Evet seymacim kayinvalidemler gelecek :) bana pek bisey yaptirmaz gelir kendi yapar ama ben yine de rahatsiz oluyorum kosturuyorum ister istemez yoruluyor insan neyse gelsinler de :) canim bilmem ki soylesem mi? :) aklimda mantarli tavuk sote yapmak var yanina ne yaparim henuz emin deilim :)
Cigdem Allahin gucune gitmesin ama hamileykende misafir hic cekilmiyormumkunse ben bi yerlere gideyim onlar bana hizmet etsinler ehehehe
Ozlemcim gunaydinn :) iyi yapmissiniz Zeynep in odasini ayirarak tam zamani :) canim bosuna uzme kendini seymanin dedigi gibi hem sinavlar hem zeynep hem esin hem evin isi gucu ne zaman gelsen buraya burda bile duramiyorsun surekli ugrasiyorsun hep kosusturmaca senin kilo vermen cok normal... Ama sen yine de vitamin almaya calis en azindan vucdun yorgun dusmesin... Ben okadar vitamin aliyorum ilac olarak hem de meyve falan yiyorum sanirim nezle olacagim burnum akiyor gozum sulaniyor ins. Ilerletmem
Bir de karşı taraf anlasa misafirin hamilelikte hiç çekilmediğini.Valla ben şimdi yaşadım ya bunu yakınlarımdan hamile falan olursa oturmaya gezmeye değil iş yapmaya yardıma giderim yaşayan biliyor aslında.İnce düşünmek lazım biraz da yazık yani dün alışveriş merkezinde merdiven çıkalım dedim eşime ölüyordum az daha nefes nefese kaldım kilo almasakta nasıl yoruluyor insan anlıyor kendini.Zaten açıklaması da var nette bebişin oksijen alımı arttığı için bu haftalarda tıkanma nefes nefese kalma olabiliyormuş.
ooooooh hakikaten yırtmışsın canım ne güzel.zemuszemus
Ben tam 17 haftalıktım ve doktorum 228 gram dedi ben de nette falan baktım bide buradaki arkadaşlarda yazmış.140-150 gram olabilirmiş bu haftada yani ama benimkinin gramı baya fazla maşallah diyeyim de hiç kilo almadan hatta 3 kilo bile vermişken bebiş böyle beslenip gelişiyorsa korkulacak bişey yok demek ki.
Bu yüzden sordum yanılma payı çok mudur diye.Neyse ileriki haftalarda görücez bakalım nasıl gelişiyor ama sanki ben almaya başladım gibi biraz.
hımmm guzelmıs... banada fıkır oldu bak.. nese yardım etmesı guzel... ya bıde bızım konya kayınvalıdeleı gıbı devamlı hizmet beklese....Evet seymacim kayinvalidemler gelecek :) bana pek bisey yaptirmaz gelir kendi yapar ama ben yine de rahatsiz oluyorum kosturuyorum ister istemez yoruluyor insan neyse gelsinler de :) canim bilmem ki soylesem mi? :) aklimda mantarli tavuk sote yapmak var yanina ne yaparim henuz emin deilim :)
Cigdem Allahin gucune gitmesin ama hamileykende misafir hic cekilmiyormumkunse ben bi yerlere gideyim onlar bana hizmet etsinler ehehehe
Ozlemcim gunaydinn :) iyi yapmissiniz Zeynep in odasini ayirarak tam zamani :) canim bosuna uzme kendini seymanin dedigi gibi hem sinavlar hem zeynep hem esin hem evin isi gucu ne zaman gelsen buraya burda bile duramiyorsun surekli ugrasiyorsun hep kosusturmaca senin kilo vermen cok normal... Ama sen yine de vitamin almaya calis en azindan vucdun yorgun dusmesin... Ben okadar vitamin aliyorum ilac olarak hem de meyve falan yiyorum sanirim nezle olacagim burnum akiyor gozum sulaniyor ins. Ilerletmem
Oooooooooffffffff kızlar gece yemekten sonra gelecek misafire de poğaça kek filan yapılır mı yaaaamafoldumben
Oooooooooffffffff kızlar gece yemekten sonra gelecek misafire de poğaça kek filan yapılır mı yaaaamafoldumben
merhabalar cankuşlar herkese güzel bol bol dinlenmeli hafta sonları diliyorum benimde çarşamba günü randevum var bakalım bebişimin durumu nasıl keyfi yerindemi çok merakk ediyorum allahım nasıl bir duygu ki onun heranını merak eip onun için endişeleniyoruz anne olmak gerçekten çok mükemmel bir varlıkmış ben şimdi yatarak geçirdiğim hergün annemin kıymaetini iki kat anlıyorum ve onu bir okadarda özlüyorum gurbette olmak çok zor bebişlerimiz sağlıcakla dünyaya gelsinlerde çekilen her çile kutsal bence o yüzden kilo almışız almamışız çok önemli değil arkadaşlar yeterki onlar sağlıklı olsunlar gerisi boş geçip gidiyor
tatlı ve salata tarzı birşeyler yapabilirsizn canım poğaça börek belki tok olacakları için yenmeye bilir bence
akşam oturması demı tatlım yapılır... yemekten sonraysa... bence o bıle cok cay meyve yeter:):9
Bana kalsa bi çay demlerim bi de mısır patlatırım yanına yeter e belki arkadan da meyve.
ama işte kayınvalidem olmaz poğaçayla kek yapalım dedi bide sık gelen insanlar yani.
Şimdi keki yapıcam da eksiklerim var evde markete gitmem lazım sonra da poğaça yı yapıcaz e bilmiyorum başka bişey yapıcakmıyız gün yapar gibi hazırlanıyoruz kayınvalidem de mevlute gitti mutfak dolaplarımı dağıttım onları silmeye çalışıyordum banyo yapmam lazım ufak tefek işlerim de var evde herşeyi bırakıp kaçmak geliyor içimden vallakafamçokkarıştı
Merhaba canım.Hep hep merak ediyoruz bebişleri napıcaz böyle bilmem:)))Biraz önce annemle konuştum 3 aydır görmüyorum annemi gerçekten gurbette olmak zor insanın annesinden başkası da anlamıyor halini((
Kilo konusuna gelince canım tabiki kesinlikle önemli değil çok almak veya az almak ama işte insan yine onlar için korkuyor ya beslenemezse benden yeterince diye.
Kızlar ÖDÜM KOPTU.Hastaneden aradılar tahlil sonuçlarınız için arıyoruz dediler.Kız da ağzında geveleyip duruyor kötü bişi var diye düşündüm 30 sn nefes alamadım ya çok korktum neyse ki 2 gün geç çıkıcakmış sonucum dedim korkuttunuz beni önemli bişey var da hastaneye çağırıyorsunuz sandım dedim.Kız kusura bakmayın dedi.Mahcup oldu bide e o da hızlı konuşsun demi ama bilmiyolar mı biz pipirikli anneleriz alla alla
Bu arada sonuçlarınız gayet iyi merak etmeyin dedin ohhhh çok şükür sonucumunda kabataslak iyi çıktığını öğrenmiş oldum.
canım benim bazen uyuzlar oluyor telde konuşmasını bilmeyenler neyse allaha şükürki sorun yokmuş ama yinede fazla heyecanlanmamak lazım stres bebişlerimizi hemen üzer
Kızlar ÖDÜM KOPTU.Hastaneden aradılar tahlil sonuçlarınız için arıyoruz dediler.Kız da ağzında geveleyip duruyor kötü bişi var diye düşündüm 30 sn nefes alamadım ya çok korktum neyse ki 2 gün geç çıkıcakmış sonucum dedim korkuttunuz beni önemli bişey var da hastaneye çağırıyorsunuz sandım dedim.Kız kusura bakmayın dedi.Mahcup oldu bide e o da hızlı konuşsun demi ama bilmiyolar mı biz pipirikli anneleriz alla alla
Bu arada sonuçlarınız gayet iyi merak etmeyin dedin ohhhh çok şükür sonucumunda kabataslak iyi çıktığını öğrenmiş oldum.
kızlar dugun var burda kadınlar devamlı lalallalallaalalala dıye bagırıyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?