2010 Ağustos Anneleri

hmmm saol kocişe kivi aldırcaktım geldi bile yarına artık :)

seninde bebeğin sağlıkla kucağında olur umarım sen kaç hatalıksın hamileliğin nasıl gidiyor?a.s

Hoşgeldin canım...Benimde 1 düşüğüm var 2,5 aylıkken karnımda öldü ama bu sefer hiçbir sorun yok senin öyledir umarım.Annanesi birkaç şey aldı daha doğrusu geçen hamileliğimde almıştı,babanneside aldı hatta ben diyordum almam 6 aydan önce malum geçen durumdan dolayı ama bende dayanamadım 4-5 parça şey aldım birde 12'li hastane çıkışı felan alıcam yavaştan kıyafet işlerine tek tek başlayacağım ki çünkü doğumu Allah izin verirse özel hastanede düşünüyorum,beşik bez felan çok sıkışmak istemiyorum.Çok yememeni tavsiye ederim dr umuzdan azar işittik biz :)

Bu arada kızlar erkek bebişi olacaklar forumda sünnet işini araştırsınlar ben Allah izin verirse doğar doğmaz ya da en ge. 15 gün içinde istiyorum şimdiden hastanede doktorumuza danışıcam...

Kızlar iyi gecelere yarın akşam görüşürüz artık kocam laptop u akşama getiricek bebişlere ve kendinize çok çok iyi bakın iyi geceler...

kızlar gündüzleri sürekli misafirim var giremiyorum akşamlarıda sizler yoksunuz görüşemiyoruz yaa

kıslar hepinize günaydın, cinisyetiş belli olan arkadaşalr hayırlı uğurlu olsun, geçmişi okudum apar günükaynatmışsınız :)

pazartesi günü tüm sıkıcılığı ile başladı. bende yarın üçlü teste gireceğim

herkese günaydınnn
yaa herkese dışardan ne çabukk geçtii 4 ayın diyorlarmı? gelsinlerde birde bize sorsunlar dimi:))))

Herkeze gunaydınnnn cok guzel bır hafta gecırmenız dilegıyleeeeeeeopuyorum herkezı...

günaydın hanımlar, öncelikle Elazığlı arkadaşlar varsa aramızda çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. ve ayrıcada HEPİNİZİN KADINLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM

Günaydınlar annecikler hepinize..

Yine geldik işe, pazartesi çok zor geliyo ya,evden kendimi zor atıyorum dışarı.. :sinifsinif: Neyseki bebeğim yanımda :ecrin_bebek:

günaydın kıslarrr
herkese güzel ve huzurlu ve sağlıklı günlerrr

herkese günaydınnn
yaa herkese dışardan ne çabukk geçtii 4 ayın diyorlarmı? gelsinlerde birde bize sorsunlar dimi:))))

herkese günaydın...

Herkeze gunaydınnnn cok guzel bır hafta gecırmenız dilegıyleeeeeeeopuyorum herkezı...

Herkese Günaydııınn... Çok güzel bir hafta geçirmenizi dilerim...

günaydın hanımlar, öncelikle Elazığlı arkadaşlar varsa aramızda çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. ve ayrıcada HEPİNİZİN KADINLAR GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM

Günaydınlar annecikler hepinize..

Yine geldik işe, pazartesi çok zor geliyo ya,evden kendimi zor atıyorum dışarı.. :sinifsinif: Neyseki bebeğim yanımda :ecrin_bebek:

günaydın güzel annişler ve bebişleriii... mutlu bir günler hepinizeopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar. İyi bir hafta diliyorum hepinize. Neler yaptınız haftasonu??

özlemcimmmmm çok mutluyum bebişimin cinsiyeti belli oldu benimde prensesim geliyoooooookaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…