2010 Ağustos Anneleri

canım gecmıs olsun sımdı okudum... Rabbım beterınden korusun ıns... bişeyınız yok demı ıyısın??

geçmiş olsun canımmm...

çooook geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

guvenlik kapilarini ben de sormustum,doktor cok dusuk bir akim var ama yine de gecme demisti
isyerine giris cikislarda hep ozel kapidan geciyorum :)
alisveris merkezlerinde de gecmiyorum yine,kimse de bisi demiyor :)
disardan bakinca hmile gibi gorunmesem de anliyorlar herhlade :)

Yün almaya çıkıcaz şimdi müdürümle beyaz alıcam bir de battaiye yünü alıcam annemler örüyor da değişik renk istediler ay beni bıraksalar her güb 1 şey alıcam

sevgili sersuma ve demet. ikinize de çok geçmiş olsun. Allah bebişlerinizi ve sizi korusun. geçmişi okudum önce, ancak yazabildim kusura bakmayın...

sersume sanada geçmiş olsun arkadaşım allahım korusun senide meleğinide

KIzlar cok sukur hepımız aşşa yukarı 4. ayımızın ıcındeyız... peki şimdıye kadar nelere aş erdik nelerden tiksındık...
Mesela ben yaprak sarması,mayonez,ekmegın mayasının kokusundan hala acayıp tıksınıyorum aklıma geldıkce kusasım gelıyo...
Ve aş erdıklerımde nar,armut,zeytin ve dondurma.(mevsımı olmayan meyvelerde var ama bulamadıgımız ıcın yazmıyorum) sizler peki???

birden fazla yumurta üretmiş oluyor vücut sanırım.

Evet canım ama ben pko hastasıyım klomen kullandım ondan dolayı ikiz olmuş da olabilir. Gerçi eşimin ailesinde de benim ailemde de ikiz var ama bilemiyoruz ilaç kullandığım için, ilaçdan mı yoksa kendiliğinden mi oldu diye :))

halinisacım özel mesaj atamıorum benimkini 4 lü test yaptırdı die değiştiririmisin canım.çünkü 4 lü tette yapılduı:)

Ben öyle çok bişey aş ermedim canım.Yalnız tavuğun kokusundan tiksinmiştim.Birde hamilelikten önce çikolataya çok düşkündüm.Hamile kaldım tiksindim çikolatadan ekşi ve tuzlu olan herşeye bayılıyorum mmmmmm:))))))

ewt çok sukurrr hattaa 4 bıtttıı 5 e dogru yol alaıyoruzz.. bnede kokulardan cok tıksınme oldu parfum sıkmıyorum sıktrmıyorum etrafımdakılerdende tıksınıyorum basm agrıyor agır gelıyor. sıgara dumanı kokuusuu iğrenc gelıo.yıyecek olarak süt e karsı bıraz soguklığum var tatlı turu kurabıye olsun kek olsun yada serbetlı tatlı olsun hıccc gormek ıstemıyorum.
aşerdıgım tuzlu ekşili şeyler ve kırmızı etı sewıyorum.balık tavuk kokuyorr bana..sonraaaa aklıma gelmıyor karnım tok suan :)) :sm_confused:

Sersuma çok geçmiş olsun canım..

Halisnacığım benim kızların isimleri Nil ve Defne yazarsan sevinirim canım listeye..

ay walla suana canim acayip derecede simit istiyor ve esimin getirmesni bekliyorum :)
aserdigim seyler listesi : zeytin,elma,ayva,karpuz :)
eskiden sevip de yiyemediğim şeyler ise baklava :)

ayy aylinda ne güzel ikiz bebişlerin oluyo , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben genelde pek bişeyden miğdem bulanmadı ama sadece işyerimde yemekhanede çıkan tavuktan miğdem bulandı, onun kokusu bana ağır geldi ve hala burada tavuk yiyemiyorum, dışarda sorun yok ama tavukla ilgili çok ilginç
herşeyi canım çekebiliyo aniden, tv izlerken, markette, heran herşeyi isteyebiliyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…