Unutturmuyor kendini çünkü babasına çekmiş; huysuz benim bebeğim kaydirigubbakcemile3 .
Neyse ben çıkıyorum artık. Sonra konuşuruz. Kendinize iyi bakın. Öpüldünüz cicişlerrr opuyorumnanaktan
gule gule canım bende cıkıyorum zaten kocıs geldı yemek ıster..... gorusuruz ıns... opuyorum sızlerı....
Şeymacım ikimizden başka kimse kalmadı senin kocişte yok galiba bugün he?
Benimkide yok ondan böyle ev kedisi gibi hep buradayım
Ama şimdi sabahtan beri sizinle konuşuyorum ya ben
neler yaptım bir bilsen
Mutfak dolaplarımın içlerini sildim ağır ağır
mutfağımı toparladım
Kekimi yaptım
Duşa girdim çıktım.
Hiç çaktırmıyorm demi amakaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnn:) bol paylaşımını-katılımını bekliyoruz.. ekledim canım listeye..iyi aksamlar herkese,
Bayadir takip ediyorum forumu ama yeni yazabildim..Ben de agustos annesi olcam insallah..kaydirigubbakcemile3 Hallisna bebisimle beni de listeye ekler misin? :ecrin_bebek: SAT 13 Kasim..Muhtemel Dogum Tarihi 20 Agustos..Hamile kalinan kilo 51..Yas 27..ikili testimiz yapildi..Cinsiyet konusuna gelince bugun gittik doktorumuza ama bizim ki bagdas kurmus oturuyo gostermedi maalesef kaydirigubbakcemile3 Bi sure daha bisey alamiycaz bebise..Doktor erkek gibi dedi ama,iki hafta sonra yine gitcez bakalim kesinlesir belki o zaman..
merakla bekliyoruz:)Teşekkürler canım.
Herkesin göbüşüne baktım yarın eklerim bende bu akşam eşime çektirdim :) benimkini görünce herkes korkacak walla kocaman oldm yaaD en kısa zamandada oğluşumun cicilerini ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?