Ya kızlar aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama benim doktorum daha aşıya var dedi şimdi yaptırırsan 5 tane olman gerekir ben sana söyliycem 2 tane yaptırıcan dedi. Siz sordunuz mu doktorunuza?
ayy evet daha onları götürücez... başkası olunca bile benim içim tuhaf oluyor.. bakalım kendi çocuğumda ne hissedicem... ama zaten ben annemi götürürüm yanımda :))) ben dayanamazsam o tutar bebeği :)))
canım ağrı yaparda öle hareket ettiremeyecek kadar bir ağrı vermez :))
Bizim de babamız 2 gün yok toplantısı var Antalya'ya gidiyor bugün öğlen biz de anneanneye taşınıyoruz :)
tatlım benım kardesım var sımdı 12 yasında ozmanlar 3-4 yasındayken bronşit olmustu doktor her ay penadur vuruyolardı sıpacıma... 3 hemsıre bır annem zor tutuyolardı... ben sesıne bıle dayanamıyodum zaten... nası bagrıyodu ama hemsırelere... siz gorursunuz oldurcem sızı burayı bombalıcam havaya ucurcam... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o kötü işte o zaman ordaki hemşirelerden yardım alacaksınız!kaydirigubbakcemile3Bizim babmız benden yufka yureklı napcaz bılmıyorum:):)kaydirigubbakcemile3
Bizim de babamız 2 gün yok toplantısı var Antalya'ya gidiyor bugün öğlen biz de anneanneye taşınıyoruz :)
günaydın arkadaşlar
o kötü işte o zaman ordaki hemşirelerden yardım alacaksınız!kaydirigubbakcemile3
çünküü misminnacık oluyolarr nasıl tutacağınızı şaşırıyosunuz.
günaydın arkadaşlar
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öldürücem sizi hastaneyi bombalicam heee :roflol: :roflol: ayyy ne güldüm şeyma sabah sabah
o kötü işte o zaman ordaki hemşirelerden yardım alacaksınız!kaydirigubbakcemile3
çünküü misminnacık oluyolarr nasıl tutacağınızı şaşırıyosunuz.
Kıslaarrr yeni doğmuş bebekler geliyor da aklıma :)) düşünsenize... yatıyorlar ama aynı karnımızdaki gibi sürekli hareket ediyorlar... kollar bacaklar sürekli oynuyor :)) böcek gibiler... ayy olsa da koklasak sevsek yaa ... bu sabah daha da bir hevesliyim onu görmeye :))
günaydın anneleerrrrr... bebişin hareketlerini bende hissetmek istiyorum artık yaaaa kalp atışlarını dinelemek için angelsound diye bi alet aldım onla arada bir dinliyorum o kadar güzel bir duyguki satlerce dinleyebilirim rahatsız olmıyacağından emin olsam. benim aklıma takılan bi soru var kız kardeşimde hamile ve ona doktoru güvenlik kapılarından geçme demiş ben kendi doktoruma sordum bi zararı olmaz dedi. sizin doktorlarını bı konuda ne smylediler merak ettim öpüyorum hepinizii
Günaydın Kıslaarrr...
shcoban tebrik ederim.. senin de kızın oluyormuş Allah kucağına da almayı nasip etsin...
Günaydın kızlar.:teytey:şimdi sağlık oağından geldim.Bebişimin kalp atışlarını duydum ilk defa çok netti ve çok hızlı atıyordu.Nasıl hoşuma gitti anlatamam.Ebe kiloma baktı korkuttu beni azıcık.hiç kilo almamışsın dedi ilerde bebeğin senden beslenemeyebilir en azından iki kilo alman gerekirdi dedi.Ama benim bebeğimin gelişimi normal ki hatta gramı bile haftasına göre fazla bence.Birde sırada 2 tane genç kadın vardı kaç aylık olduğumu sordular 4 aylık deyince birbirlerine baktıla göbeğim hiç yokmuş alay eder gibi baktılar uyuz oldum yaaa kalın montumun üzerinden nasıl anladılar olmadığını bilmem.Aşımı 22.haftamda vurulacakmışım biz 20.haftadan sonra yapıyoruz aşıları dediler.1 ay sonraya çağırdılar.Neyseki işim çabuk bitti.
Ama aşağıda dünyalar tatlısı çokkk minik bi bebiş vardı aşı yaptılar nasıl ağladı anlatamam çok üzüldüm ben nasıl yaptırıcam oğlumun aşılarını bilmem.
Neyse ben şimdi kahvaltı etmeye gidiyorm gelicem yine görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?