2010 Ağustos Anneleri

merhaba kızlar oncelıkle hepinizin Dünya kadınLar gunu kutluuu olsunn..
bugun 3 lu tarama sonuclarımı aldım normal cıkmıs ccook guzel cok sewwwiinndiimm..
sonrakı haberımde benım bebegım sankı harejkettt edıyor 2-3 gundr dıkkatımı cekıyor otururken ozellıkle sessız ortamdayken.. sol tarafımda hıısedıyorum hem kımıl kımıl akıyor bıseyler. yuzuyor sankı yavas yawass dolasıyor :) Allahım bu cok guzel bırsy artık onu hıssedıyorummm . zamanla dahada belırgınlesırmıss ozmn daha guzel dısardan bıle bellı olur... ıcım daha rahatt kızlar.

Kim karışıyor sana öyle bakayımklava: Sanki 15 tane bebek doğurup bebek odası düzücez kimseyi dinleme canım valla kafana göre düz odayı....

Bir tahmin et bakalım, kim karışabilir hamile bir kadına kaydirigubbakcemile3 ? Neyse sıcak savaş yapasım yok, ben de soğuk savaş yapayım en iyisi. Kavga edeceğime, kararından pişman olmasını sağlamak en iyisi; ne cadıyım yaa...

eşinin tarafında kız mı yoktu hiç canım... :)) sağlıklısıyla büyüsün doğsunda :))) nasılsa ilk bebek :)) hiç önemi yok... sonra bir tane daha yaparsınız kaydirigubbakcemile3
Yookkkkk eşimin kardeşlerinden 6 tane torunları var hepsi erkek..bizden kız torun müjdesini duymak için gün sayıyorlar :))

Merhaba canım, hoşgeldin. Korkmana gerek yok, her hareketini hissedemezsin, aynı pozisyonda kalmıyorlar çünkü.

Senin de kadınlar günün kutlu olsun... Çok sevindim canım, daha neler hissedeceksin dur bakalım...

Şöyle bir şey söyleyeyim kendi adıma: benim tekme hissimle ilgili; onu hiçbir şeye benzetemem ama en yakın olarak içten dışarı çimdiklenme hissi gibi... Daha önce hiç olmadığı için anlayabildim. Şayet içten dışa şiddetli çimdikleniyorsanız tekme yiyorsunuz demektir...

Canım hoşgeldin ayrıntılı usg için erken değil mi daha?Hem neden korkuyorsun ki anlamadım.Ne güzel bebişi görüceksin.
O göbeğinde çıkan şeyi ben anlamadım canım yani ben de öyle sivri bi şekilde büyüyen bişey yok doktoruna sordun mu?Önemli bişey değildir umarım.
O pıtpıtlarda bebişin hareketleri muhtemelen ama ilk zamanlar bazen duyabiliyorsun bazen duyamıyorsun düzenli değil anlayacağın merak etme yani.

Bakalım tutacak mı ? 20 martta inşallah gösterirse öğreneceğim..Bu zamana kadar ben çok sabırlydım ama artık benimde sabrım tükendi hemen öğrenmek istiyorummmmmm kaydirigubbakcemile3

Bakalım bakalım...

Tahmin edebiliyorum canım neyse sen bildiğini oku hiiiiç kimseleri de karıştırma bebek bakımı konusunda demiyorum ama ben bebek bakımı konusunda onlardan mutlaka yardım alıcam ama evin içine de karışmasınlar yani bir zahmet....

Bakalım tutacak mı ? 20 martta inşallah gösterirse öğreneceğim..Bu zamana kadar ben çok sabırlydım ama artık benimde sabrım tükendi hemen öğrenmek istiyorummmmmm kaydirigubbakcemile3

Ben ne zaman dr'a gitsem bebek ultrasonda arkası dönük duruyordu, nasıl sinirim bozuluyordu anlatamam. Akıllı doktorun hali başka oluyor tabi; dürte dürte çevirdi veledi de, gördük orasını burasını kaydirigubbakcemile3 . Hatta hiç unutmam kocam da aramıştı, sokakta şimdi o da bana bir şey sordu, anlamadım ben de "ne dedin?" dedim. Bir bağırdı sesini duyurmak için "pipisi görünüyor mu?" diye. Akşam kaç evde konu olmuştur kocam; "bugün yolda giderken adamın biri telefonda bağırıyordu, pipi diye..." :roflol:

:1rolleyes: :1rolleyes:

merhabalar tatlımm
ay ne güzelmiş avatarın bayıldın aynı senin gibi:))
stres basmasın canım herşey güzel olcak
yarın yine süper haberler alıcaksın Allah ın izniyle
bende göbüş ve his olmadığı için o değişikliklerin hiçbiri olmadı

maşallah canım sevindim sonuçların iyi olmasına
darısı benim gibi hissedemeyenlere inşallahhh

tatlım nbr?
off haftalar geçmiyor benimde 1 haftam kaldı cinsiyet vs. için 5 hafta oldu görmeyeli bıdığımı:)
bu arada aramızda tam bir hafta varrraklinialirimsmile
dünde doğumgünündü galiba yanlış anlamadıysam yeni yaşın kutlu hayırlı olsun tatlımm

merhaba kızlaar.kalça kemiğinde batma yaşayan varmı benden başka.dr.danıştınızmı ne dedi?ne önerdi?merdiven inerken yürürken acayip batıyor kalakalıyorum.benim drum kalsiyum eksikliği dedi.zira ilk 3 ay 3 bardak süt içmedim ben.

merhaba ayrıntılı ultrason ıcın erken degilmı 20.haftada yapılmıyoormu? benmı yanlıs bılıyoorum.. inşallah guzel sonuclar alırsın yarınn..

günaydın kızlar :)

şimdi geldik kontrolden :) herşey yolunda 16 haftalık olduk ama 1 hafta önden gidiomuşuz :)

cinsiyeti de öğrendik şükür :)

oğlumuz gelio hayırlısıyla :)

ayy o agrıdan bendede oluyorr sol bacagım popom kalçamda anıden yuruken genelde bı agrı gırıyor kasılıyor sankı cekılıyor sormadım ama normaldr gııbi geldı bana( bnm belım agrırdı zmn zmn zaten ondan sanıyordumm

Son düzenleme:

şimdi geldik kontrolden :) herşey yolunda 16 haftalık olduk ama 1 hafta önden gidiomuşuz :)

Tebrik ederim... Hayırlısı ile kollarına alırsın inşallah bebeğini...

Canım hoşgeldinn..bu sene erkek senesiymiş maşşallahhhhhh seninde erkekin geliyor allahın izniyle..bizimkide erkek..çevremdede genelde hep erkek haberleri var..allahım sağlıkla hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..

Kızlar ben çıkıyorum. Yemek yiyip NatGeo'da süper belgesel izleyeceğim. Kendinize iyi bakın, öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…