hoşbuldukk şekerr...[QUOTE=Soho;12044448]hoşgeldin canım... Günaydın :))
ayy sorma daha merak ettiğim bir sürü sorunun cevabını verdide ben hatırlamıyorum :roflol::roflol: nasılda güzel konuşuyordu...
evet bizde de bir oda çalışma odası.:1no2:bizde de eve sığamama durumu söz konusu canım, eşim çalışma odasını boşaltmıyodu küçük karanlık oda var bitane onu çalışma odası yapalım diyodu neyse ki bebişi görünce özendi de odayı boşaltmaya ikna oldu. ama bu sefer de koca bi kütüphane var onu koyacak yer yok bebek odasında kalacak mecburçocuk kitaplara baka baka ciddi bişey olcak çıkıcak :))
bebişler bizim yüzümüzden asabi olur mu yaa valla ben de ona çok takılıyorum. habire sakin bebek müzikleri dinletip duruyom ama işte bazen bi sinirlendiriyolar bol bol adrenalin yiyo yazık kızım(
Gunaydın Kızlar...
Hepinize saglıklı mutlu gunler diliyorum :)
günaydın kızlar....opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?
canımcım bende bu işten çok sıkıldım... 8 yılımı verdim boşuna... zamanında ayrılsaydım keşke... ama herşeyin hayırlısı..
o yüzdende hazır bebeğimde olurken bu bahaneyle ayrılcam işten... 2 yıl kadar aradan sonra inşallah bulurum istediğim gibi iş herşey kısmet nasip tabi...
evet haklısın izmir çok zor bi yer görümcem karşıyaka oturuyor yeni evlendi ama teyzesi de orda... yaklaşık 2 senedir iş arıyor evlenmeden önce başladı iş aramaya bi sürü tanıdıklar giriyor devreye ki üniversite mezunu muhasebeci ... yok yani iş...
dediğim gibi hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim hiç birimizi işsiz güçsüz bırakmasın rızkımızı kesmesin inşallah:Saruboceq:
Angel'cım günaydıın!
E peki taminat meselesini napıcaksın? Ben de 7 senedir burda çalışıyorum düşünüyorum da o kadar emek herşeyi bırakıp gitmek çok zor gelir yani az para değil 7-8 brüt maaş... Valla istanbulda ankarada olsam hiç düşünmezdim ben de en güzelini yapıyosun canım aslında hem bebeğinin büyümesine şahit olabiliceksin benimki ananesini annesi sanar heralde...
canımcım tazminat falan umrumda değil artık çünkü bu işte hem madden hem manen çok yoruldum artık hesap ahirete kaldı
bizde eşimle düşündük o şimdiden çık diyorda yok dedim izne hak kazanayım da öyle hiç olmazsa 4 ay daha maaş alırım bebeğime harcarım onuda dedim nasıl istersen dedi
bakalım Allah ım sabır ve dayanma gücü versin inşallah
kendimiz garip olduk ki rüyalarımız nasıl olmasın şekerim... kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın Bayanlar,
En güzel günler sizin ve bebişlerinizin olsun
günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktan
Gunaydın Kızlar...
Hepinize saglıklı mutlu gunler diliyorum :)
günaydın canım hoşgeldin nasılnız meleğin ve senopuyorumnanaktan
anlarr onlar sevildiklerini şüphen olmasın..bebek annelerin duygularını hissediyorsa ben yandım. çünkü mesai saatleri içinde genelde gerginim. bir de ben henüz konuşamıyorum bebeğimle yaa, sadece karnımı seviyorum sürekli, o anlıyordur umarım onu nasıl sevdiğimi...
günaydın canım
nasılsınnn
idaree ediyorumm iştee angelım meleğim...boshayallersmile
anlarr onlar sevildiklerini şüphen olmasın..
günaydın canım
nasılsınnn
idaree ediyorumm iştee angelım meleğim...boshayallersmile
meleğimmiŞeniz teşekkür ederim tatlımmŞeniz
Kızlarr günaydın,
ohh ne güzel odalar, arabalari, kıyafetler konuşulmaya başlanmış. ben hala cinsiyetini öğrenemedim ama, 1 hafta önden gidiyomuş bebek, çizelgeden bi hafta öndeyiz yani, benimde 19 martta 4 lü testim var, bakalım 2li testimde risk olması nedeni ile 4 lü yapıcaz inşallah test sonucunu olumlu alabilirim, ondan sonra başlıycam alışverişe bende
evet bizde de bir oda çalışma odası.:1no2:
orayı eşimin işi dolayısıyla kaldıramayız..
yatak odaları küçük kızımın yatağını dolabını bile değiştiremiyorum.
yoldakinee yer kalmıyooo..
ev müstakil diye eşim çıkmıyooo ama ben sıkıldım artıkk..:umursamaz:
evet annenin duygularını hisseder bebekler ne yazıkki ben çok asabiyim....
kadir inanır gibi oğlum olcek korkarımm...
açılınnn uleennnnn ben geldimmmmm diyee çıkıyomuşşş!!!delikafadulden
Kızlarr günaydın,
ohh ne güzel odalar, arabalari, kıyafetler konuşulmaya başlanmış. ben hala cinsiyetini öğrenemedim ama, 1 hafta önden gidiyomuş bebek, çizelgeden bi hafta öndeyiz yani, benimde 19 martta 4 lü testim var, bakalım 2li testimde risk olması nedeni ile 4 lü yapıcaz inşallah test sonucunu olumlu alabilirim, ondan sonra başlıycam alışverişe bende
Kızlar günaydın nasılsınız bugün?
Günaydıınn Sersumacım :)))
Hayırlı olsun inş. sen de hayırlı haberlerle gel sevindir bizi :)))
anlarr onlar sevildiklerini şüphen olmasın..
meleğimmiŞeniz teşekkür ederim tatlımmŞeniz
:1hug::1hug:
hahaa kadir inanır mı :))) benimki de eli maşalı bi kız olur o zaman heralde valla :))
gerçi iş dışında pek sinirli değilim ama buraya geldim mi bi stres alıyo gidiyoarada konuşuyorum ben karnımla umarım faydası oluyodur.
Haa bi de Lullaby Classics diye bi CD aldım onu dinleyip duruyorum sakinleştirici etkisi varmış tam bebek müziği zaten tın tın tın ninni gibi çalıp duruyo asabi olmadığım zamanlarda da uykulu oluyorum dolayısıyla :1rolleyes:
yaa beni müzik neyimm yatıştırmıyooo....
çevremdekilerin anlayışına ihtiyacım var...benneyaptımki
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın???opuyorumnanaktanKızlar günaydın nasılsınız bugün?
Kızlarr günaydın,
Günaydıınn Sersumacım :)))
Hayırlı olsun inş. sen de hayırlı haberlerle gel sevindir bizi :)))
biz iyiyiz canım asıl sen nasılsın? biraz toparlandın mı?
:1hug::1hug:
yaa beni müzik neyimm yatıştırmıyooo....
çevremdekilerin anlayışına ihtiyacım var...benneyaptımki
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın???opuyorumnanaktan
Ben bugün daha iyiyim allaha şükür.
Gece hiç uyumadım eşimde uyudu uyandı hep.
Akşam da ağlayıp durdum artık gözlerim mahvoldu.
Bu sabah kalktım kendikendime karar verdim.
Sırf bu test yüzünden gözümden bir damla yaş akıtmayacağım.
Hamileliğimin en güzel 3 haftasını da bu test yüzünden feda etmeyeceğim.
Kötü hiçbirşey düşünmeyeceğim ve bebeğime birsürü şey alacağım.
Şuana kadar bir tek zıbın aldım.
Şimdi cumartesiyi bekliyorum paşalar gibi gidip amniyosentez yaptıracağım.
İçimde minicik bir korku bile yok sonrasında sırtüstü yatıp dinleneceğim.
İnşallah 3 hafta sonra da güzel sonuçlarımı buraya yazacağım.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?