum ki oturdum ağladım bana ev araba alsalar bu kadar sevinmezdim

gunaydın tatlım.... ne guzel şeyler almıslar masallah ya cok guzel cok... nelerı dusunmuslerde almıslar... ılk torun mu canım? masallah ne kadar heveslıler gercekten... kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar...
serdemcim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin minnoş pek kıymetli maşallah zemuszemus

gunaydın tatlım.... ne guzel şeyler almıslar masallah ya cok guzel cok... nelerı dusunmuslerde almıslar... ılk torun mu canım? masallah ne kadar heveslıler gercekten... kaydirigubbakcemile2

Valla canım çok sevindirdiler beni evet ben tek çocuğum o da ilk torun olacak işallah.

günaydın kızlar...
serdemcim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin minnoş pek kıymetli maşallah zemuszemus

Amin canım daha iyileri sizin yaramazlara işallah hepsi kıymetli hepsi annelerinin kuzuları onlar. Sanki hissetti ama ben onları açarken hep oynadı yavrum:lepi:

ay canım benimm bide benim sıpacığımı ben hissetsem artık süper olcakta 24 saat elim karnımda takipteyim ama ne fayda kaydirigubbakcemile3

Günaydın Kıslaarrr...

shcoban tebrik ederim.. senin de kızın oluyormuş Allah kucağına da almayı nasip etsin...

günaydın şeymacım.... ne var aşıdan korkacak :)) kan aldıklarını düşün :)) tek bir pıt

Gunaydın tatlım... ama sonrası cok agrılı oluyomus... ve hafta sonu yatılı mısafırım var konyadan babam gelcek.. agrırısa naparım ben..

daha bebişlerimizi götürcez aşılara :)

o konuya hıc gırmeyelım... aglarım ben yoksa... bebek sesıne hıc dayanamıyorum ben... bıde aşı yaptırcam.. aglarsa dayanamam kı gecen kontrole gıttımızde yenı dogmus bebegın topugundan kan almaya calısıyolardı... bulamadılar yavrum nası agladı nası agladı hıc unutamıyorum.. mafoldumben

aşılar eskisi gibi ağır değilmiş artık.a.s
geçende sağlık ocağında hemşire dedi bana.
kızım da aşı olduğumda kolum şişmişti ve çok ağrımıştı şimdi öyle olmuyomuş!!!

Ya kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama benim doktorum daha aşıya var dedi şimdi yaptırırsan 5 tane olman gerekir ben sana söyliycem 2 tane yaptırıcan dedi. Siz sordunuz mu doktorunuza?

aşıya giderken babaları da götürmek lazım çünkü anneler çok yufka oluyoo ben kızımı hiç tutamadım aşı olurken.:1no2:
teyzem ya da babası tuttu içim bi acayip oluyodu analıkk işte!!!:CüvCüv:

ya ınsallah oyle olur agrısız sızısız olsun... bıde benım canım tatlıdır yanı bılmıyorum:):)

Ya kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama benim doktorum daha aşıya var dedi şimdi yaptırırsan 5 tane olman gerekir ben sana söyliycem 2 tane yaptırıcan dedi. Siz sordunuz mu doktorunuza?

canım varya benım doktorum bana aşı olmama gerektıgını bıle soylemedı... ben ılk burdan ogrendım...

daha bebişlerimizi götürcez aşılara :)

ayy evet daha onları götürücez... başkası olunca bile benim içim tuhaf oluyor.. bakalım kendi çocuğumda ne hissedicem... ama zaten ben annemi götürürüm yanımda :))) ben dayanamazsam o tutar bebeği :)))

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan

Günaydııınnn opuyorumnanaktan

canım ağrı yaparda öle hareket ettiremeyecek kadar bir ağrı vermez :))

Bizim babmız benden yufka yureklı napcaz bılmıyorum:):)kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…