doğru söylüyorsunuz kızlar aslında ama alıştım ben çok o konfora , 7 senedir bilfiil trafikte araç kullanıyorum, ilk kazam bu ve ne yazıkki hamileyken oldu, şimdi daha dikkatli olucam artık, sonuçta insanda bi güven oluyo artık o güvenim sarsıldı kendime karşı,
yaaa kimse yok sanırım. neyse beniim dinlenmem gerek. doktorum 10 gün sürekli dinlenme verdi. kanamam oldu. bu iki oldu bir daha olursa hastaneye yatacağım. plesentamız aşağıda kalmış ufak bir parça ayrılmış. bebeğim çok ii maşallah 10 cm olmuş kocamann. bu arada oğlum olacak arkadaşlar. allahım hepinizi ve meleklerinizi korusun. hepinizi öpüyorummm
yaaa kimse yok sanırım. neyse beniim dinlenmem gerek. doktorum 10 gün sürekli dinlenme verdi. kanamam oldu. bu iki oldu bir daha olursa hastaneye yatacağım. plesentamız aşağıda kalmış ufak bir parça ayrılmış. bebeğim çok ii maşallah 10 cm olmuş kocamann. bu arada oğlum olacak arkadaşlar. allahım hepinizi ve meleklerinizi korusun. hepinizi öpüyorummm
halinisacım özel mesaj atamıorum benimkini 4 lü test yaptırdı die değiştiririmisin canım.çünkü 4 lü tette yapılduı:)
canım gecmıs olsun sımdı okudum... Rabbım beterınden korusun ıns... bişeyınız yok demı ıyısın??
geçmiş olsun canım, Allah daha kötülerinden korusun...
yA O ZAMAN AYRI YUMURTA İKİZİ BUNLAR BENZEMİYCEK Dİ Mİ
birden fazla yumurta üretmiş oluyor vücut sanırım.
halinisacım özel mesaj atamıorum benimkini 4 lü test yaptırdı die değiştiririmisin canım.çünkü 4 lü tette yapılduı:)
KIzlar cok sukur hepımız aşşa yukarı 4. ayımızın ıcındeyız... peki şimdıye kadar nelere aş erdik nelerden tiksındık...
Mesela ben yaprak sarması,mayonez,ekmegın mayasının kokusundan hala acayıp tıksınıyorum aklıma geldıkce kusasım gelıyo...
Ve aş erdıklerımde nar,armut,zeytin ve dondurma.(mevsımı olmayan meyvelerde var ama bulamadıgımız ıcın yazmıyorum) sizler peki???
KIzlar cok sukur hepımız aşşa yukarı 4. ayımızın ıcındeyız... peki şimdıye kadar nelere aş erdik nelerden tiksındık...
Mesela ben yaprak sarması,mayonez,ekmegın mayasının kokusundan hala acayıp tıksınıyorum aklıma geldıkce kusasım gelıyo...
Ve aş erdıklerımde nar,armut,zeytin ve dondurma.(mevsımı olmayan meyvelerde var ama bulamadıgımız ıcın yazmıyorum) sizler peki???
Sersuma çok geçmiş olsun canım..
Halisnacığım benim kızların isimleri Nil ve Defne yazarsan sevinirim canım listeye..
isimleri çokk güzel canım benim de kızım olsaydı adı inci defne olacaktı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?