2010 Ağustos Anneleri

Ayyy evet ya ben kimseye bişey anlatmıyorum arada dedikodu iyi olur aslında hele bu hassas zamanlarımızda rahatlatır vallahi.:roflol:
Birazdan gidicem ben yine bakalım nabız ölçmeye pes etmek yok kafaya takmakta yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyy evet ya ben kimseye bişey anlatmıyorum arada dedikodu iyi olur aslında hele bu hassas zamanlarımızda rahatlatır vallahi.:roflol:
Birazdan gidicem ben yine bakalım nabız ölçmeye pes etmek yok kafaya takmakta yok.

senin kayınvaliden nerde canım yan dairede falan mı yoksa karşı komşun falan mı? ne için nabız ölçeceksin :) yok ben de takmıyorum artık kafaya tak tak nereye kadar... yazık bana oluyor olan...

Anaaaam Şeymaaam hoşgeldin bitanem görüşemedik cumrtesiden beri nasılsın bakalım?

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım hayırlı olsun oğluşun Allah ım sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah
inşallah bütün sıkıntılarımızdan kurtulcaz yakında canım
hele o meleklerimiz gelsinde sağlıkla sıhhatle

canım çok teşekkürederim. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzellikleri.

aminnnn canım

Kızlar ben geldimmmmm

hoşgeldin tatlışımmm
nasılsın bebeğin nasıl
Şeniz

Herkese selamlar :)
Bugun doktor ziyaretimizi yaptik,nasipse bizim de kizimiz olacakmis :)

oo seninde gözün aydın canımopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım...

merhaba nasılsın derincimm

Hayırlı olsun tebrikler canım:)

Hoşgeldin canım:)
hoşbuldukk...opuyorumnanaktan
kızlar ben kızıma hamileyken hiç uyuyamıyordum böbreklerimde itihap ve de taş problemim vardı son aylarda da ağrıdan uyuyamıyordum.boshayallersmile
kızım doğdu ve de o da hiçççç uyumadı canımı çıkardı:1shok: hala da uykuyu sevmez ben yeni yeni uyuyacağım derken ikinci geliyor ama şimdii kızımla beraber uyuyorum akşamları...
hatta üç ayı yatarak geçirdim desem yeridir annem vardı bir ay yanımda yedim içtim yattım ama altı kilo almışım..
neyse sorun değil diyorum bundan sonra az alırım ama kesinlikle uyuyacağım bebiş de doğunca uyusun....:ecrin_bebek:

hosbulduk canılarım ozlem ve burcucum... bebegımde cok ıyı masallah.. bugun bır hapsurdum uyandırdım galıba baya bı tekmeledi:):) kızlar bıde gece babamız uyurken bacagını yanlılıkla karnıma vurdu nası acıdı canım nası korktum mınıgıme bısey olcak dıyee

evet canım benim kendi annem olmasına rağmen bu aşağı yukarı muhabbeti bizde de var... bırak biz kocamla baş başa yiyelim.. konuşacaklarımız var anlatacaklarmız var.. ama yok pek anlayacak gibi değiller... neyse dediğin gibi salla gitsin...

ya ben de hep uyumak istiyorum. 17. haftanın içindeyiz artık uykumun açılacağından ümidi kesmiş durumdayım. 9 ayı uyuyarak geçirecem sanırım. neredeyse 10 yıllık evliyim ilk hamileliğim dahil koltukta bu kadar sızıp uyuyakaldığım bir zaman hatırlamıyorum...

:1shok::1shok::1shok: Şimdi benim tosunda doğunca uyumayacak mı öyle yaaa ben de kendimi zorlayayım uyuyayım o zaman.....

canım bu gerçekten önemliymiş... bebek anne karnında hangi huylara alışıyorsa doğduktan sonra da yaparmış... mesela şimdi geceleri uyutmuyor sürekli tekmeliyorsa.. doğduğunda da büyük ihtimalle uyumayacak ve sizi de uyutmayacakmış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…