kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun nasılsınız biz oğluşumla çok iyiyiz çok şükür
Merhaba canlarım,
Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Nasılsınız?
selam kızlarrr...opuyorumnanaktan
dünya kadınlar gününüz kutlu olsunn..
bugün doktora gittimm pipisii var dedii bebişinnn...
biz iyiyiz Demetcim... sen kendinden bahset... Nasılsın? biraz daha iyi misin? sürekli dinleniyorsun değil mi?
merhaba kıslar ben geldimm
yemekten sonra ancak
şimdide bi müşteriyle tarttıştımm canım sıkıldı
off çalışmak istemiyorum artık yaaa(mafoldumben
evet erkek olmasını istemiştim bunun ama hayırlı evlat olsun sağlıkla gelssin...:Saruboceq:anaaamm gözünaydınnn :)) ne güzel.. bir kızın vardı şimdi bir de erkek maşallah canım :))) Allah gönlüne göre vermiş ne güzel :))
Daha iyiyim tatlım çok şükür. Ama hala yatıyorum dinleniyorum. 15 Martta kontrolüm var bakalım inşallah herşey yoluna girer. Temizlik yapmayı özledim ben:sm_cool:
ayyy canım beni seni en iyi ben anlıyorum.... ağlama sıkma kendini... bak söylendim söylendim yine aynı yerdeyim... yapacak bişey yok sabredicez... az kaldı bak neredeyse 3,5-4 ay :)) sonraaaa oohhh hep yatış hemi de bebekimizleeee :))
kızlar bundan sonraki sayfa kaynanalar sayfası olacak gibi görünüyor ben tam kızlar atak yaptı belki eşitlenir demiştim ki derincim de pipili haberi ile geldi Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba kıslar ben geldimm
yemekten sonra ancak
şimdide bi müşteriyle tarttıştımm canım sıkıldı
off çalışmak istemiyorum artık yaaa(mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?