2010 Ağustos Anneleri

ayyy canım benim aynen ben de öyleyim ama göçmenlerin arasındayım canım eşimin ailesi ve akrabalrı çok yakın oturuyoruz.

:roflol::roflol::roflol:anaaaam çok komik.ama yok olmaz bence öyle bişiy çocuk anne babayı örnek alır böyle durumlarda.Ben de trakya da büyüdüm ama benim de çok fazla benzemez konuşmalarım sadece arada ağzımdan abe beyaaa kelimeleri çıkar.üjü beji doğru söylerim yanikaydirigubbakcemile3e ama olsun okadar da yani demi.hem benim çocuğumda desin beyaaaa lafını çok hoşuma gider benim.ama eşimin akrabaları gibi geleyir gideyır diye konuşmasın yaaaa:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

tünaydın cnm

Geçmiş olsun sana , yorma kendini bol bol dinlenn

gecmıs olsun tatlım...neyın var canım hayırdır...

canım çok geçmiş olsun allahım sizleri korumuş bebeğini sana bağaşlamış canım

hoşgeldin canım geçmiş olsun allahım acil şifalar versin çabucak sağlığına kavuş tatlım

hoşgeldin canım... sana da hayırlı cumalar...

hosbuldummmm canım...

şekerim sevindim mi desem ne desem sonuçta olacak ama :))) neyse sizin sayenizde biz de bikez daha öğrenmi:)))

ehehehehe evet yaa korkacak bişi yok kızlar yapmayıınn :))) demek ki ben de hiç boşuna gitmeyeyim 20. haftadan sonra gel dediler öyle yapayım artık...

hiiii canım çok geçmiş olsuuunn... neyseki çok şükür ikinizde iyisiniz maşallah... biz de bekliyoruz napalım bu 60 lar öldürür insanı :)))

hiiii burcuuu dünde seni konuştuk yoksun diye bak hayır değilmiş... çok geçmiş olsun canım... dikkat et üşütme.. keşke bugün de gelmeseydin işee [/QUOTE]

sağolun arkadaşlar
Allah razı olsun hepinizden
rapor alamadım dün eşim izin alamadı yattım evde hastaneye gidemedik
bi sağlık ocağına gittim kaydoldum aşı için falan
ordanda rapor vermiyolarmış
mecbur geldim
kötü olursam yarın gelmem yine belki

yaaa kimse yok sanırım. neyse beniim dinlenmem gerek. doktorum 10 gün sürekli dinlenme verdi. kanamam oldu. bu iki oldu bir daha olursa hastaneye yatacağım. plesentamız aşağıda kalmış ufak bir parça ayrılmış. bebeğim çok ii maşallah 10 cm olmuş kocamann. bu arada oğlum olacak arkadaşlar. allahım hepinizi ve meleklerinizi korusun. hepinizi öpüyorummm

Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun.bebişinin sağlıklı olmasına sevindim..dr ununda dediği gibi sürekli dinlen.

Öncelikle çoook geçmiş olsun canım dinlen sen rahatına bak aman canım çok dikkat et kanamalar korkutuyor insanı inşallah bir daha olmaz ve hastaneye yatmak zorunda klmazsın canım.Bu arada hayırlı olsun erkek tosunun da.kendine ve tosuna iyi bak canım:1hug:

canıım demetcim.. çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine... yataktan hiç kalkma... çok üzüldüm ama inş. en yakın zamanda herşey yoluna girer sakın moralini bozma olur mu? maşallah bebeğine.. oğlun olacakmış tebrik ederim.. Allah sağlıklsıyla kucağına almayı nasip etsin... ama sen yeterki üzülme ve yeterince dinlen.. çok öptümm

Demetçim dün hallisa söyledi çok endişelendik senin için iyi olmasa sevindim aman arkadaşım sen yat dinlen hiç bir şeye üzülme sadece bebişini düşün Allah'ın izniyle gerek kalmaz hastaneye işallah. Bu arada neden olurmuş bu yanlış bir şey mi yaptrın da oldu acaba

halinisacım özel mesaj atamıorum benimkini 4 lü test yaptırdı die değiştiririmisin canım.çünkü 4 lü tette yapılduı:)

Demet merhabalar

çok geçmiş olsun cnm;
kendine çok dikkat et kalkma yerinden, hiçbirşey olmıycak inşallah, hayırlısı ile gününü doldurup bebeğini kucağına alacaksın. Allah senide bebeğinide korusun

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir bu arada demetcim çok geçmiş olsun allahım tekrar yaşatmasın hayırlısıyla kucağımıza bir alsaydık miniklerimizi allahım onları bize bağışlasın inşallah

aman canım dikkat et kend,ne ltfn bolb bol d,inlen yorma kendini.

kanaman bir harekette falan bulundun da ondan mı oldu ? biryere mi uzandın da buyüzden oldumu , durup duruken mi oldu ?

aman canım dikkat et kend,ne ltfn bolb bol d,inlen yorma kendini.

kanaman bir harekette falan bulundun da ondan mı oldu ? biryere mi uzandın da buyüzden oldumu , durup duruken mi oldu ?

cnm merak ettimde ondan soruyoeum akına başka bişey gelmesin

geçmiş olsun canım, Allah daha kötülerinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…