hmmm saol kocişe kivi aldırcaktım geldi bile yarına artık :)canım benım ınsallah ılerlemesın... hamılıkte zzor oluyomus hastalık... bıde tatlım bıtkı caylarını 1 bardaktan fazla ıcmemek gerekıyomus... bebegın olmesıne sebep bıle olabılyomus( Allah korusun) doktorum ozellıkle kıvı ye dedı..
merhaba canım allah sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsın. ben odayı sectim alacagım eşyalarıda ama almadım onu son aya bırakıyorum. iki hırka ördüm hediyeler inanılmaz geliyor böyle giderse hiç kıyafet almayacam. gelen kıyafetleride eve almadım annemde :) ne olur ne olmaz batıl inanc işte
merhaba arkadaşlar;ben yeni üye oldum nasipse ağustos annesi olucam.6 yıllık evliyim ilk bir düşük oldu 2 aylık 6yıldır hamile kalamıyordum bir sebebte yoktu ama allah en sonunda nasip etti şimdi18 haftalığım şimdilik bir sorun yok çok şükür mide bulantıları geçti sayılır şimdiden bebişe hediyeler geldi sizlerede geliyormu merak ediyorum birde bir şeyler almaya başladınızmı hepsini sona bırakırsak külfetlimi olur diyorum.benim hamileliğimdeki en büyük sorunum çok uyumam oldu hayatımın hiçbir döneminde bu kadar uymamıştım. canım her gün değişik başka bir şey çekiyor ama fazla yiyemiyorum hazımsızlık oluyor sonra yoğurt ve sütle aram yok zaten sizlerde anlatırsanız sevinirim
günaydın kıslarrr
herkese güzel ve huzurlu ve sağlıklı günlerrr
herkese günaydınnn
yaa herkese dışardan ne çabukk geçtii 4 ayın diyorlarmı? gelsinlerde birde bize sorsunlar dimi:))))
herkese günaydın...
Herkeze gunaydınnnn cok guzel bır hafta gecırmenız dilegıyleeeeeeeopuyorum herkezı...
Herkese Günaydııınn... Çok güzel bir hafta geçirmenizi dilerim...
günaydın hanımlar, öncelikle Elazığlı arkadaşlar varsa aramızda çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. ve ayrıcada HEPİNİZİN KADINLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM
Günaydınlar annecikler hepinize..
Yine geldik işe, pazartesi çok zor geliyo ya,evden kendimi zor atıyorum dışarı.. :sinifsinif: Neyseki bebeğim yanımda :ecrin_bebek:
günaydın güzel annişler ve bebişleriii... mutlu bir günler hepinizeopuyorumnanaktan
Kızlar napıyosunuz nasılsınız?? nası gectı hafta sonu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?