2010 Ağustos Anneleri

sagol tatlımm... baya zorluyo benı cunku ayakta fazla kalamıyorum... olmazsa gıdıp bı tansıyonumu olctüreyım...

aynen benı anlatıyo cok sagol canım...

geçmiş olsun canım...
aman dikkat. Allah daha kötülerinden korusun...

En son 10 gün kadar önce gittik doktor henüz erken diyerek hani şöölee ucundan bakma zahmetine bile girmedi..bebeğin çok iyi dedi bana yetti tabii o zaman..benim ablam 3. ayında nerdeyse öğrenmişti kız olacağını..dediğin gibi istanbulda olsaydım şimdiye kadar ohhoooo 40 kere öğrenmiştim..Neyse sağlıklı olsunda kuzum başka birşey istemem..

gecmıs olsun tatlım... Allahım kotusunden korusun...

Saol canım benim..dediğin gibi daha beterlerinden korusun allah ne diyeyim oldu bir kere..

canım çok büyük geçmi olsun ltfn diikatli olun arkadaşalr , adım atarken düşünün :)

Teşekkür ederim Duygucuğum..

geçmiş olsun canım...
aman dikkat. Allah daha kötülerinden korusun...

Aminnnn amin canım saol..

Pınarcım... Geçmiş olsun... bu zamanda çok dikkat etmek lazım hepimizin tansiyonlarında her an değişme olabilir... yavaş davranmak lazım... hoş ben bazen öyle sakar oluyorum ki duran cisimlere de küüt diye çarpabiliyorum.. baş dönmesi vs olmadan...

Teşekkür ederim Bal Böcüğüm..eksik olmayın kızlar ...

Kızlarrrr ben bıde seyı merak edıyorum... gazlı içecekler tuketıyomusunuz yoksa bıraktınız mı...

Kızlarrrr ben bıde seyı merak edıyorum... gazlı içecekler tuketıyomusunuz yoksa bıraktınız mı...

canım ben elimden geldiği kadar tüketmemeye çalışıyorum... ama bazen dayanamıyorum çok canım istiyor iki yudum içiyorum...

Canım dikkat et ne olur çok geçmiş olsun. Hepimiz dikkat edelim riskli kötü günler geçirmeyelim.

Benim hala içim içime sığmıo:)şükür öğrendm cinsiyetini merakım gitti:)
Oğluşum kıpır kıpırdı bide aç gittim geç kaldm diye orda atıştırdırdm.

canlar bebege bakın nası yuzuyo... benden ıyı yuzuyo valla masallah....

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben elimden geldiği kadar tüketmemeye çalışıyorum... ama bazen dayanamıyorum çok canım istiyor iki yudum içiyorum...

Bende soho cum gibi çok yanarsam yediklerimden vs.su kesmezse çaktırmadan dolaptan bi iki yudum içiyom kocama çaktırmadan.öle olunca gülesim geliyo.hani alkolikler olur ya çaktırmadan içmeye çalışırlar sanki öle gibime geliyo :)) gerçi normalde pek içmem kola filan ama afedersiniz etli yemeklerden sonra filan insan yanıyo o zaman işte bi iki yudum kaçamak yapıyom.vicdanım sızlıyo içince ama napayım heralde pek zararı olmaz.bi de arkasından hemen bikaç yudum su içiyom.aklımca belki zararını aza indirmiş olurum diye bilmiyorumkismile

canlar bebege bakın nası yuzuyo... benden ıyı yuzuyo valla masallah....

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy evet ya ben de öyleyim... içince içim sızlıyor ama dediğin gibi bazen onsuz olmuyor :)) ben de çok içmem içemem yani ama zaman geliyor oofff olsada içsem diyorum içimden :)))

ayy evet ya ben de öyleyim... içince içim sızlıyor ama dediğin gibi bazen onsuz olmuyor :)) ben de çok içmem içemem yani ama zaman geliyor oofff olsada içsem diyorum içimden :)))

ben sevıyodum.. ama sımdı sadece ısteyınce canım maden suyu ıcıyorum... hem faydalıymısda hamıleıkte

kızlar ben kimlerin online olduğunu görebildiğimiz çubuk var ya onu göremiom... siz görebilir musunuz?

Zaten ne zaman hamile kaldım normalde yiyip içmediğim, uzak durduğum zararlı şeyleri canım istemeye başladı bu kadar olur yanii....tabi dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen nefsime yenik düşüyom işte böle kaçamaklarla..allahtan önceki yediklerim genelde sağlıklı şeylerde bebişte azda olsa başlarda faydalanmıştır herhalde..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…