Ayyy evet ya ben kimseye bişey anlatmıyorum arada dedikodu iyi olur aslında hele bu hassas zamanlarımızda rahatlatır vallahi.:roflol:
Birazdan gidicem ben yine bakalım nabız ölçmeye pes etmek yok kafaya takmakta yok.
merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktanHerkese selamlar :)
Bugun doktor ziyaretimizi yaptik,nasipse bizim de kizimiz olacakmis :)
Herkese selamlar :)
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn :))Kızlar ben geldimmmmm
hayırlı olsun canım ne guzel bı kızımız daha oldu:):)
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn :))
Hayırlı olsun tebrikler canım:)Herkese selamlar :)
merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım...
Kızlar ben geldimmmmm
hayırlı olsun canım...
öğrendim oğlum olacakmış.inşallah sağlıklı ve hayırlı olur. 3lü tarama yaptırdım ama sonucunu almadım.buarada belim ve sırtım ağrıyo.vajinal akıntılarım arttı.oda hafif bir ağrı yapıyor.tek çarem bol bol su içmekmiş.ilaç son çare.çalıştığım için pek fırsat bulamasamda bol bol dinlenmeye çalışıyorum.çok alıngan kırılgan oldum.nerdeyse çizgi filmde ağlıcam.ama kuzumu kucağıma sağ salim aldımmı .hepsi bitecek.
canım çok teşekkürederim. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzellikleri.
Kızlar ben geldimmmmm
hayırlı olsun canım...
hoşbuldukk...opuyorumnanaktanHayırlı olsun tebrikler canım:)
Hoşgeldin canım:)
teşekkür ederim canım çok iyiyim şükrolsun...:1hug:merhaba nasılsın derincimm
Altımda oturuyor canım kayınvalidem.3kat burası mustakil apartman.Bir iki sene içinde en alta inicek ortayada eltim gelicek yan apartmanda da akrabaarı oturuyor orası da 3 kat.Baya kalabalık yaşıyoruz burada
Senin yazdıklarını okudum dün de yazmaya fırsatım olmadı.Aynı şeyler bizde de var bu sıra.Benim de kayınvalidem konuşmuyor pek benle kızmış mı ne olmuş anlamadım.Birşey anlatıyorum dinlemiyor yüzüme bile bakmıyor ben de merak ediyorum kaç gündür niye böyle oluyor neye kızdı diye eşimde farketmiş.O biraz bişeyler anlamaya çalıştı ama yok.
Ben her dediklerini yapıyorum onların gel dedikleri yere gidiyorum.Herkese karşı güler yüzlü olmaya çalışıyorum.Yukarda yememizi istemediler birlikte yiyelim dediler birlikte yemeğe de hehe dedik.Herşeye tamam diyorum.Yemek saatimizi bile onlara uyduruyoruz çoğu zaman.Bir de kayınvalidemin kaynanası var ninemiz sağolsun onunda çoğu zaman laf sokuşturmalarına gülüp geçiyorum.Ama kayınvalidem böyle yaparsa çekemem yemeği falan da ayırırım artık yapıcak birşey yok bir de kendileri yemek yiyen gelinlere laf söylerler aaaa bak bilmemkimlerin gelin ayrı yermiş diye.Ama umrumda olmaz yani....
hoşbuldukk...opuyorumnanaktan
kızlar ben kızıma hamileyken hiç uyuyamıyordum böbreklerimde itihap ve de taş problemim vardı son aylarda da ağrıdan uyuyamıyordum.boshayallersmile
kızım doğdu ve de o da hiçççç uyumadı canımı çıkardı:1shok: hala da uykuyu sevmez ben yeni yeni uyuyacağım derken ikinci geliyor ama şimdii kızımla beraber uyuyorum akşamları...
hatta üç ayı yatarak geçirdim desem yeridir annem vardı bir ay yanımda yedim içtim yattım ama altı kilo almışım..
neyse sorun değil diyorum bundan sonra az alırım ama kesinlikle uyuyacağım bebiş de doğunca uyusun....:ecrin_bebek:
hoşbuldukk...opuyorumnanaktan
kızlar ben kızıma hamileyken hiç uyuyamıyordum böbreklerimde itihap ve de taş problemim vardı son aylarda da ağrıdan uyuyamıyordum.boshayallersmile
kızım doğdu ve de o da hiçççç uyumadı canımı çıkardı:1shok: hala da uykuyu sevmez ben yeni yeni uyuyacağım derken ikinci geliyor ama şimdii kızımla beraber uyuyorum akşamları...
hatta üç ayı yatarak geçirdim desem yeridir annem vardı bir ay yanımda yedim içtim yattım ama altı kilo almışım..
neyse sorun değil diyorum bundan sonra az alırım ama kesinlikle uyuyacağım bebiş de doğunca uyusun....:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?