çok sağolun arkadaşlarr.inanın bugün boğulur gibi oldum artık bu düşüncelerdencevaplarınız için çok saolunzemuszemus
Rica ederiz cnmm..rahat ol..beni de ateşler basıyo bu düşüncelerden bazen ama kendi kendime telkinlerle normale dönüyorum :) o kadarda takmamak gerek dimi.yoksa hayatımız mutlu olmamız gerekirken çekilmez hale gelir.bu da bizim elimizde..ben öyle olunca bebişide strese soktuğumu düşünerekten hemen düzeliyorum.sende onu düşün.pozitif ol.bebişlerimiz gereksiz yere stres yaşamasınlar dimi ama cnm)
ınanır mısın Didemciğim hamile kalmadan önce de zaten ağzıma hiç sürmezdim şimdi de aynı şekilde devam ediyor isteksizliğim..Eşim ultrason öncesi zorla yediriyor bebek biraz oynasın diye ..Bebeğin eminim çok mutlu oluyordur bu durumdan :))))Yedik geldik ya yine çikolata krizi geldi kızlar çikolatayla başım belada dün iki kutu damak yedim hep aynı şeyi istiyorum ne yapıcam ben böyle ya herkes bıktı bana çikolata almaktan
çok şükür canım bugünkü halimize :) en azından işe gelebiliyorum :)))
öle yapıcam canım artık napiimm... kimse beni düşünmüyorsa ben neden kimseyi düşüneyim ki....
yok canım konuşamadım... ben eve girince başka odaya gitti konuşmadı benimle yanıma dahi gelmedi... oluruna bıraktım... o benim annemse ben de onun kızıyım bir de üstüne hamileyim... çok gerdiremicem sinirlerimi....
günaydıınn şekercimm... hoşgeldin... ben de bıraktım limonu salatalar dışında yemiyorum... hmm bir de kivi yi deneyeyim bakalım... inş. faydası olur aslında arada düzeliyor ama ne yapıyorumda düzeliyor bilemiyorum :)))
günaydııın Didemcimmm.... Hoşgeldiinnn :)) iyi yapmışsın... ben de nezle gibiyim... az daha kötü olursam ben de yarın işe gelmeyeceğim...
evdeyim şeker ayyy yeterki uykum gelsin yatar uyurummirmirmirmir
Yaa off yaa..kızlar..hastaneden eşimi aramışlar biraz önce.bizim dr un acil bi işi varmış bugün.o yüzden bizim randevu yarına kaldı yaaaa( ya bi gün daha beklicez şimdii..offfff..neyse napalım yapcak bişey yok hayırlısı artık..
meraba kızlar bu gün dr kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti 3 üçlü test için kan verdim sonuçlar p.tesi göstereceğim inşallah iyi çıkar.bebeğim allaha şükür iyiymiş sıra beklerkende kıpır kıpırdıen çok bugün hissettim hareketlerini.Cinsiyetimizde belli oldu dr %100 erkek dedi bir kızım vardı inşallah birde oğlum olacak çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
Yedik geldik ya yine çikolata krizi geldi kızlar çikolatayla başım belada dün iki kutu damak yedim hep aynı şeyi istiyorum ne yapıcam ben böyle ya herkes bıktı bana çikolata almaktan
İnanır mısın Didemciğim hamile kalmadan önce de zaten ağzıma hiç sürmezdim şimdi de aynı şekilde devam ediyor isteksizliğim..Eşim ultrason öncesi zorla yediriyor bebek biraz oynasın diye ..Bebeğin eminim çok mutlu oluyordur bu durumdan :))))
Çokkkk güzel bir haber..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :))))meraba kızlar bu gün dr kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti 3 üçlü test için kan verdim sonuçlar p.tesi göstereceğim inşallah iyi çıkar.bebeğim allaha şükür iyiymiş sıra beklerkende kıpır kıpırdıen çok bugün hissettim hareketlerini.Cinsiyetimizde belli oldu dr %100 erkek dedi bir kızım vardı inşallah birde oğlum olacak çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
meraba kızlar bu gün dr kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti 3 üçlü test için kan verdim sonuçlar p.tesi göstereceğim inşallah iyi çıkar.bebeğim allaha şükür iyiymiş sıra beklerkende kıpır kıpırdıen çok bugün hissettim hareketlerini.Cinsiyetimizde belli oldu dr %100 erkek dedi bir kızım vardı inşallah birde oğlum olacak çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımcım
sevindim senin adına herşeyin yolunda ve sağlıklı olmanız
ne güzel Allah iki güzelliği de yaşatcak sana hayırlısıyla
Allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımmkaydirigubbakcemile5
Çokkkk güzel bir haber..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu :))))
öğrendim oğlum olacakmış.inşallah sağlıklı ve hayırlı olur. 3lü tarama yaptırdım ama sonucunu almadım.buarada belim ve sırtım ağrıyo.vajinal akıntılarım arttı.oda hafif bir ağrı yapıyor.tek çarem bol bol su içmekmiş.ilaç son çare.çalıştığım için pek fırsat bulamasamda bol bol dinlenmeye çalışıyorum.çok alıngan kırılgan oldum.nerdeyse çizgi filmde ağlıcam.ama kuzumu kucağıma sağ salim aldımmı .hepsi bitecek.
oooohhh ne güzel süper ya allah herkese nasip etsin böyle bir kız bir de erkek evlat sahibi olmayı.:dance:
Çok şükür iyiyim arkadaşım. uykusuzluk problemim var işte.Kızıyorum kendime gece de 20 kez uyanıyorum sabahta 5 te 6 da uyanıyorum nedendir anlamadım.
Allahtan senin annen canımcım bide aynı şeyleri yapan kayınvalide olunca iş değişiyor.Annem olsa kızarım söylenirim bir iki onu da söylettiririm herşey açığa çıkar bişey kalmaz ama kayınvalide olunca sessiz kalmak zorunda kalıyor insan ne yaparlarsa elhamdülillah deyip içine atıyorsun.Bir de kimsen yoksa dertleşecek boşvereyim gitsin nereye kadar giderse diyorsun inşallah sonu kırgınlıkla bitmez bizimde.
Canımmmm belki de demişsindir ama ben kaçırmışımdır..Gönüller bir olsun :))) Ya Başkanımız hallisnayı hiç görmüyorum ben buralarda..bana mı denk gelmiyor acaba ..
Yedik geldik ya yine çikolata krizi geldi kızlar çikolatayla başım belada dün iki kutu damak yedim hep aynı şeyi istiyorum ne yapıcam ben böyle ya herkes bıktı bana çikolata almaktan
İnanır mısın Didemciğim hamile kalmadan önce de zaten ağzıma hiç sürmezdim şimdi de aynı şekilde devam ediyor isteksizliğim..Eşim ultrason öncesi zorla yediriyor bebek biraz oynasın diye ..Bebeğin eminim çok mutlu oluyordur bu durumdan :))))
öğrendim oğlum olacakmış.inşallah sağlıklı ve hayırlı olur. 3lü tarama yaptırdım ama sonucunu almadım.buarada belim ve sırtım ağrıyo.vajinal akıntılarım arttı.oda hafif bir ağrı yapıyor.tek çarem bol bol su içmekmiş.ilaç son çare.çalıştığım için pek fırsat bulamasamda bol bol dinlenmeye çalışıyorum.çok alıngan kırılgan oldum.nerdeyse çizgi filmde ağlıcam.ama kuzumu kucağıma sağ salim aldımmı .hepsi bitecek.
Canım bu su içme de ki artışı bende farkettim ben de çok su içiyorum ama su içmek iyidir diye aklıma başka birşey getirmiyordum.Şimdi sen söyleyince şeker olayı benim de aklıma takıldı hatta eşim bile diyor iç iç iyidir su içmek diyor.kızlar merhaba...ben size bişey danışacam,benle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı diye...ben de sizler gibi 16.haftadayım.ben de üç aydan sonra aşırı bir su içme isteği oldu,ama size anlatamam o kadar içiyorum ki,ağzımda sürekli bir tuz tadı var.şekerden korktum açıkçası,risk grubunda da değilim,doktorum da aslında sende olmaması lazım dedi,bi de açlık kan şekerimi ölçtürmüştüm yoktu,ben böyle diyince doktorum gizli kan şekeri testini erkene çekti,cumartesi yaptıracam,benim gibi olan var mı,hani güzel bişey su içmek de bebişim için şekerden dolayı korkuyorum.bazı geceler hararetten uyuyamıyorum.benim göbişim baya çıktı kızlar,2 kilo falan aldım ama göbiş var.
merhaba. uykusuzluk bendede var 10 dkda bir uyanıyorumm. pazar günü bile 7ye kadar zor duruyorum yatakta. ben ctesi doktoruma sordum. kafana çok birşey takma dedi. ama kendimce şunu düşündüm siz neler düşünürsünüz bilmem. hamileliğin en güzel ama en zor dönemindeyiz. çünkü ilk zamanlar mide bulantısı ağrılar deken bebeğinizi hissediyormuşsunuz gibi oluyordu. ee son dönemlerdede tekmeler şimdi tık yok. ister istemez anneler düşünüyor ne oldu acaba diye. yatarkende acaba bebeğim rahat mı nasıl yatsam rahat eder diye düşünüyoruz. sanırım annelik çok önceden başlıyor. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?