Kim karışıyor sana öyle bakayımklava: Sanki 15 tane bebek doğurup bebek odası düzücez kimseyi dinleme canım valla kafana göre düz odayı....
Yookkkkk eşimin kardeşlerinden 6 tane torunları var hepsi erkek..bizden kız torun müjdesini duymak için gün sayıyorlar :))eşinin tarafında kız mı yoktu hiç canım... :)) sağlıklısıyla büyüsün doğsunda :))) nasılsa ilk bebek :)) hiç önemi yok... sonra bir tane daha yaparsınız kaydirigubbakcemile3
Herkese merhabalarrrr...yarın ayrıntılı ultrasonumuz var.ve beni yine heyecan basmaya başladıııı..nedense hem ultrasonu çok istiyorum hemde biraz korku da oluyo içimdee..
Bi de kızlar benim karnım ilk başlarda daha geçen haftaya kadar göbek deiğimin altında top gibi sivri bi şekilde öne büyüyodu.2-3 gündür sanki göbek yukardanda çıkmaya başladı.yani göbek deliğimin üsttarafıda dolmaya başladı gibi.annemle eşimde öle gördüler.sizlerdede böle değişiklik oldumu göbişlerde.bi de sanki ben öncelerden pıt pıt ara ara bişeyler hissederdim gerginlik filan.ama şimdi sanki hiç bişey hissetmiyomm..gerçi dr lar 20.haftalarda hareketler hissedilir diyor ama anlamadım gitti..allahım yarın bi olsada güzel sonuçlar alsam mutlu olsammmm yaa..beni yine stres bastıııı
merhaba kızlar oncelıkle hepinizin Dünya kadınLar gunu kutluuu olsunn..
bugun 3 lu tarama sonuclarımı aldım normal cıkmıs ccook guzel cok sewwwiinndiimm..
sonrakı haberımde benım bebegım sankı harejkettt edıyor 2-3 gundr dıkkatımı cekıyor otururken ozellıkle sessız ortamdayken.. sol tarafımda hıısedıyorum hem kımıl kımıl akıyor bıseyler. yuzuyor sankı yavas yawass dolasıyor :) Allahım bu cok guzel bırsy artık onu hıssedıyorummm . zamanla dahada belırgınlesırmıss ozmn daha guzel dısardan bıle bellı olur... ıcım daha rahatt kızlar.
Herkese merhabalarrrr...yarın ayrıntılı ultrasonumuz var.ve beni yine heyecan basmaya başladıııı..nedense hem ultrasonu çok istiyorum hemde biraz korku da oluyo içimdee..
Bi de kızlar benim karnım ilk başlarda daha geçen haftaya kadar göbek deiğimin altında top gibi sivri bi şekilde öne büyüyodu.2-3 gündür sanki göbek yukardanda çıkmaya başladı.yani göbek deliğimin üsttarafıda dolmaya başladı gibi.annemle eşimde öle gördüler.sizlerdede böle değişiklik oldumu göbişlerde.bi de sanki ben öncelerden pıt pıt ara ara bişeyler hissederdim gerginlik filan.ama şimdi sanki hiç bişey hissetmiyomm..gerçi dr lar 20.haftalarda hareketler hissedilir diyor ama anlamadım gitti..allahım yarın bi olsada güzel sonuçlar alsam mutlu olsammmm yaa..beni yine stres bastıııı
Anaa, hiç söylemiyorsun bak. Nice mutlu senelere tatlışım. En güzel hediyelerimizi Rabbimiz gönderdi çok şükür...
Bizim de babaannemiz var 75 yaşında "kesin kız" demişti. Belki seninki tutar kaydirigubbakcemile2 .
çok sağolun kızlar
şimdi gelip giitler babam fazla kalmak istemedi evde yatacakmış
önemli dğeilmiş çok şükür ki off
bende gidem yemekelrimi yapam
kociş gelir şimdi
beşiği taşırken bir paröçası kırıldı onu almaya gitti
stickerlardan bahsetmişssiniz
ben kzıımın odasına kelebekler yaptım çok şeker oldu,hemde normal yapışkanlı kağıtlar varya onlardan kaldım
fırsat bulunca kapısına da yapıcam aynından
aklınızda bulunsun
kk da ev dekorasyonları bölümüne bakın süper şeyler var ebdne şablonu ordan aldım
Bir tahmin et bakalım, kim karışabilir hamile bir kadına kaydirigubbakcemile3 ? Neyse sıcak savaş yapasım yok, ben de soğuk savaş yapayım en iyisi. Kavga edeceğime, kararından pişman olmasını sağlamak en iyisi; ne cadıyım yaa...
Bakalım tutacak mı ? 20 martta inşallah gösterirse öğreneceğim..Bu zamana kadar ben çok sabırlydım ama artık benimde sabrım tükendi hemen öğrenmek istiyorummmmmm kaydirigubbakcemile3
Tahmin edebiliyorum canım neyse sen bildiğini oku hiiiiç kimseleri de karıştırma bebek bakımı konusunda demiyorum ama ben bebek bakımı konusunda onlardan mutlaka yardım alıcam ama evin içine de karışmasınlar yani bir zahmet....
merhaba kızlar oncelıkle hepinizin Dünya kadınLar gunu kutluuu olsunn..
bugun 3 lu tarama sonuclarımı aldım normal cıkmıs ccook guzel cok sewwwiinndiimm..
sonrakı haberımde benım bebegım sankı harejkettt edıyor 2-3 gundr dıkkatımı cekıyor otururken ozellıkle sessız ortamdayken.. sol tarafımda hıısedıyorum hem kımıl kımıl akıyor bıseyler. yuzuyor sankı yavas yawass dolasıyor :) Allahım bu cok guzel bırsy artık onu hıssedıyorummm . zamanla dahada belırgınlesırmıss ozmn daha guzel dısardan bıle bellı olur... ıcım daha rahatt kızlar.
Bakalım tutacak mı ? 20 martta inşallah gösterirse öğreneceğim..Bu zamana kadar ben çok sabırlydım ama artık benimde sabrım tükendi hemen öğrenmek istiyorummmmmm kaydirigubbakcemile3
Merhaba canım, hoşgeldin. Korkmana gerek yok, her hareketini hissedemezsin, aynı pozisyonda kalmıyorlar çünkü.
Merhaba canım..umarım öyledir..ne bileyim bende artık hissedeyim diyorum..sanırım biraz daha sabretcez:)
Canım hoşgeldin ayrıntılı usg için erken değil mi daha?Hem neden korkuyorsun ki anlamadım.Ne güzel bebişi görüceksin.
O göbeğinde çıkan şeyi ben anlamadım canım yani ben de öyle sivri bi şekilde büyüyen bişey yok doktoruna sordun mu?Önemli bişey değildir umarım.
O pıtpıtlarda bebişin hareketleri muhtemelen ama ilk zamanlar bazen duyabiliyorsun bazen duyamıyorsun düzenli değil anlayacağın merak etme yani.
Canım dr um yarına randevu verdi.bi de bizim hafta biraz önden gidiyo..18-22.haftalarda yapılıyomuş zaten sanırım..göbiş sivri çıkıyodu şimdi yukardanda şişiyom göğüsaltından..inşallah en yakın zamanda daha net hissedrim hareketlerinide rahatlarım..
merhaba kızlaar.kalça kemiğinde batma yaşayan varmı benden başka.dr.danıştınızmı ne dedi?ne önerdi?merdiven inerken yürürken acayip batıyor kalakalıyorum.benim drum kalsiyum eksikliği dedi.zira ilk 3 ay 3 bardak süt içmedim ben.
günaydın kızlar :)
şimdi geldik kontrolden :) herşey yolunda 16 haftalık olduk ama 1 hafta önden gidiomuşuz :)
cinsiyeti de öğrendik şükür :)
oğlumuz gelio hayırlısıyla :)
şimdi geldik kontrolden :) herşey yolunda 16 haftalık olduk ama 1 hafta önden gidiomuşuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?