2010 Ağustos Anneleri

Allah korusun canım ya yok yok sıkmam bıdaha zatennn..

Bende de hiç çatlak başlamadı. Rahmetli annemde de yoktu zaten. Aradabir dove sürünüyorum o kadar. Sanırım olmayacak çatlağım.

CANIM YA, BENİMDE NE ÇATLAK NE BİŞİ HENÜZ BİŞİ YOK, ÇIKMİCAK GİBİ GELİYO BANA AMA. ACABA DAHA ERKEN Mİ ÇATLAK İÇİN. DOKTORUMDA BİŞİ VERMEDİ.. BAKALIM HAYIRLISI. ÇIKMASA SÜPER OLCAK ELBET :CüvCüv:[/QUOTE]

tatlım gecen ay verdı benım doktorum catlak kremı... verılıyo yanı ama benımde olmadıgı ıcın kullanmadım ama yınede almayı dusunuyorum... bulunsun sırtımı popoma kullanırım..

oyle canım saglıklı dogsunlarda... plasentadan dolayımı pekı canım?? ınsallah ozmana kadar bıseyın kalmazda gıdersın canım ya ıns... ıns tabı ılk bas saglıla gelsınler sıpacıklarımız...

yok canım benim ilk gebeliğim 20 haftalık erken doğum oldu sonrasında rahim ağzı yetmezliği teşhisi kondu ve şimdiki gebelikte 13. haftada rahim ağzı dikildi ve sürekli istirahat verildi canım riskli bir gebelik geçmişim olduğu için tatlım ama şuanda açılma falan yok allaha şükürler olsun

selammm kızlarr..yeni liste çokk güzell maşşallah baya renklenmişş 45 kız&44 erkek :)))) kızlar erkeklerı sollamıs arada o kkaadar fark warken.. ne guzell maşşaallaahh..

Merhabalar kızlar geçmiş almış başını gitmiş yaaw..

KK Nick zeynepbade YAŞ 30 SAT 25 ekim Tahmini D.T.1 ağustos İlk-Son kilo 46-? Cinsiyet kız Bebişimizin Adı nazbade Güncel notları 4'lü test yapıldı.
Yeni gelen arkadaşlar oşgeldiniz... (benim bazı tuşlar basmıyor ama bi insan trakyalı oldunu da bu kadar belli eder kaydirigubbakcemile3)
Ne güzel hep böyle ruyalar gör canım ben ilk zamanlar görüyordum doğum olmuş bitmş olarak keşke gerçektede olsa bitse de hatırlamasam :)
Gçemiş osun canım basur zorlamaktan kabızlıktan oluyor zaten afedrsniz benim büyük tuvaletm geliceği vakit bir sancı giriyor kuyruk sokumumdan evde çığlık çığlığa anlaıyorum 5 dakika sonra başıma gelecekleri kolay versin Allah...
Ben de geçen gece uyanır gibi oldum bebişi sol tarafta hissettim sonra öksürdüm Allah ım bir sancı bebişimin olduğu yerde bir acı gözlermden yaşlar geldi çok korktum inşallah birşey olmaz...
Ben arkadaşım sen kedini 7/7/2010 a hazırla bebiş erken merken gelir ne olur ne olmaz.Öyle rüyalar ben ve annem hep görürüz hatta annem patataes kızarttığını görsün arar patates kızartır o kişi öldüünü görsün haberini alır o derecydi sonra çok dua etti hatıramayayım Allah ım diye kuranlar okudu şükür artık istesede ruyalarını hatırayamıyor.Bu arada polemik yaratmak istemem ama "modern görünüşlü (türbansız yani)" lafı çok garibime gitti söylemeden edemeyeceğim herkes öyle sanıyor ama aşık olupta çok geri kafalı insanalrda var benim annem ve teyzem kapalı pantolon bile giyerler hatta teyzem çok ileridir yani söylemek istedim...yerimseniben
yok canım öyle düşünme olsa olsa en fasla psişik olabirsin ama hamileler görürmü böyle ölüm felan bebeğine birşey olmasın korkusuyla...

olumunekankayizsmile
nşallah canım...
Ben yağ sürüyorum kırmıızı kırmızı oldu karardılar çok kaşınıyor ve sancı giryor
iyi 80 olmuyor 85 de iyi ben eskiden 80 takan kişi 95 te olmuyor geeçen südyen alacaktm 100 istedm kadın inanmadı hala 95 i kakalamaya çalışıyor diyorum aynısınn 95 i olmuyor artık olur olur demez mi (kaynanamın lafıdır bide olsın olsun) kan beynime sçradı almıyorum dedim öyle dolaşıyorum kaydirigubbakcemile3

bu kadarını okuyabldim daha sonr görüürüz sitede bir sorun var gaiba açılmıyorrrrrr

Kızlar sitede mi sorun internette mi anlamnadım, zor açılıyor ben biraz geçmiş okumaya çalışıyım bari

selammm kızlarr..yeni liste çokk güzell maşşallah baya renklenmişş 45 kız&44 erkek :)))) kızlar erkeklerı sollamıs arada o kkaadar fark warken.. ne guzell maşşaallaahh..

ben geldim kısslarrrrzemuszemus

Merhabalar kızlar geçmiş almış başını gitmiş yaaw..

Ben geldimmmm yemegımızı yedık geldıkkkk:)

hoş geldiniz yemek yiyip gelenlerede afiyet olsun canlarım zemuszemus

Kıslaaarr ben geldim :))) Evdeyim şimdi :) eve gelir gelmez yemek yedim sonra vitaminim bitmişti..onu yazdırmak için sağlık ocağına gideyim hem de şu aşı işini danışayım dedim... her neyse bekledim biraz girdim... sorular sordu aşı zamanın gelmiş bugün vurdurabilirsin dedi... sonra ilaç yazmasını istedim biz de var yazmıyoruz dedi bana vitamin ilacı verdi ücretsiz olarak :) çok şaşırdım... yalnız kızlar ben elevit kullanıyordum o bana megadyn gibi bişey verdi eş değerde olduğunu söyledi... Kullanayım mı? eczanede aynı ilacı gösterip eş değer olduğunu söylemişti... aradaki tek fark fiyatları :)) bir de 1kg daha almışım toplamda aldığım kilolar 3 olmuş.. bundan sonra daha hızlı kilo alabilirsin dedi... ekmek pilav makarna gibi şeyler yememeğe çalış dedi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…