2010 Ağustos Anneleri

Bendede özellikle yürürken oluyo kalça batması..belimde ağrıyo çoğu zaman.azcık yürüyeyim hemen ağrıyo oralarım..dinlenince geçiyo..ama bende normal diye biliyorum bunları hamilelikte..

evet normalmiş bu tür ağrılar.ama sanki bi ben yaşıyomuş gibi hissediyorum kendimi.daha karmnımda çok çıkmadı.daha büyürse ne olacak halim bilmiyorum.hiç kalkamayacak kadar olmayız inşallah.ben yürüyüşe başlayacaktım göya ama bu halde zor. bi kalsiyuma ağırlık vermem lazım.

kızlar ben buna bayıldım....

çok ciciymiş gerçekten. bir önerim var. çekmecelerdeki o kulplar çok cici görünüyor ama bebek ayaklanıp tutunmaya başladığında allah korusun çarpma düşme neticesinde zarar verici oluyor.kulpsuz çekmeceleri tavsiye ederim naçizane.

Evet benim de aklıma şu çiçek konulan raflar geldi bebiş için tehlikeli olur diye ama değiştirtebliyorsun tehlikeli gördüğün yerleri birçok yerde.
Ama çok hoşuma gitti kırmızısı falan da var.Farklı renkleride.

Şekerim doktor dürtmezse bile ben dürteceğim hem de fena şekilde :kaydirigubbakcemile3

tatlım nbr?
off haftalar geçmiyor benimde 1 haftam kaldı cinsiyet vs. için 5 hafta oldu görmeyeli bıdığımı:)
bu arada aramızda tam bir hafta varrraklinialirimsmile
dünde doğumgünündü galiba yanlış anlamadıysam yeni yaşın kutlu hayırlı olsun tatlımm
[/QUOTE]

Çokkkk teşekkür ederim canım..

günaydın kızlar :)

şimdi geldik kontrolden :) herşey yolunda 16 haftalık olduk ama 1 hafta önden gidiomuşuz :)

cinsiyeti de öğrendik şükür :)

oğlumuz gelio hayırlısıyla :)

Hayırlı uğurlu olsun oğluşun..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ...:ecrin_bebek:

Kızlar dün apartman merdivenlerde bir düştüm ohaoldumsmile...Çok tuvaletim gelmişti sanki hamiş değilmişim gibi sen koştur koştur eve gidiyordum birden merdivenlerde ayağım kaydı allahtan dizlerimin üzerine düştüm göbeğimi çarpmadım..Eşimde arkamdan geliyordu çok korktu canım benim..sonrada çok kızdı ..ne o öyle çocuk gibisin bir yandan tuvaletin geliyor bir yandan düşüyorsun diye mafoldumben

Canım çok çok geçmiş olsun.çok dikkatli ol özellikle merdivenlerde...hele öle koşturma aman sakın haa..neyseki karnına düşmemişsin..üzülme bişey olmaz ama dikkatli ol hep..

gecmıs olsun dıkkatttt ett yaa.. allah koruusunn. bende bazen tokezlıyorumm ok korkuyorum tek tek ıyıce bakarak ınıp cıkmaya calsıyorum.. senın cınsyet daha soylenmedı degılmı italyadan. gercekten bende merak edıyorum senı .:)))bilmiyorumkismile

canım yaaaaaa ..çok hoşuma gitti böyle söylemen ..demek benimkini merak eden sırf eşim ve ben değilmişiz :))))))

Canım çok çok geçmiş olsun.çok dikkatli ol özellikle merdivenlerde...hele öle koşturma aman sakın haa..neyseki karnına düşmemişsin..üzülme bişey olmaz ama dikkatli ol hep..
Teşekkür ederim canım..evet evet dikkatli olmak lazım..Allah korusun bebişlerimizi ve bizleri ...:ecrin_bebek:

canım yaaaaaa ..çok hoşuma gitti böyle söylemen ..demek benimkini merak eden sırf eşim ve ben değilmişiz :))))))

biz erken erken ogrendıkk merakımız gıttı sıra sende senı merak edıyoruz :))) Allahım gonlunuze gore wersın ınsallah bellı olmustr coktan ama soylemıyolarmı? yoksa bebıs mı gostrmıyorr? Türkıyede olsan hemen ogrenırdık sana hemn bı randewu ayarlardk 5 dk ıcınde ogrenırrdık.. neyse gec olsunda guc olmasın boylesı daha heycanlıdır. ama ıcındekı warlıgın ne oldugunu bılmek daha guzelll ogrnınce anlarsın.. kızım yada oglum dıyebılmekkk..

gecmıs olsun tatlım... Allahım kotusunden korusun...

merhabalar, en guzel anne adayları, hepinizin kadınlar günü kutlu olsun, yakında da anneler gününü<ü kutlicam inşallah kızlar....aklinialirimsmile

canım çok büyük geçmi olsun ltfn diikatli olun arkadaşalr , adım atarken düşünün :)

kızlar benım son bır haftadır acayıp basım donmeye basladı... bayılcak gıbı hıssedıyorum kendımı... iştahımda kapanmaya basladı hıcbısy yemek ıstemıyorum... boyle hısseden var mı??

kızlar benım son bır haftadır acayıp basım donmeye basladı... bayılcak gıbı hıssedıyorum kendımı... iştahımda kapanmaya basladı hıcbısy yemek ıstemıyorum... boyle hısseden var mı??

Geçmiş olsun aman çok dikkat et..bu haftalardan sonra tansiyon çok önemliymiş.her hafta ölçtürün diyolar.tansiyonun düşerse hemen uzan bi yere bacaklarını yukarı kaldır daya bi yere..bende nette okumuştum..iştah konusu benimde değişken.hiç belli olmuyor.

İkinci trimester, tansiyonunuzda muhtemelen hayat boyu en düşük değerlerle karşılaşacağınız dönemdir. Bebeğe giden kan akımının artması ve kan damarlarında genel bir gevşeme hali olması nedeniyle ortaya çıkan bu durum sizde çeşitli şikayetlere neden olabilir.

Gebelik döneminde dolaşım sisteminde ortaya çıkan bu değişiklikler nedeniyle kalbinizin ani pozisyon değişikliklerine cevabı yavaşlar ve durup dururken olabileceği gibi genellikle ani yapılan hareketlerde tansiyonunuz düşebilir. "Postural hipotansiyon" adı verilen bu durumda ani yapılan ayağa kalkma hareketlerinde tansiyonunuz aniden düşebilir ve buna bağlı belirtiler ortaya çıkabilir.

Gebelikte tansiyon düşmesine bağlı baş dönmesi, bayılma hissi normal kabul edilebilir. Eğer bu şikayetler sık ortaya çıkmıyorsa ve bilinç kaybı gibi ağır bir durumla sonuçlanmıyorsa gebeliğiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olması beklenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…