güaydın kızlar hepinize
nasılsınız bakalım biz şimdi kahvaltı ettik bebişimle
hemen size bakalım dedik çünkü birazdan evden çıkıcam anneme gidicem bugün
aşı olayı eşime dedim akşam doktorun sana söylemedi daha yok doktora gidelim ondan sonra vurulursun dedi durdu bizi bebişimle sinir etti o yüzden bende şimdi bilöiyorum napcamı
veeee dün gece bebişim hareketlerin hissettim yavrum benim sanırım yatarken rahatsız ettim kendisini
üç kere böyle aynı yerden pıt pıt diye vurdu
allahım ne güzel bi duyguymuş yesinler annesi onu sırnaşık şey
Hepinize günaydın güzel günler diliyorum arkadaşlar..
sizlere bişey sorcam.dr um ayın 9 unda randevu vermişti ayrıntılı ultrasona da bakcak.ben ankaradayım ve başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.özel hastane yani.oranın prof.ü bayan bi dr um var özel muayenesine gidiyorum ayrıca.aklıma geldi biraz önce hastaneyi aradım ayrıntılı ultrason için ayrıca fiyat varmı dedim.evet 250 lira dendi..tabi bana çok geldi.hadi normalde aylık 160 lira veriyoruz özel muyenehane olduğu için ona katlanıyoruz da. sizler bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdınızmı veya fiyatı hakkında bilginiz varmı?yani bu şekildemi fiyatlar aşağı yukarı? CADIARZU
yokk kıızzzz ısırmaya kıyamıyoo insan az ele avuca gelince ısırılabiliyoo ancakk...yeriiimm ben onlarıı yeriimm zaten tek lokmalıklar bir gün bir kolunu bir gün bacağını mımm :)) bitti bile :)) ayy bazen yamyam gibi hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3 bebeğim olunca durmadan ısırmak isticem gibi geliyor :))))
doktorum programında kabızlıktan bahsediyoo izlemeye çalışıyorum ben de ama kızımdan çok fırsat bulamıyorum..kesınlıkle oyle yapıcaz artık... sımdıden dusununce bıle ıcım acıyo...
bu arada kabız olan arkadaslar dun bsıey yaptım ben ve bu sabah okdar raht yaptım kı tuvaletımı:):) dun canınız cekmesın mercımek koftesı yaptım yanına bısuru lahana harsladım... koftelerı lahanalara sarıp sarıp yedım.. ama kabızlıgım gectı cok rahatım ınanın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yokk kıızzzz ısırmaya kıyamıyoo insan az ele avuca gelince ısırılabiliyoo ancakk...
çokkk seviliyoo evlat ama gerçekten bi başka..:ecrin_bebek:
doktorum programında kabızlıktan bahsediyoo izlemeye çalışıyorum ben de ama kızımdan çok fırsat bulamıyorum..
bi bakın isterseniz.boshayallersmile
Günaydın canım...
ben 107TL vereceğim detaylı ultrason için :)
maşallah canımcanım hani üzmesin kadının dediği ama sen de biraz kilo almaya bak yavaş yavaş... biraz daha fazla yemeğe çalış... şimdi herşey yolunda olmuş olabilir ama daha önümüzde 5 ay var... şimdiden mada ileriyi düşünmek lazım... bebek büyüdükçe ihtiyacları da artacak çünkü... ama şimdi bence üzülme... eminim bundan sonra zaten sen de başlarsın yavaş yavaş :lepi:
Senin çok iyiymiş soho cum..neden bu kadar fiyat farkı varki..sen nasıl bi hastaneye gidiyosun peki..bi de bu ultrasonu dışardan çekilsek olurmu ki acaba..yani belki daha uygun fiyatlı yerler vardır..
evet kızım birkaç aylıktı orda..
şimdi mayısta dört yaşına girecek....gamyoncuiremsu
canım benim normalde kontrole gittiğim hastane yapıyor detaylı ultrasonu ki zaten benim muayene ücretim falan da çok düşük çok iyi yani... tabii ki yaptırabilirsin.. onlar evrak dolduruyor test sonucu veriyor nasılsa... gerek yok çok para vermeye...
selam canım hoşgeldin..hepinize günaydın arkadaşlar
ben aranıza katılalı çok olmadı ama elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum. güç alıyorum hepinizden. bende çok uykusuzluk var. uyuyamıyorum. her gece biran önce sabah olsun diye dua ediyorum. yarın doktor randevum varr çok soru birikti soracak bakalım bzim pıtırcıkda cinsiyetini gösterecekmi. aslında ben merak etmiyorum ama etrafım durmadan soruyor. bana kalp etışı yetiyor artıyor bile:) eminim hepinizin öyledir.
çok takma kafana defneciğim son aylarda alırsın biraz daha...a.sCanım doğru söylüyorsun kilo almaya çalışmalıyım ama sabahları erken kalkıyorum en az 3 öğün yiyebiliym diye.Kahvaltımı çok verimli yapıyorum.Öğle yemeğimi şöyle böyle akşam yemeğimi de çok yiyorum hatta akşam yemeğinden sonraki göbişi mi görseniz 6 aylık gibi.Sonra aralarda da mutlaka atıştırıyorum.Muz portakal ceviz hergün hiç eksik etmiyorum.Daha nasıl yemeliyim ki?acaba çok mu hareketliyim ondan mı almıyorum?
Canım doğru söylüyorsun kilo almaya çalışmalıyım ama sabahları erken kalkıyorum en az 3 öğün yiyebiliym diye.Kahvaltımı çok verimli yapıyorum.Öğle yemeğimi şöyle böyle akşam yemeğimi de çok yiyorum hatta akşam yemeğinden sonraki göbişi mi görseniz 6 aylık gibi.Sonra aralarda da mutlaka atıştırıyorum.Muz portakal ceviz hergün hiç eksik etmiyorum.Daha nasıl yemeliyim ki?acaba çok mu hareketliyim ondan mı almıyorum?
canım benim normalde kontrole gittiğim hastane yapıyor detaylı ultrasonu ki zaten benim muayene ücretim falan da çok düşük çok iyi yani... tabii ki yaptırabilirsin.. onlar evrak dolduruyor test sonucu veriyor nasılsa... gerek yok çok para vermeye...
Maşşallahhhh çok ama çokkk tatlı kızın..allah bağışlasın canım
amin teşekkür ederimm kızlarr..:1hug:anaaammm annesi çok tatlıymış kızıııınn :))) maşallah maşallah orada tam ısırmalıkmış orada ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?