KIzlar cok sukur hepımız aşşa yukarı 4. ayımızın ıcındeyız... peki şimdıye kadar nelere aş erdik nelerden tiksındık...
Mesela ben yaprak sarması,mayonez,ekmegın mayasının kokusundan hala acayıp tıksınıyorum aklıma geldıkce kusasım gelıyo...
Ve aş erdıklerımde nar,armut,zeytin ve dondurma.(mevsımı olmayan meyvelerde var ama bulamadıgımız ıcın yazmıyorum) sizler peki???
Ben öyle çok bişey aş ermedim canım.Yalnız tavuğun kokusundan tiksinmiştim.Birde hamilelikten önce çikolataya çok düşkündüm.Hamile kaldım tiksindim çikolatadan ekşi ve tuzlu olan herşeye bayılıyorum mmmmmm:))))))
ewt çok sukurrr hattaa 4 bıtttıı 5 e dogru yol alaıyoruzz.. bnede kokulardan cok tıksınme oldu parfum sıkmıyorum sıktrmıyorum etrafımdakılerdende tıksınıyorum basm agrıyor agır gelıyor. sıgara dumanı kokuusuu iğrenc gelıo.yıyecek olarak süt e karsı bıraz soguklığum var tatlı turu kurabıye olsun kek olsun yada serbetlı tatlı olsun hıccc gormek ıstemıyorum.
aşerdıgım tuzlu ekşili şeyler ve kırmızı etı sewıyorum.balık tavuk kokuyorr bana..sonraaaa aklıma gelmıyor karnım tok suan :)) :sm_confused:
ay walla suana canim acayip derecede simit istiyor ve esimin getirmesni bekliyorum :)
aserdigim seyler listesi : zeytin,elma,ayva,karpuz :)
eskiden sevip de yiyemediğim şeyler ise baklava :)
şeymacım, bende hiçbirşeye aş ermedim dersem yeridir. hala daha canım hiç birşey yemek istemiyor ki ben normalde aşırı iştahlı biriyim, 76 kiloyla hamile kaldım. sadece sofraya oturduğumda yemeye çalışıyorum faydalı gıdaları o kadar. eskisi gibi yemek yemeği çok özledim, eskiden hamile gibiymişim ben yaaa:sinifsinif:
tatlım o ıstahsızlık bende de var... bende sadece 2 ogun yemek yıyorum hıc ara ogunum yok... bı ara gece kalkıp yemeye baslamıstım 3-4 gun surdu .. oglen 12 de bı kahvaltı bıde aksam 7 de yemek ıyıyorum... ara ogunum yok hıc... iştahım yok
Şeymacım yemeklerini kendin mi yapıyorsun tatlım?ilk zamanlar kendi yaptığını da pek yiyemiyor insan.Yani biri yapıcak hazırlıycak böyle görüntüsüde hoş olacak yemeğin ozaman yiyebiiyorsunda.Şimdi çok şükür düzeldim ben kendim de yapsam yiyorum artık.Ama ilk zamanlar hep kayınvalidem yaptı sağolsun.Şimdi beraber yapıyoruz.
merhaba kızlar...
benimde bir kızım olacak....
cinsiyetini dün öğrendik.....
merhaba kızlar...
benimde bir kızım olacak....
cinsiyetini dün öğrendik.....
masallah canım Allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns... gorun bakın kızlar erkkelerrı bastırcak:):)
merhabaaopuyorumnanaktan miranın anlamı ne?Selam kızlaar!
Neler yapıyosunuz bakalım? Yeni kız haberleri var gördüğüm kadarıyla eee tabi artık kızların dönemi başlıyo erkekler başta bir bir dökülürken kızlar ortalıkta değildi. Tabi kızlar sona kaldı olmayan bişey için yorum yapmak daha zor ve geç oluyo kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaa isim düşünmeye başladık da delircem bulamıyorum ne zormuş...!!!
Bi liste yapalım ordan eleye eleye gidelim dedik 2 günde 3 isim yazabildik listeye :)))
Mira, Asya ve Buse var şu an listemizde. Ben bi de Rüya ve Nil'i de ekleyecektim ama eşim beğenmedi yazamadımSiz ne durumdasınız var mı isim bulan?
merhaba kızlar...
Benimde bir kızım olacak....
Cinsiyetini dün öğrendik.....
bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlısı olsun inşallah. ama ben sanıyorum ki değişiklikler olacaktır, çünkü hep duyuyorum kız bekliyorduk erkek çıktı diyenleri ya da tam tersi. bana doktor yüzde 60 erkek dedi ama bu pekala değişebilir, değil mi arkadaşlar???
merhabaaopuyorumnanaktan miranın anlamı ne?
değişik geldi.
ay walla suana canim acayip derecede simit istiyor ve esimin getirmesni bekliyorum :)
aserdigim seyler listesi : Zeytin,elma,ayva,karpuz :)
eskiden sevip de yiyemediğim şeyler ise baklava :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?