2010 Ağustos Anneleri

cok sevındım tatlım.... kızıma arkadas gelıyo.....:)

kızlar merabaaa iyi pazarlar :)

bizimde kontrolümüz yarın umarım dr. cinsiyetimizi söyler ve herşey yolundadır :)
benim göbiş fazla çıkmadı o yüzden beslenmiyor mu die kuruntu yapıorum foto eklicem zaten :)
kıpır kıpır arada hissediorum 2 3 hafta içinde daha iyi hissederim sanırım.
puff çok merak ediorum yarını sabırsızlıkla bekliorum :)

mide bulantıları dışında iyiyiz. biz bitsede kurtulsak sen nasılsın

çok geçmiş olsun ayy zordu ya benım suan 19 haftalık cok sukur sorunumda kalmadı cok sukur zaten oyle cok yogun olmadı bulantım .çok sacma ama benım bı ara mıdem bulandıgında bı yaslı teyze leblebı ye demıstı ben yemedım ama belkı ıse yarar ıstersen dene canım

cok zor canım ya 17 haftalık olduk bız.. 1 aydır hıc kusmuyodum dun haburger koftesının kokusu yuzunden.... Mahvoldum ama... kusmak ıstemıyorum artık....

cok zor canım ya 17 haftalık olduk bız.. 1 aydır hıc kusmuyodum dun haburger koftesının kokusu yuzunden.... Mahvoldum ama... kusmak ıstemıyorum artık....

aynen bende milföy yaptım eşimin sucuklu kendim epeynirli yaptım ama ölüyorum şimdi kokudan

Arkadaşlar yaa çok kötüyüm eşim grip oldu kaçgündür mücadele veriyorum sakın bana bulaştırma diye elini bile tutmuyorum elini ağzına götürmüştür diye ve sonunda bana da bulaştırmayı başardı kırgınlık var üstümde boğazlarım çok kötü yandım ne yaparım ilaçta kullanamam cok canım sıkkın çookkk...

canım cok dıkkat et kendıne... bende ole hasta oldum eşimden bulastı... 2 hafadır atamadım hala... sımıdden bol bol c vıtamını al en onemlısı kıvı ve portakal... bol bol ye tatlım... ıns cok hafıf gecırırsın...

Saol canım yaa elma,portakal felan yedim bugün de birde eşime zencefille bal aldırdım bakalım nası yiyicem onlarıda off ama çok iyi geliyor inş. bir an önce atlatırım herşeyi geçiyorum balgam olayı beni bitiriyor normalde bile birşey yiyemiyorum,istifra ediyorum ağladım bile bugün sinirimden...

canım benım ınsallah ılerlemesın... hamılıkte zzor oluyomus hastalık... bıde tatlım bıtkı caylarını 1 bardaktan fazla ıcmemek gerekıyomus... bebegın olmesıne sebep bıle olabılyomus( Allah korusun) doktorum ozellıkle kıvı ye dedı..

merhaba arkadaşlar;ben yeni üye oldum nasipse ağustos annesi olucam.6 yıllık evliyim ilk bir düşük oldu 2 aylık 6yıldır hamile kalamıyordum bir sebebte yoktu ama allah en sonunda nasip etti şimdi18 haftalığım şimdilik bir sorun yok çok şükür mide bulantıları geçti sayılır şimdiden bebişe hediyeler geldi sizlerede geliyormu merak ediyorum birde bir şeyler almaya başladınızmı hepsini sona bırakırsak külfetlimi olur diyorum.benim hamileliğimdeki en büyük sorunum çok uyumam oldu hayatımın hiçbir döneminde bu kadar uymamıştım. canım her gün değişik başka bir şey çekiyor ama fazla yiyemiyorum hazımsızlık oluyor sonra yoğurt ve sütle aram yok zaten sizlerde anlatırsanız sevinirim

merhaba canım allah sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsın. ben odayı sectim alacagım eşyalarıda ama almadım onu son aya bırakıyorum. iki hırka ördüm hediyeler inanılmaz geliyor böyle giderse hiç kıyafet almayacam. gelen kıyafetleride eve almadım annemde :) ne olur ne olmaz batıl inanc işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…