2010 Ağustos Anneleri

Günaydın canım.... Maşallah maşallahh darısı hissetmek isteyen diğer annelerin başına...
canım bence de doktorunu bekle... o zaten sana detaylı bilgi verecektir...

bende şimdiye kadar hiç kilo almamıştım
ama sanırım bu ay aldım evdeki tartınında pili bitti tartılamıyorum ama almış gibi hissediyorum kendimi
bakalım doktora gittiğimizde öğrencem kilo durumumu
en son gittiğimde de almamıştım ama bu göbek nasıl böyle oldu onu anlamadım kaydirigubbakcemile3

Hepinize günaydın güzel günler diliyorum arkadaşlar..
sizlere bişey sorcam.dr um ayın 9 unda randevu vermişti ayrıntılı ultrasona da bakcak.ben ankaradayım ve başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum.özel hastane yani.oranın prof.ü bayan bi dr um var özel muayenesine gidiyorum ayrıca.aklıma geldi biraz önce hastaneyi aradım ayrıntılı ultrason için ayrıca fiyat varmı dedim.evet 250 lira dendi..tabi bana çok geldi.hadi normalde aylık 160 lira veriyoruz özel muyenehane olduğu için ona katlanıyoruz da. sizler bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdınızmı veya fiyatı hakkında bilginiz varmı?yani bu şekildemi fiyatlar aşağı yukarı? CADIARZU

Günaydın canım...

ben 107TL vereceğim detaylı ultrason için :)

yokk kıızzzz ısırmaya kıyamıyoo insan az ele avuca gelince ısırılabiliyoo ancakk...
çokkk seviliyoo evlat ama gerçekten bi başka..:ecrin_bebek:
doktorum programında kabızlıktan bahsediyoo izlemeye çalışıyorum ben de ama kızımdan çok fırsat bulamıyorum..
bi bakın isterseniz.boshayallersmile

canım resimdeki kız senin bebeğin mi? :))))

Günaydın canım...

ben 107TL vereceğim detaylı ultrason için :)

Senin çok iyiymiş soho cum..neden bu kadar fiyat farkı varki..sen nasıl bi hastaneye gidiyosun peki..bi de bu ultrasonu dışardan çekilsek olurmu ki acaba..yani belki daha uygun fiyatlı yerler vardır..

hepinize günaydın arkadaşlar
ben aranıza katılalı çok olmadı ama elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum. güç alıyorum hepinizden. bende çok uykusuzluk var. uyuyamıyorum. her gece biran önce sabah olsun diye dua ediyorum. yarın doktor randevum varr çok soru birikti soracak bakalım bzim pıtırcıkda cinsiyetini gösterecekmi. aslında ben merak etmiyorum ama etrafım durmadan soruyor. bana kalp etışı yetiyor artıyor bile:) eminim hepinizin öyledir.

Canım doğru söylüyorsun kilo almaya çalışmalıyım ama sabahları erken kalkıyorum en az 3 öğün yiyebiliym diye.Kahvaltımı çok verimli yapıyorum.Öğle yemeğimi şöyle böyle akşam yemeğimi de çok yiyorum hatta akşam yemeğinden sonraki göbişi mi görseniz 6 aylık gibi.Sonra aralarda da mutlaka atıştırıyorum.Muz portakal ceviz hergün hiç eksik etmiyorum.Daha nasıl yemeliyim ki?acaba çok mu hareketliyim ondan mı almıyorum?

Senin çok iyiymiş soho cum..neden bu kadar fiyat farkı varki..sen nasıl bi hastaneye gidiyosun peki..bi de bu ultrasonu dışardan çekilsek olurmu ki acaba..yani belki daha uygun fiyatlı yerler vardır..

canım benim normalde kontrole gittiğim hastane yapıyor detaylı ultrasonu ki zaten benim muayene ücretim falan da çok düşük çok iyi yani... tabii ki yaptırabilirsin.. onlar evrak dolduruyor test sonucu veriyor nasılsa... gerek yok çok para vermeye...

Özlemcim sen nisa hastanesinden randevu almadın mı detaylı ultrason için?Yoksa kendi hastanende mi yaptırıcaksın?
Ben de alsam mı acaba randevu doktorum bir ay sonraki randevunda ben seni istediğin hastaneye yönlendiririm dedi.Şimdi randevu alsam mı bilmiyorum çok kalabalık oluyor muymuş ki bu Reyhan Demirbaş?

selam canım hoşgeldin..
ben de ilk hamileliğimde uyuyamıyordum bunda çok uyuyorumm...boshayallersmile
çok takma kafana defneciğim son aylarda alırsın biraz daha...a.s
bebeğin normal gözüküyorr sonuçta değil mi?
ben son aylarda almıştım ilkinde hiç de sorun olmuyorr düzenli beslendikten sonra....

tabii sen de haklısın bundan başka ne olacak ki daha?? :)

Canım sen yaptırdınmı pekii bu ultrasonu..yani başka yerden yaptırsam bana sadece test sonucunu mu vercekler yani kağıt mı veriyolar sadece..ikili testte ki gibi mesela..sonra bu test sonucunu kendi özel dr uma mı göstercem..bu prosedürleri hiç anlamıyom valla yaa..zaten özele de yeni başladım..

Maşşallahhhh çok ama çokkk tatlı kızın..allah bağışlasın canım

anaaammm annesi çok tatlıymış kızıııınn :))) maşallah maşallah orada tam ısırmalıkmış orada ...
amin teşekkür ederimm kızlarr..:1hug:
şimdi de çokk tatlıı ve de çokkkk bilmiş ama çok da yaramaz meşhurdurr çevrede...gamyoncuiremsu
kız çocukları çok bilmiş oluyolar.
o zamnlar ısıramıyordum şimdi ısırıyorummm...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…