2010 Ağustos Anneleri

Günaydın kızlar. İyi bir hafta diliyorum hepinize. Neler yaptınız haftasonu??

günaydın canımmm
sanada iyi haftalar en önemlisi sağlıklı haftalar
ben hapşurup duruyorum:)

özlemcimmmmm çok mutluyum bebişimin cinsiyeti belli oldu benimde prensesim geliyoooooookaydirigubbakcemile5hihoyyyt

canımcım gözün aydınnn
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inaşallah

özlemcimmmmm çok mutluyum bebişimin cinsiyeti belli oldu benimde prensesim geliyoooooookaydirigubbakcemile5hihoyyyt

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın canımmm
sanada iyi haftalar en önemlisi sağlıklı haftalar
ben hapşurup duruyorum:)

Geçmiş olsun canım, havalardan hep... Bir soğuk bir sıcak, Allah yardımcımız olsun.

canımcım gözün aydınnn
[/QUOTE]

canım çok tşk ederim hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inş..

canımcım ben azcık hasta gibiyim yine bugün
hafta sonu güzeldi çok şükür am sabah kalktığımda halsizdimm
sen nasılsın tatlımm

gecmıs olsun tatlısım aman dıkka et kendıne havalar bı guzel bı kotu hıc farkedemıyosun.... bızde ıyıyız canım babam geldı ıste mutluyum ole

herkese hayirli saglikli gunler nerdeyse yariladik galiba az kaldi
kizlar ne guzel her istediginizde giriyorsunuz ultrasyona ben daha bir kere girdim ikinciside 20 haftalikken olacak hic bir problem olmazsa baskada ultrasyon yok
rim hersey yolunda giderde ne yapalim dogunca hep gorecegim insallah cinsiyetinide ogrene bilirsem en azindan ona gore hazirlik yaparim
ben kendimi fazla yormazsam cok iyi hissediyorum migde bulantim arada devam etsede migdem yanmasi olsada alistim biraz daha

günaydın kzılar
herkesler iyidir umarım
çok kalamıycam eşim bugün ve yarında evde
babamalar gelecekler bugün
ameliyat oldu demiştim ya dikişleri açılmış hastaneye uğrayacaklar
zeynebi uyuttum bende ortalığı toplayayım hemen yemek falan koyayım
cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar var tebrik ederim hepsini
geçmiş okuyamadım
ama şeyma kız kivi istiyom yazmışsın
başkalarının da canı çeker söylemesk daha iyi sanki
benim biraz çekti sanki
aradım eşimi gelirken markette varsa alacak:kedi:

canım geçmiş olsun...

neyse seninkinin oranı benden %10 daha fazla en azından :)

:) seninde %100 değil sırnaşık şey ama doktorumuz dediki erkek olsa çok daha belli olur.. yaaa normalde ultrasonda kıpır kıpır oynayan bıdık bu defa uyuyodu kıpırdatamadık doktor görebildiği kadarıyla %70 dedii bide sonradan süpriz olursa şok olurum vallahiikaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım, günaydın...
Ahh ah benim de kocişim evde olsa keşke... Bu aralar yüzünü göremiyorum neredeyse. Çok geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer...

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Geçmiş olsun canım, havalardan hep... Bir soğuk bir sıcak, Allah yardımcımız olsun.

evet tatlım havalardan
amin hepimizin yardımcısı olsun inşallah

canımcım gözün aydınnn

canım çok tşk ederim hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inş..[/QUOTE]

aminn canımmm

gecmıs olsun tatlısım aman dıkka et kendıne havalar bı guzel bı kotu hıc farkedemıyosun.... bızde ıyıyız canım babam geldı ıste mutluyum ole

ayy ne güzell gözünaydın
nerdeki baban canımm

merhaba kızlar...
hallisna listeye kız diye eklemişsin çok teşekkür ederim orda kız yazısını görünce dahada bi sevindim...
3lü testim de yapıldı ama sonucunu çarşamba alıcam ...herkesin bebişleri sağlıkla gelir inşallah

Ya arkadaşlar bebek odası için yapışkanlı bordür arıyorum. Bulabileceğim site biliyor musunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…