merhabalar.. hayırlı pazarlar..
bizim de dün kontrolümüz vardı. bebişim gayet iyiydi. çok şükür haftasına göre de büyükmüş :) 16+2 yizz ve 19 cm 136 gr . bu arada cinsiyetimiz kesinleşti prenses geliyor teyzeleri opuyorumnanaktan
defnecım nasıslın....
sanada slm iyi pazarlar hafta sonları genelde kimsecikler olmuyor burda
evet ya benım esım varkende ben gıremıyordum pek ama semınerde bugun yok oyuzden bakıyım dedım nasılsın canım?
mide bulantıları dışında iyiyiz. biz bitsede kurtulsak sen nasılsın
aaaaa canım benim bugün de ben seni görmedim iyiyim sen nasılsın?
çok geçmiş olsun ayy zordu ya benım suan 19 haftalık cok sukur sorunumda kalmadı cok sukur zaten oyle cok yogun olmadı bulantım .çok sacma ama benım bı ara mıdem bulandıgında bı yaslı teyze leblebı ye demıstı ben yemedım ama belkı ıse yarar ıstersen dene canım
cok zor canım ya 17 haftalık olduk bız.. 1 aydır hıc kusmuyodum dun haburger koftesının kokusu yuzunden.... Mahvoldum ama... kusmak ıstemıyorum artık....
Arkadaşlar yaa çok kötüyüm eşim grip oldu kaçgündür mücadele veriyorum sakın bana bulaştırma diye elini bile tutmuyorum elini ağzına götürmüştür diye ve sonunda bana da bulaştırmayı başardı kırgınlık var üstümde boğazlarım çok kötü yandım ne yaparım ilaçta kullanamam cok canım sıkkın çookkk...
canım cok dıkkat et kendıne... bende ole hasta oldum eşimden bulastı... 2 hafadır atamadım hala... sımıdden bol bol c vıtamını al en onemlısı kıvı ve portakal... bol bol ye tatlım... ıns cok hafıf gecırırsın...
Saola elma,portakal felan yedim bugün de birde eşime zencefille bal aldırdım bakalım nası yiyicem onlarıda off ama çok iyi geliyor inş. bir an önce atlatırım herşeyi geçiyorum balgam olayı beni bitiriyor normalde bile birşey yiyemiyorum,istifra ediyorum ağladım bile bugün sinirimden...
merhaba arkadaşlar;ben yeni üye oldum nasipse ağustos annesi olucam.6 yıllık evliyim ilk bir düşük oldu 2 aylık 6yıldır hamile kalamıyordum bir sebebte yoktu ama allah en sonunda nasip etti şimdi18 haftalığım şimdilik bir sorun yok çok şükür mide bulantıları geçti sayılır şimdiden bebişe hediyeler geldi sizlerede geliyormu merak ediyorum birde bir şeyler almaya başladınızmı hepsini sona bırakırsak külfetlimi olur diyorum.benim hamileliğimdeki en büyük sorunum çok uyumam oldu hayatımın hiçbir döneminde bu kadar uymamıştım. canım her gün değişik başka bir şey çekiyor ama fazla yiyemiyorum hazımsızlık oluyor sonra yoğurt ve sütle aram yok zaten sizlerde anlatırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?