2010 Ağustos Anneleri

kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz çok şükür

kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz çok şükür

canım benim senin de Kadınlar Günün Kutlu Olsun :)

Anaaammm belli olmuuuşşşş :)))) hihoyyyt hihoyyyt Tebrik Ederim canım...

tamam şekerim sen iste senden iyi dünür mü bulucam kendimee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyy çok sevindim... Ne zaman öğrendin? :)

selam kızlarrr...opuyorumnanaktan
dünya kadınlar gününüz kutlu olsunn..
bugün doktora gittimm pipisii var dedii bebişinnn...

selam kızlarrr...opuyorumnanaktan
dünya kadınlar gününüz kutlu olsunn..
bugün doktora gittimm pipisii var dedii bebişinnn...

anaaamm gözünaydınnn :)) ne güzel.. bir kızın vardı şimdi bir de erkek maşallah canım :))) Allah gönlüne göre vermiş ne güzel :))

merhaba kıslar ben geldimm
yemekten sonra ancak
şimdide bi müşteriyle tarttıştımm canım sıkıldı
off çalışmak istemiyorum artık yaaa(mafoldumben

biz iyiyiz Demetcim... sen kendinden bahset... Nasılsın? biraz daha iyi misin? sürekli dinleniyorsun değil mi?

Daha iyiyim tatlım çok şükür. Ama hala yatıyorum dinleniyorum. 15 Martta kontrolüm var bakalım inşallah herşey yoluna girer. Temizlik yapmayı özledim ben:sm_cool:

yemekten sonra ancak

ayyy canım beni seni en iyi ben anlıyorum.... ağlama sıkma kendini... bak söylendim söylendim yine aynı yerdeyim... yapacak bişey yok sabredicez... az kaldı bak neredeyse 3,5-4 ay :)) sonraaaa oohhh hep yatış hemi de bebekimizleeee :))

Hoşgeldiniz arkadaşlar..derin hayırlı olsun cnm cinsiyeti öğrenmişsiniz sanırım..ilki kız şimdikide erkek ne güzelllll..

anaaamm gözünaydınnn :)) ne güzel.. bir kızın vardı şimdi bir de erkek maşallah canım :))) Allah gönlüne göre vermiş ne güzel :))
evet erkek olmasını istemiştim bunun ama hayırlı evlat olsun sağlıkla gelssin...:Saruboceq:
çok teşekkür ederim.Şeniz

Daha iyiyim tatlım çok şükür. Ama hala yatıyorum dinleniyorum. 15 Martta kontrolüm var bakalım inşallah herşey yoluna girer. Temizlik yapmayı özledim ben:sm_cool:

ayyyy şuna bak deli kaydirigubbakcemile3 kız insan temizlik yapmayı özler mi hiç yaaa :)))) yat dinlen keyfine bak

off evet ama daha temmuz başına kadar çok var
birde yanımdaki arkadaşta ayrılcak inşallah sigortayı kapatıp benide işten atarlar tek duam bu

kızlar bundan sonraki sayfa kaynanalar sayfası olacak gibi görünüyor ben tam kızlar atak yaptı belki eşitlenir demiştim ki derincim de pipili haberi ile geldi Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

yaniii görüyorsun Aslıcım... söz vermek de istemiyorum açıkçası... damat adayından bol bişi yok bizim kızlara :roflol: :1closedeyes:

yemekten sonra ancak

hoşgeldin şaker :) boşver takma kafanı..benimde bugün içimden hiiiiçççç çalışmak gelmedi ve allahtan işte çıkmadı şimdiye kadar..zaten bugünlerde sürekli yatsam yatarım valla..çok üşengeç oldum çokk..

walla geçenlerde kayınvalideme çok kızmıştım ve Allahım nolur kızım olsun diye çok yalvarmıştım ama ufukta bana da görüncek galiba o durumları dün de belki bişeyler alırız diye şöyle bir dolaşalım dedik ayy kızların kıyafetleri daha da güzel geldi gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…