2010 Ağustos Anneleri

hiii canım getirme hemen aklına kötü şeyler... iyidir meleğin bişey olmamıştır :))

aaaaaaaaa ağlıycam şimdi ya ben hem kendim uyuyamıyorum
hem onun tekmeleri yüzünden uyanıyorum
doğunca yandım o zaman ben naparım bu tosuncukla.
Offf mahfedicek beni FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK galiba bu.
Çok yaramas olmasın ama yaaaa.

:1shok::1shok::1shok: Şimdi benim tosunda doğunca uyumayacak mı öyle yaaa ben de kendimi zorlayayım uyuyayım o zaman.....

valla iştee benim kız hem çok yaramaz hem de çok uykusuz...
hiç öğle uykusu yokk ve şu durumda bile benii çatlatıyoo üstelik yanımda teyzem var ama başedemiyoruz hiç...
arkadaşların erkek çocukları benimkinden uslu.
kardeşi oldutğunda onunla karate yapıpp yaramaz çocukları dövmeyi hayal ediyorr düşünün artık...boshayallersmile

canım sen korkma henüz o daha çok küçük ilerleyen zamanlarda anlaşılır bu :)))

teşekkür ederim canım çok iyiyim şükrolsun...:1hug:
bebişe isim düşünüyorum ama kararsızım..
sen nasılsın?

hmm neler düşünüyosun bakalım
belki bis yardımcı oluruz hem bizede fikir olur:)

Şeniz
bende çok hapşuruyorum ama benimkinde tık yok:)
korkma canım bişey olmas o senin güvenli göbeğinde:kedi:
hissetmez acımaz bi yeriŞeniz

yaaa o zaman ben şanslıyım geceleri nerdeyse hiç kalkmıyorum:)
akşam en geç 10 da uyuyorum opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyy yerım ben onu ya masallah.... bana gondersene ben cok severım oyle coucklar::):)

Hoşgeldin nasılsın yazdım görmedin heralde canım.

Korkma canım bişeycik olmaz onlara hem dışarıdan gelen darbelerle etkilenecek zamanları atlattık çok şükür.Onlar içimizde gayet muhafazalı yerdeler rahatları yerinde.Sen de rahat ol.yerimseniben

Özleeem ben de randevu aldım nisa hastanesinden 30 mart salı gününe saat 11 e.
Neyse bunu da garantilemiş oldum.

fındıkım fıstıkım gormedım valla:):) kıpırdamasaydı doktora gıdıcektım.. baya kokrtum babamızda sabaha kadar ozur ddıledı... ama canım baya acıdı... karnım bıde cıkmaya basladı artık... sen nasılsın datlısım...

Ya yine dayanamadım müdürümle dışarı çıkmıştık yemeğe bir mağazaya daldım kızıma hastane çıkışı aldım battaniyesi de var beyazlı pembeli yani beyaz üstüne pembe ayıcık işleri var çok tatlı 7 parça eldiveni tulumu alt üst pijaması önlüğü battaniyesi çok şekerrrr.
ınsan yavrusuna hep bir şey almak ister derdi annem inanmazdım ne görsem dayanamıyorum

güle gülee kullanın canım evet insan kendinden öncee çocuğuna alıyor ne alırsa....a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…