2010 Ağustos Anneleri

Evet seymacim kayinvalidemler gelecek :) bana pek bisey yaptirmaz gelir kendi yapar ama ben yine de rahatsiz oluyorum kosturuyorum ister istemez yoruluyor insan neyse gelsinler de :) canim bilmem ki soylesem mi? :) aklimda mantarli tavuk sote yapmak var yanina ne yaparim henuz emin deilim :)

Cigdem Allahin gucune gitmesin ama hamileykende misafir hic cekilmiyor mumkunse ben bi yerlere gideyim onlar bana hizmet etsinler ehehehe

Ozlemcim gunaydinn :) iyi yapmissiniz Zeynep in odasini ayirarak tam zamani :) canim bosuna uzme kendini seymanin dedigi gibi hem sinavlar hem zeynep hem esin hem evin isi gucu ne zaman gelsen buraya burda bile duramiyorsun surekli ugrasiyorsun hep kosusturmaca senin kilo vermen cok normal... Ama sen yine de vitamin almaya calis en azindan vucdun yorgun dusmesin... Ben okadar vitamin aliyorum ilac olarak hem de meyve falan yiyorum sanirim nezle olacagim burnum akiyor gozum sulaniyor ins. Ilerletmem

Bir de karşı taraf anlasa misafirin hamilelikte hiç çekilmediğini.Valla ben şimdi yaşadım ya bunu yakınlarımdan hamile falan olursa oturmaya gezmeye değil iş yapmaya yardıma giderim yaşayan biliyor aslında.İnce düşünmek lazım biraz da yazık yani dün alışveriş merkezinde merdiven çıkalım dedim eşime ölüyordum az daha nefes nefese kaldım kilo almasakta nasıl yoruluyor insan anlıyor kendini.Zaten açıklaması da var nette bebişin oksijen alımı arttığı için bu haftalarda tıkanma nefes nefese kalma olabiliyormuş.

Aynen ole canim... Gelen kim olursa olsun ne kadar yardim ederse etsin senin canin rahat durmuyor ki... Valla ayakta 15Dk. Dan fazla kalamiyom hemen basliyor belim agrimaya... Ya beni en basta kocam anlamiyor ki kayinvalidem belki gelip gidecek ama esim kalin kaliin kaliin deyip israr ediyor... Bu da extrasi oluyor isin... Neyse oofff... Ins. Cok yorulmadan hallollur isler :)) yapacak biseyim yok baska :)

canım bak elevıtte kullanıyomussun... bence bebgın gayet saglıklı dusunme ama kendın ıcın ıstah acıcı bı surup falan olabılır... tatlım emzırmıyosun artık hem demı??

ooooooh hakikaten yırtmışsın canım ne güzel.zemuszemus

yırttım ya gercekten sevındım bugun gelmıceklerıne:) ben hamıle kalınca ıyıce tembellestım...

bende 1 ayda 2 kılo vermısım tatlım aynen... tam 16. haftada gıttık 155 grdı kılosu bebegımın doktor onlar beslencek yer ulurlar sen kendını dusun dedı... sen beslenemzsen senın dseponu kullanır o yuzden ıyı beslen dedı ek bısuru hap verdı... en onemlı sey kızler kendımıze ıyı bakmalıyız... bı hasta oldu hala burnum akıyo ıyılesemedım yanı... hamıleıkte oncelık bebegın ama bebgın saglıklı bı yerde vucutta buyumesı ıcınde oncelık bızım olması lazım

hımmm guzelmıs... banada fıkır oldu bak.. nese yardım etmesı guzel... ya bıde bızım konya kayınvalıdeleı gıbı devamlı hizmet beklese....

bende sevmıyorum ya mısafırlıge gıtmeyıde bana gelmelerınıde hamılelık tum herseyımı etkıledı.. ınanın gunde kendımı zor topluyorum... bıde mısafır zor gelıyo..

Merhabalar, hamilelik öncesi de bel ağrılarım vardı uzun süre ayakta sabit kalınca veya alışveriş merkezi vs.. dura kalka yürüyünce olan bir ağrı tipi.

Hamilelikler birlikte ağırlaşmamla daha çok artıyor tabi... bel bandı aldım hamileler için arka taraf beli sarıyor önüde göbek altından bağlanıp destekleme ve denge sağlıyor..

Chez Elle Lingerie / Kalın Taşıyıcı Bel Bandı

internertte de hepsiburada.com da vs.. mevcut...

kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim herkese...

Oooooooooffffffff kızlar gece yemekten sonra gelecek misafire de poğaça kek filan yapılır mı yaaaamafoldumben

merhabalar cankuşlar herkese güzel bol bol dinlenmeli hafta sonları diliyorum benimde çarşamba günü randevum var bakalım bebişimin durumu nasıl keyfi yerindemi çok merakk ediyorum allahım nasıl bir duygu ki onun heranını merak eip onun için endişeleniyoruz anne olmak gerçekten çok mükemmel bir varlıkmış ben şimdi yatarak geçirdiğim hergün annemin kıymaetini iki kat anlıyorum ve onu bir okadarda özlüyorum gurbette olmak çok zor bebişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsinlerde çekilen her çile kutsal bence o yüzden kilo almışız almamışız çok önemli değil arkadaşlar yeterki onlar sağlıklı olsunlar gerisi boş geçip gidiyor

Merhaba canım.Hep hep merak ediyoruz bebişleri napıcaz böyle bilmem:)))Biraz önce annemle konuştum 3 aydır görmüyorum annemi gerçekten gurbette olmak zor insanın annesinden başkası da anlamıyor halini((

Kilo konusuna gelince canım tabiki kesinlikle önemli değil çok almak veya az almak ama işte insan yine onlar için korkuyor ya beslenemezse benden yeterince diye.

tatlı ve salata tarzı birşeyler yapabilirsizn canım poğaça börek belki tok olacakları için yenmeye bilir bence

akşam oturması demı tatlım yapılır... yemekten sonraysa... bence o bıle cok cay meyve yeter:):9

Bana kalsa bi çay demlerim bi de mısır patlatırım yanına yeter e belki arkadan da meyve.
ama işte kayınvalidem olmaz poğaçayla kek yapalım dedi bide sık gelen insanlar yani.
Şimdi keki yapıcam da eksiklerim var evde markete gitmem lazım sonra da poğaça yı yapıcaz e bilmiyorum başka bişey yapıcakmıyız gün yapar gibi hazırlanıyoruz kayınvalidem de mevlute gitti mutfak dolaplarımı dağıttım onları silmeye çalışıyordum banyo yapmam lazım ufak tefek işlerim de var evde herşeyi bırakıp kaçmak geliyor içimden vallakafamçokkarıştı

işin zor tatllım... Allah kolaylıklar versın... kek pogacada yeter zaten...

Kızlar ÖDÜM KOPTU.Hastaneden aradılar tahlil sonuçlarınız için arıyoruz dediler.Kız da ağzında geveleyip duruyor kötü bişi var diye düşündüm 30 sn nefes alamadım ya çok korktum neyse ki 2 gün geç çıkıcakmış sonucum dedim korkuttunuz beni önemli bişey var da hastaneye çağırıyorsunuz sandım dedim.Kız kusura bakmayın dedi.Mahcup oldu bide e o da hızlı konuşsun demi ama bilmiyolar mı biz pipirikli anneleriz alla alla
Bu arada sonuçlarınız gayet iyi merak etmeyin dedin ohhhh çok şükür sonucumunda kabataslak iyi çıktığını öğrenmiş oldum.

allahın izni ile bebişlerimiz iyi olacak inşallah bizler elimizden geleni yapıyoruz ve yapmayada devam ediceğiz canım

canım benim bazen uyuzlar oluyor telde konuşmasını bilmeyenler neyse allaha şükürki sorun yokmuş ama yinede fazla heyecanlanmamak lazım stres bebişlerimizi hemen üzer

canım benim bazen uyuzlar oluyor telde konuşmasını bilmeyenler neyse allaha şükürki sorun yokmuş ama yinede fazla heyecanlanmamak lazım stres bebişlerimizi hemen üzer

evet evet hakikaten uyuzluk yani.bana diyor ki sizin tahlil sonuçlarınızı almanız için hangi gün çağırdılar ben de diyorum 3 gün sonra demişlerdi o anda da aklımdan şu geçiyor bugün gelmeniz gerekli falan diycek sandım bekliyorum hala konuşmuyor kız eeeee dedim o anda nefesim kesildi resmen neyse ki çok şükür iyiyimiş sonuçlar.

Allahım Allahım ya sinirler... konusmayı bılmıyolar bıde onları kouyolar oraya ya... cok sukur tatlım bısy yokmus bak cok sukur...kaydirigubbakcemile2

kızlar dugun var burda kadınlar devamlı lalallalallaalalala dıye bagırıyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar dugun var burda kadınlar devamlı lalallalallaalalala dıye bagırıyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sızde bı ugrayın bebısınle azda sız bagırın zemuszemuszemuszemus tanıdık dugunu olmayınca rahatsız edıyor degılmı gurultu?.

Biiır cumartesı gunu saat 3 olmuşş bn hala işteyımuykum geldı hawa karanlık bulanık yagmurlu cnm calısmak ıstemıyor( ewıme gıtmk ıstıyorum bebegımle basbaşa kalmak kafamı dınlemek ıstıyorummm off (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…