2010 Ağustos Anneleri

Herkese günaydınnnn,

Nasılsınız canlarım biz yine yine çalışıyoruz ama maşşallah bomba gibiyiz.

Duygucum hayırlı olsun erkekin

Günaydın annecikler kimse yok mu bugün yoksa?
Benim kociş fuara gitti yalnız kaldım bugün:gitme:
Canım sıkılıyordu da bir bakayım dedim.Akşama da misafir gelicek ufaktan ufaktan hazırlık yapıcam gün içinde ama ben gene de burdayım:çok üzgünüm:

Oh oh oh maşallah allah sağlıkla doğmayı da nasip etsin tosuna inşallah.

merhabalar herkese...
bizimde oğluşumuz geliyormuş öğrendik :)
ısmi de belli "Deniz" olacak...
doktor kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda, dörtlü test için kan verdim sonuçları bekliyorum ama içim çok rahat sadece prosedür gereği yaptırıyorum..
20. haftada da tetanoz aşısı vurulmamız gerekiyormuş mutlaka, doktorlorunuz da söyler ama ben hatırlatmak istedim. bir dahaki randevumuz 20. haftada aşıyı olup gideceğim.. Bilgilerinize...

Herşey yolunda gidecek ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah yaz bitmeden :)

Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun oğluşun ismi de çok güzel maşallah bizim de Doruk olacak inşallah.Benim de 4 lü testim yapıldı ölçümler iyi çok şükür kan sonuçlarımı da salı alacağım.Ben de öyle düşünüyorum arkadaşım prosedür gereği bunlar:)))) çünkü ben hissediyorum tatlı tombik ve sağlıklı bi erkeğim gelicek dünyaya.Tetenoz aşısı konuşuluyordu kaç gündür burada yine de hatırlatman iyi oldu canım.

saol canım senin de hayırlı olsun oğlun, sizinde isim güzelmiş ismiyle doğsun büyüsün inşallah.. evet bizim anne adayları olarak hislerimiz çok önemli ve çok da kuvvetli oluyorlar zaten... hiç bir zaman olumsuzluk düşünmedim ve takmadım hiçbirşeyi kafama, öyle de devam ediyorum... hep iyi düşünelim ki iyi olsun klasik gelebilir kulağa ama buna inanıyorum...:CüvCüv:

kızlarrrr herkeze gunaydınnn... duygucum cok sevındım erkke annesı gelıyo bıdene daha...:):):)

Bizde dun gece yatarken eşim elını karnıma koydu... aaaa dedı bebek solunda dedı... solumdaydı gercekten nası farketmıs:):) cok hosuma gıttı ya...

hayırlı olsun canım.. saglıkla al kucagına ıns ogluşunu denızını ısmıde cok guzelmıs masallah..

Günydın Şeymacım ne güzel eşinn hissedebilmesi biz daha tutturamdık eşim elini koyduğunda kıpraşmıyor benim yaramaz.
Biz de akşam sinemadaydık sesten olsa gerek hiç durmadı kıpır kıpır kıpır içimde:))))

Tunaydinn kizlaaaarrrr :))

Duygucumm, mavislar sizleri tebrik ederim ikinizin de ogluslari hayirli olsun... Allah sagliklisiyla dogurmayi da nasip etsin ins.

Biz de kalktiiiikkk kahvaltimizi ettik simdi tv karsisindayiz biraz burda vakit oldurup sonra ortaligi toplamaya baslicam bugun kayinvalidemler gelecekmis. Hazirlik yapmam lazim :) cok opuyorumm kizlar siziii :))

oy oy yerımben onu ya kıpır kıpır... benım cadı kızımda hıc babaya kıpırdamıyo.. en cokda ac olunca hıssedıyorum kıpırtılarını:):)

Tünaydın Özlemcim.kolay gelsin sana benim de hazırlık yapmam lazım.Akşama eşimin dayıları gelicek kayınvalidemlere gelicekler ama hazırlıkları benim yapmam lazım Annem mevlute gidicek çünkü.Evi topladım bulaşıklarımı yıkadım. 10-15 dk da bir uğruyorum buraya. yorma kendini sen de byy

nasılsın canım... kayınvalıdenler gelıyo haa... ne yapcan onlara bakalım bugun..:):) bu bogaz ıslerı oldumu sormadan edemıyorum yaaaa:):)

Arkadaslarla gorusuryoruz.. dıyorum konustunuz sızın olsun yedınızı ıctıgınızı anlatın:):):)

bu arada benımde cok ısım var bugun mısafırım gelcek benımde... heryerı temızlemem lazım... ama canım hıcbısey ıstemıyo

anaaaaaam hepimize misafir geliyo yazık bize yaaaa demi ama :sm_cool:

slm kzılar
nasılsınız?
kızımın odasını ayırdık dün sonunda akşam bend eyanında yattım bi süre böyle idare edicez artık alışana kadar
ay sabah cnm sıkıldı yaa
tarılayım dedim 1 kilo vermişim alacağıma 62 oldum offf
4 kilo oldu verdiklerim bebeğime bişey olacak gelişemeyecek diye korkuyorum
dr.randevusunu erkene mi alsam ne
bişey yiyemiyorum hep karnım tokmuş gibi hissediyorum

Yok canim zaten yoracak bir isim yok mutfagi toplayip yemek yapicam... Ama azcik sallarsam kayinvalidem gelince yardim eder zaten :))) ins. Guzel bir hafta sonu gecirirz hepimiz :)

günaydın kızlar...
mutlu hafta sonları.
duygucuğum gözünaydın canım.
bebişini sağlıkla al kucağına inşallah...

günaydıııın!
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsi oğlunu. darısı cinsiyetleri henüz öğrenmemişlerin basına...

Herkese günaydınnnn,

Nasılsınız canlarım biz yine yine çalışıyoruz ama maşşallah bomba gibiyiz.

Duygucum hayırlı olsun erkekin

Oh oh oh maşallah allah sağlıkla doğmayı da nasip etsin tosuna inşallah.

kıslar toplantıya girdim ama sayfam açık kalmış bilgisayarda , yapmamam gereken bir ayrıntırydı ama unutmuşum , allahtan kime oturmaz kimsenin pc sinin başına.

hepinize çok çok teşekkür ederim sağolun tatlı anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…