2010 Ağustos Anneleri

Unutturmuyor kendini çünkü babasına çekmiş; huysuz benim bebeğim kaydirigubbakcemile3 .
Neyse ben çıkıyorum artık. Sonra konuşuruz. Kendinize iyi bakın. Öpüldünüz cicişlerrr opuyorumnanaktan

gule gule canım bende cıkıyorum zaten kocıs geldı yemek ıster..... gorusuruz ıns... opuyorum sızlerı....

Şeymacım ikimizden başka kimse kalmadı senin kocişte yok galiba bugün he?
Benimkide yok ondan böyle ev kedisi gibi hep buradayım
Ama şimdi sabahtan beri sizinle konuşuyorum ya ben
neler yaptım bir bilsen
Mutfak dolaplarımın içlerini sildim ağır ağır
mutfağımı toparladım
Kekimi yaptım
Duşa girdim çıktım.
Hiç çaktırmıyorm demi amakaydirigubbakcemile3

tatlısım gormedım ben senı senın oldugunu bıleydım kalırdım... masallah her ısın bıtmısve gercekten hıccc caktırmıyosun... bende bısru ıs yapcaktım sozde su hala yok mutfak perısan ev perısan bakalım gelır ıns...

hallisna mrb bende inşallah 28 agustosta anne olucam 22yaşındayım ogluşum olucak ikili tet yapıldı adıda duha samet bu arada duha adını 3 haftalık hamileyken rüyamda gördüm listeye eklersen seviirim

kızlar ben pazartesi dr gittim ama dr yine göremedi cinsiyetini kıza benzetiyorum ama kesin değil çok hareketli göremiyorum dedi off ya bu arada doğum tarihi 26 ağustos çıktı tüm ultrason ölçümleri yapıldı kol bacak kemiği femur kemiği kafa tası ,.. vs hepsi şükürler olsun sağlıklı çıktı 87 gr olmuş sıpam allah yavrularımızı nazarlardan korusun ...

ben 2 oldu kıza benziyor dedi diye kız yazdırdım ama isim için beklemedeyiz net olarak görmeden dr kesin görmeden kendini alıştırma dedi.bakalım 20 sinde 4 lü teste gircez+ayrıntılı 3 boyutlu ultrasona girecez inş o zaman cinsiyetimiz kesinleşir.

Kızlar sonunda geldim gerçi yine geçiçici eşim sonunda acıyıpta laptop u getirdi dükkandan hemen havadisleri vereyim ayın 1 inde gittik doktorumuza cinsiyetimiz tam belli oldu erkek 158 gr mış minik furkan ım,5 küsür kilo aldım azarı işittik dr muzdan çok fazla yemiyorum aslında doktordan geldiğimden beri hep açım ama yine kilo alıyorum bir türlü anlamadım gitti oğlum gayet sağlıklıymış gerisi mühim değil sizler neler yaptınız bebişleriniz iyidr umarım..yeni gelenler de hoşgeldiniz...

ya kızlar bu 3 lü testin tam vakti ne zaman ben hala yaptırmadım 15 martta doktorla randevum var galiba o zaman yapcaz umarım geç olmaz..

sevilsul;
Üçlütest tüm anne adaylarına 16.-18. gebelik haftaları arasında önerilen bir kan testidir. Anne adayından alınan kanda üç ayrı hormon ölçümü yapılır. Hormon ölçüm sonuçları, anne adayının yaşı, kilosu, sigara kullanıp kullanmadığı gibi değişkenler ve gebelik haftasıyla birlikte özel bir bilgisayar programına girilerek işleme tabi tutulur. Bu işlem neticesinde anne adayının bebeğinde Trisomi 21 (Down sendromu), Trisomi 18 ve nöral tüp defekti (NTD) varolma olasılığı belirlenir. Hazırlanan üçlü test raporunda bu üç anormal durum için risk ayrı ayrı belirtilir
..

toxicdaisy maşallah gözünaydın.. tekrar hoşgeldi oğluşun.. ismiyle büyüsün inş. ekledim listeye..

iyi aksamlar herkese,

Bayadir takip ediyorum forumu ama yeni yazabildim..Ben de agustos annesi olcam insallah..kaydirigubbakcemile3 Hallisna bebisimle beni de listeye ekler misin? :ecrin_bebek: SAT 13 Kasim..Muhtemel Dogum Tarihi 20 Agustos..Hamile kalinan kilo 51..Yas 27..ikili testimiz yapildi..Cinsiyet konusuna gelince bugun gittik doktorumuza ama bizim ki bagdas kurmus oturuyo gostermedi maalesef kaydirigubbakcemile3 Bi sure daha bisey alamiycaz bebise..Doktor erkek gibi dedi ama,iki hafta sonra yine gitcez bakalim kesinlesir belki o zaman..

toxicdaisy maşallah gözünaydın.. tekrar hoşgeldi oğluşun.. ismiyle büyüsün inş. ekledim listeye..[/QUOTE]

Teşekkürler canım.
Herkesin göbüşüne baktım yarın eklerim bende bu akşam eşime çektirdim :) benimkini görünce herkes korkacak walla kocaman oldm yaaD en kısa zamandada oğluşumun cicilerini ekleyeceğim.

hoşgeldinnnnnn:) bol paylaşımını-katılımını bekliyoruz.. ekledim canım listeye..

merakla bekliyoruz:)

Son düzenleme:
hallisnacım ben özelden yazdım ama görmedin sanırım 22 şubatta 2li testimizi yaptık şükür temiz çıktı bu arada hepinizin göbişleri çok tatlı ben 50 kg hamile kaldım hala aynıyım göbiş falan yok özendim valla

iyi pazarlar kızlar.Bende dün doktora gittim bebişim iyi çok şükür 12 cm 128 gr olmuş cinsiyeti erkek rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah...

iyi pazarlar cinsiyetleri belli olan arkadaşlarımın gözü aydın darısı olmayanların başına inşallah

iyi pazarlarrrr
bende ctesi doktordaydım bizimki oturuyoduu göremedikk 3 hafta sonra tekrar gidicez bakallımm . ama ben çok merak etmiyorumm iyi olsunnda bana yetiyor. rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı kuzular versin.
hallisna benide eklersen sevinirim. 21 ağustos muhtemel doğum yaşım 31 ikili test yapıldı . cinsiyet belirsiz. sat. 19/11/2009

merhabalar.. hayırlı pazarlar..

bizim de dün kontrolümüz vardı. bebişim gayet iyiydi. çok şükür haftasına göre de büyükmüş :) 16+2 yizz ve 19 cm 136 gr . bu arada cinsiyetimiz kesinleşti prenses geliyor teyzeleri opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…