ayy o agrıdan bendede oluyorr sol bacagım popopm aklcamda anıden yuruken genelde bı agrı gırıyor kasıyor sankı cekılıyorsormadım ama normaldr gııb geldı bana ( bnm belım agrırdı zmn zmn zaten ondan sanıyordumm
ayy o agrıdan bendede oluyorr sol bacagım popopm aklcamda anıden yuruken genelde bı agrı gırıyor kasıyor sankı cekılıyorsormadım ama normaldr gııb geldı bana ( bnm belım agrırdı zmn zmn zaten ondan sanıyordumm
kızlar ben buna bayıldım....
Kızlar ben çıkıyorum. Yemek yiyip NatGeo'da süper belgesel izleyeceğim. Kendinize iyi bakın, öpüldünüz...
çok ciciymiş gerçekten. bir önerim var. çekmecelerdeki o kulplar çok cici görünüyor ama bebek ayaklanıp tutunmaya başladığında allah korusun çarpma düşme neticesinde zarar verici oluyor.kulpsuz çekmeceleri tavsiye ederim naçizane.
Ben ne zaman dr'a gitsem bebek ultrasonda arkası dönük duruyordu, nasıl sinirim bozuluyordu anlatamam. Akıllı doktorun hali başka oluyor tabi; dürte dürte çevirdi veledi de, gördük orasını burasını kaydirigubbakcemile3 . Hatta hiç unutmam kocam da aramıştı, sokakta şimdi o da bana bir şey sordu, anlamadım ben de "ne dedin?" dedim. Bir bağırdı sesini duyurmak için "pipisi görünüyor mu?" diye. Akşam kaç evde konu olmuştur kocam; "bugün yolda giderken adamın biri telefonda bağırıyordu, pipi diye..." :roflol:
günaydın kızlar :)
şimdi geldik kontrolden :) herşey yolunda 16 haftalık olduk ama 1 hafta önden gidiomuşuz :)
cinsiyeti de öğrendik şükür :)
oğlumuz gelio hayırlısıyla :)
Kızlar dün apartman merdivenlerde bir düştüm ohaoldumsmile...Çok tuvaletim gelmişti sanki hamiş değilmişim gibi sen koştur koştur eve gidiyordum birden merdivenlerde ayağım kaydı allahtan dizlerimin üzerine düştüm göbeğimi çarpmadım..Eşimde arkamdan geliyordu çok korktu canım benim..sonrada çok kızdı ..ne o öyle çocuk gibisin bir yandan tuvaletin geliyor bir yandan düşüyorsun diye mafoldumben
Kızlar dün apartman merdivenlerde bir düştüm ohaoldumsmile...Çok tuvaletim gelmişti sanki hamiş değilmişim gibi sen koştur koştur eve gidiyordum birden merdivenlerde ayağım kaydı allahtan dizlerimin üzerine düştüm göbeğimi çarpmadım..Eşimde arkamdan geliyordu çok korktu canım benim..sonrada çok kızdı ..ne o öyle çocuk gibisin bir yandan tuvaletin geliyor bir yandan düşüyorsun diye mafoldumben
canım yaaaaaa ..çok hoşuma gitti böyle söylemen ..demek benimkini merak eden sırf eşim ve ben değilmişiz :))))))gecmıs olsun dıkkatttt ett yaa.. allah koruusunn. bende bazen tokezlıyorumm ok korkuyorum tek tek ıyıce bakarak ınıp cıkmaya calsıyorum.. senın cınsyet daha soylenmedı degılmı italyadan. gercekten bende merak edıyorum senı .:)))bilmiyorumkismile
Teşekkür ederim canım..evet evet dikkatli olmak lazım..Allah korusun bebişlerimizi ve bizleri ...:ecrin_bebek:Canım çok çok geçmiş olsun.çok dikkatli ol özellikle merdivenlerde...hele öle koşturma aman sakın haa..neyseki karnına düşmemişsin..üzülme bişey olmaz ama dikkatli ol hep..
canım yaaaaaa ..çok hoşuma gitti böyle söylemen ..demek benimkini merak eden sırf eşim ve ben değilmişiz :))))))
kızlar dün apartman merdivenlerde bir düştüm ohaoldumsmile...çok tuvaletim gelmişti sanki hamiş değilmişim gibi sen koştur koştur eve gidiyordum birden merdivenlerde ayağım kaydı allahtan dizlerimin üzerine düştüm göbeğimi çarpmadım..eşimde arkamdan geliyordu çok korktu canım benim..sonrada çok kızdı ..ne o öyle çocuk gibisin bir yandan tuvaletin geliyor bir yandan düşüyorsun diye mafoldumben
kızlar benım son bır haftadır acayıp basım donmeye basladı... bayılcak gıbı hıssedıyorum kendımı... iştahımda kapanmaya basladı hıcbısy yemek ıstemıyorum... boyle hısseden var mı??
kızlar benım son bır haftadır acayıp basım donmeye basladı... bayılcak gıbı hıssedıyorum kendımı... iştahımda kapanmaya basladı hıcbısy yemek ıstemıyorum... boyle hısseden var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?