2010 Ağustos Anneleri

çok sağolun arkadaşlarr.inanın bugün boğulur gibi oldum artık bu düşüncelerdencevaplarınız için çok saolunzemuszemus

Rica ederiz cnmm..rahat ol..beni de ateşler basıyo bu düşüncelerden bazen ama kendi kendime telkinlerle normale dönüyorum :) o kadarda takmamak gerek dimi.yoksa hayatımız mutlu olmamız gerekirken çekilmez hale gelir.bu da bizim elimizde..ben öyle olunca bebişide strese soktuğumu düşünerekten hemen düzeliyorum.sende onu düşün.pozitif ol.bebişlerimiz gereksiz yere stres yaşamasınlar dimi ama cnm )

çok saol siercim.gerçekten çok teşekkür ederim .ALLAH İNŞALLAH EVLATLARIMIZI SAĞLIKLA ,HAYIRLISIYLA BİLERE BAĞIŞLARRR.

Yedik geldik ya yine çikolata krizi geldi kızlar çikolatayla başım belada dün iki kutu damak yedim hep aynı şeyi istiyorum ne yapıcam ben böyle ya herkes bıktı bana çikolata almaktan

Yedik geldik ya yine çikolata krizi geldi kızlar çikolatayla başım belada dün iki kutu damak yedim hep aynı şeyi istiyorum ne yapıcam ben böyle ya herkes bıktı bana çikolata almaktan
ınanır mısın Didemciğim hamile kalmadan önce de zaten ağzıma hiç sürmezdim şimdi de aynı şekilde devam ediyor isteksizliğim..Eşim ultrason öncesi zorla yediriyor bebek biraz oynasın diye ..Bebeğin eminim çok mutlu oluyordur bu durumdan :))))

boşver çiçeğim hayırlısı
vardır bi bildiği sıkma canını
zaman bırakŞeniz

evdeyim şeker ayyy yeterki uykum gelsin yatar uyurummirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3
uyursun uyursun tatlımm

hayırlısı olsun canımcım Şeniz

meraba kızlar bu gün dr kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti 3 üçlü test için kan verdim sonuçlar p.tesi göstereceğim inşallah iyi çıkar.bebeğim allaha şükür iyiymiş sıra beklerkende kıpır kıpırdı en çok bugün hissettim hareketlerini.Cinsiyetimizde belli oldu dr %100 erkek dedi bir kızım vardı inşallah birde oğlum olacak çok mutlu oldum opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımcım
sevindim senin adına herşeyin yolunda ve sağlıklı olmanız
ne güzel Allah iki güzelliği de yaşatcak sana hayırlısıyla
Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımmkaydirigubbakcemile5

Kızlar ben ne çok yerdim hamile kalmadan önce bir bilseniz yemeklerden sonra mutlaka ülkerin o kare fıstıklı çikolatasından deli gibi yerdim.Hamile olduğumu bilmiyordum gittim marketten aldım yine yerim diye ama imkanı yok yiyemedim o zaman biras şüphelenmiştim ben hamilemiyim acaba diye bazı şeylerden tiksiniyormuş ya insan birdaha da imkanı yok yiyemedim hala yiyemiyorum sanki hayat boyu böyle devam edecekmiş gibi geliyor ama bilmem doğumdan sonra başlar mı yine benim de çikolata krizlerimsırnaşık şey

Çokkkk güzel bir haber..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :))))

öğrendim oğlum olacakmış.inşallah sağlıklı ve hayırlı olur. 3lü tarama yaptırdım ama sonucunu almadım.buarada belim ve sırtım ağrıyo.vajinal akıntılarım arttı.oda hafif bir ağrı yapıyor.tek çarem bol bol su içmekmiş.ilaç son çare.çalıştığım için pek fırsat bulamasamda bol bol dinlenmeye çalışıyorum.çok alıngan kırılgan oldum.nerdeyse çizgi filmde ağlıcam.ama kuzumu kucağıma sağ salim aldımmı .hepsi bitecek.

oooohhh ne güzel süper ya allah herkese nasip etsin böyle bir kız bir de erkek evlat sahibi olmayı.:dance:

canım çok teşekkürederim. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzellikleri.

Tebrik ederim canım oğlun olacak he:teytey:

Cinsiyet öğrenen arkadaşlara çok sevindim :)) yine erkek bebişler atak yaptı bugün..allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin..

kızlar merhaba...ben size bişey danışacam,benle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı diye...ben de sizler gibi 16.haftadayım.ben de üç aydan sonra aşırı bir su içme isteği oldu,ama size anlatamam o kadar içiyorum ki,ağzımda sürekli bir tuz tadı var.şekerden korktum açıkçası,risk grubunda da değilim,doktorum da aslında sende olmaması lazım dedi,bi de açlık kan şekerimi ölçtürmüştüm yoktu,ben böyle diyince doktorum gizli kan şekeri testini erkene çekti,cumartesi yaptıracam,benim gibi olan var mı,hani güzel bişey su içmek de bebişim için şekerden dolayı korkuyorum.bazı geceler hararetten uyuyamıyorum.benim göbişim baya çıktı kızlar,2 kilo falan aldım ama göbiş var.

Çok şükür iyiyim arkadaşım. uykusuzluk problemim var işte.Kızıyorum kendime gece de 20 kez uyanıyorum sabahta 5 te 6 da uyanıyorum nedendir anlamadım.

merhaba. uykusuzluk bendede var 10 dkda bir uyanıyorumm. pazar günü bile 7ye kadar zor duruyorum yatakta. ben ctesi doktoruma sordum. kafana çok birşey takma dedi. ama kendimce şunu düşündüm siz neler düşünürsünüz bilmem. hamileliğin en güzel ama en zor dönemindeyiz. çünkü ilk zamanlar mide bulantısı ağrılar deken bebeğinizi hissediyormuşsunuz gibi oluyordu. ee son dönemlerdede tekmeler şimdi tık yok. ister istemez anneler düşünüyor ne oldu acaba diye. yatarkende acaba bebeğim rahat mı nasıl yatsam rahat eder diye düşünüyoruz. sanırım annelik çok önceden başlıyor. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.:CüvCüv:

ayyyy canım kaynanam olsa bu kadar çekerim heralde kaydirigubbakcemile3 ama dediğin gibi kendi annesi olunca insanın iki laf edebiliyorsun... ayy buluşunca dedikodu yapacak çok şeyimiz olacak kaydirigubbakcemile3

Canımmmm belki de demişsindir ama ben kaçırmışımdır..Gönüller bir olsun :))) Ya Başkanımız hallisnayı hiç görmüyorum ben buralarda..bana mı denk gelmiyor acaba ..

ben görüyorum Pınarcım geliyor listeyi güncelliyor gidiyor... bazen yazıyor arada... başkan olmak ayrı bişi tabi :))

ayyy didem ben eskiden de sevmezdim hala sevmiyorum çikolatayı... ben de kontrole giderken zorla yiyorum... ama işe de yarıyor yani bebeğim yerinde duramıyor... bazen işte onu ödüllendirmek için yiyorum kıpırdasın hissedeyim diye falan :)))

sana katılıyorum canım... Didemin bebeği şimdiden bir çikolata hastası olmuştur :)) bayılıyordur bu tada...

ayyyy arkadaşım bu ne güzel bir haber... Allah hepimize böyle sırasıyla nasip etsin :)) çok şanslısın maşallah :))) tebrik ederimmm

arkadaşım seni de tebrik ederim... oğluşun hayırlı olsunn... ben de çok su içiyorum ama hararet falan yapmıyor bende...

Canım bu su içme de ki artışı bende farkettim ben de çok su içiyorum ama su içmek iyidir diye aklıma başka birşey getirmiyordum.Şimdi sen söyleyince şeker olayı benim de aklıma takıldı hatta eşim bile diyor iç iç iyidir su içmek diyor.

Evet ya 10 dakika mı bilemem ama çok sık uyanıyorum.Aklıma taktığım bişey de yok tek düşündüğüm bebişimin iyi olması.Yatarken ben de düşünüyorum o rahat mı acaba nasıl yatsam diye.Ben de doktoruma sorucam bu uykusuzluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…