2010 Ağustos Anneleri

bende yaa
hep yatsam kalkmasam diyorum bugünde kötü başladı kötü bitcek anlaşılan
Allah beterinden saklasın

aminn canım..:Saruboceq:
demek pipililer çokk burdaa!!!kaydirigubbakcemile3
off evet ama daha temmuz başına kadar çok var
birde yanımdaki arkadaşta ayrılcak inşallah sigortayı kapatıp benide işten atarlar tek duam bu
kolay gelsin canım:teselli: sigortacılık çok mu sıkıcı bir ara bende yapabilir miyim diye düşünmüştüm de!

ayyyy şuna bak deli kaydirigubbakcemile3 kız insan temizlik yapmayı özler mi hiç yaaa :)))) yat dinlen keyfine bak
ben de temizlik yapamadım bi ara deli oldum...:1shok:
yani takıntılıyım bu konuda şimdi yapıyorum biraz biraz...

bu arada kızlar 2 gündür benim karnımın alt tarafı göbeğimin 10-15 cm altı ağrıyor var mı aynı şeyi yaşayan

tatlım aslında zevkli ama artık burda olmuyor
dışarda serbest bi acentede çalışsan ne yaptığını bilir ona göre de hakettiğini alırsın
ama böle otomotiv firmasında zor
zam alamadık primde alamıyoruz o yüzden sıkıntılı baya yanımdaki arkadaşımda istifa edicek aybaşında yeni iş buldu ben yalnız zaten yapamamda ya yeni birisini bulacaklar yada kapatıp benide atacaklar tek duam bu
bakalım hayırlısı

kızlar hepinize selam, cinsiyetimizzz belli oldu, kızıımm olucakmışş.. sağlığı da çok iyi şükür.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..

kuzenim kendi acentasını yeni açtı da bir ara bana da burda şube açalım demişti.
valla zor özel sektör gerçekten.
hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:

kızlar hepinize selam, cinsiyetimizzz belli oldu, kızıımm olucakmışş.. sağlığı da çok iyi şükür.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..

Merhaba cnm gözünüz aydın allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..erkek bebişler öne geçmiş gibiydi bugünlerde ama senin kızınla durum tekrar eşitlenmeye başladı gibi :))

Merhaba cnm gözünüz aydın allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..erkek bebişler öne geçmiş gibiydi bugünlerde ama senin kızınla durum tekrar eşitlenmeye başladı gibi :))

amin canımm.. valla erkek bebekler çoğunlukta, bende içimden benimkiside erkek herhalde diyodum ki kız çıktı :):)

hoşgeldin canım
hayırlı olsun kızın hayrlı evlat olsun inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmŞeniz

kuzenim kendi acentasını yeni açtı da bir ara bana da burda şube açalım demişti.
valla zor özel sektör gerçekten.
hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:

evet canım çok zorrr
hepimizin hakkında hayırlısı

amin canımm.. valla erkek bebekler çoğunlukta, bende içimden benimkiside erkek herhalde diyodum ki kız çıktı :):)

benimde içimden erkek geçiyor
kızımmı olcek acepp:kedi::kedi:

slm kızlar nasılsınız???
foruma sürekli giremediğim için ara ara girip okuyabiliyorum...çoğu anne bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmiş.benden sonra doğum yapacaklar bile bildiğine göre bizim doktordan şüphe etmeye başladım CADIARZU neyse önümüzdeki hafta kontrol var yapıscammm yakasınaaaa nıhohooohohohohoho sempatiksalakcinni

selam canım...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun.
amin...

hoşgeldin cnm.. bu sefer gittiğinde ögrenirsin artık..

Hoşgeldin.benim dr umda söylemeye pek yanaşmıyodu.bende burdan genelde ikili test zamanı öğrenildiğini okudum.ama bazı dr lar bunu tercih etmiyor.tahmin etseler bile en azından 16.haftayı bekliyolar.benimde tam 16.haftamda söylendi.o yüzden merak etme herkesin tarzı başka oluyo bu konuda.

selam canım hoşgeldin
bende öğrenemedim haftaya inşallah:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…