sende haklısın canım birrde doktoruna sordunmu süt gelmesini sakın sıkma canım göğüslerde süt hormonlarını uyarmak erken doğuma sebep oluyor süt gelince rahim doğum eyleminin başladığını sanıp kasılmaya başlıyor ve erken doğum oluyor
Bende de hiç çatlak başlamadı. Rahmetli annemde de yoktu zaten. Aradabir dove sürünüyorum o kadar. Sanırım olmayacak çatlağım.
evet canım doğuma kadar istirahat ama bakalım 23 mayısta ablamın düğünü var 30 haftalık olmuş oluyorum manisada olacak düğün tek dileğim oraya gidebilmek doktorum o zaman bir gelsinde bakarız gebeliğin gidş hattına göre izin verebiliriz dedi
valla bir doğsunlarda biz onları hamarat yaparız artık yeterki sağlıklı olsunlar sıkıntıları olmasın gerisi gelir
herkesee selam iyi haftalarr güzel anneler .))
hosgeldın canım...
oyle canım saglıklı dogsunlarda... plasentadan dolayımı pekı canım?? ınsallah ozmana kadar bıseyın kalmazda gıdersın canım ya ıns... ıns tabı ılk bas saglıla gelsınler sıpacıklarımız...
Halisna beni de eklersen sevinirim... 26 ekim-02 Ağustos doğum tarihimiz Kızımız olacak hayırlısıyla... Kilom Hamile kaldığımda 65'di 4 aylık süreçde 6 kilo verdim zor heçti bulantı kusma falan anlıycan 59'a düşdüm ama şu anda 20 haftalık oldum 62 kiloyum..Şimdiden teşekkürler.. Bu arada 2'li testi yaptık 5 gün sonrada 3'lü tessti yaptırıcaz istesen 3 lü de yapıldı diye yazabilirsin..
Yeni gelen arkadaşlar oşgeldiniz... (benim bazı tuşlar basmıyor ama bi insan trakyalı oldunu da bu kadar belli eder kaydirigubbakcemile3)KK Nick zeynepbade YAŞ 30 SAT 25 ekim Tahmini D.T.1 ağustos İlk-Son kilo 46-? Cinsiyet kız Bebişimizin Adı nazbade Güncel notları 4'lü test yapıldı.
Ne güzel hep böyle ruyalar gör canım ben ilk zamanlar görüyordum doğum olmuş bitmş olarak keşke gerçektede olsa bitse de hatırlamasam :)GÜNAYDIN KIZLAR VE BALDAN TATLI BEBİŞLER
GECE RÜYAMDA KIZIMI GÖRDÜM, SON 2 AYDA BU ÜÇÜNCÜ GÖRÜŞÜM, AMA BEBEĞİM BÜYÜDÜKÇE RÜYADAKİ YÜZÜ DE DAHA ÇOK NETLEŞİYO SANKİ, İNANILMAZ MUTLUYDUM RÜYAMDA, HEP GÜLÜŞÜP YAKALAŞIYODUK KIZIMLA, SANKİ KONUŞCAK GİBİ BAKIYODU BANA, KUCAĞIMDAN İNDİRMİYODUM HİÇ, ÇOK HEYECANLIYDI. SABIRSIZLANIYORUM KAVUŞMAK İÇİN KIZIMA. O KADAR HUZUR DOLU UYANDIM Kİ ANLATAMAM, ALLAHIM SAĞ SALİM BEBELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZİ İNŞALLAH. :Saruboceq: RÜYADA BÖYLE OLDUYSAM GERÇEKTE DÜŞÜNEMİYORUM BİLE..
Gçemiş osun canım basur zorlamaktan kabızlıktan oluyor zaten afedrsniz benim büyük tuvaletm geliceği vakit bir sancı giriyor kuyruk sokumumdan evde çığlık çığlığa anlaıyorum 5 dakika sonra başıma gelecekleri kolay versin Allah...Günaydın Kızlar... Ben bugün çok kötüyüm... yine oturup kalkamıyorum.. çok sancılı.. çok sıkıldım ben artık bundan yaa... çook sıkıldım... mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yok canlar... her zamanki şikayetim ... totom yüzünden oturamıyorum... artık kesin kanaat getirdim ben basur oldum ve basur ilacı kullanmadan geçmeyecek... sabah tuvaletimi yaptım şuan üzerine oturamıyorum... tek sıkıntım bu ... yani ben biliyorum ne derdim olduğunu :)
yok çiğdemcim gaz değil... gazı oluşturan sebebin ta kendisi :))) ayy ağlanacak halime gülüyorum[/
Ben de geçen gece uyanır gibi oldum bebişi sol tarafta hissettim sonra öksürdüm Allah ım bir sancı bebişimin olduğu yerde bir acı gözlermden yaşlar geldi çok korktum inşallah birşey olmaz...Kızlar gunaydın
ben her gece uyanıyorum kasıklarımda dehset bir agrı , ovuyorum karnımı kasıklarımı anca sonra uyuabiliyorum, ama bu gece agrı cok fazlaydı 2 saat uyuyamadım, uykusuzluktan oluyorum bugun aksam nasıl olacak bilmem
Ben arkadaşım sen kedini 7/7/2010 a hazırla bebiş erken merken gelir ne olur ne olmaz.Öyle rüyalar ben ve annem hep görürüz hatta annem patataes kızarttığını görsün arar patates kızartır o kişi öldüünü görsün haberini alır o derecydi sonra çok dua etti hatıramayayım Allah ım diye kuranlar okudu şükür artık istesede ruyalarını hatırayamıyor.Bu arada polemik yaratmak istemem ama "modern görünüşlü (türbansız yani)" lafı çok garibime gitti söylemeden edemeyeceğim herkes öyle sanıyor ama aşık olupta çok geri kafalı insanalrda var benim annem ve teyzem kapalı pantolon bile giyerler hatta teyzem çok ileridir yani söylemek istedim...yerimseniben
Geceleri uyumadan, bir topluluğa girmeden evvel "Felak" ve "Nas" surelerini oku, iyi gelir.
Ben de geçen bir rüya gördüm. Hayırdır inşallah, babam vefat etmiş kalp krizinden (ömrünü uzatmışım). Gittim kaldırmaya. Evin içi kalabalık, bir sürü insan. Akrabaların çoğunu gördüm. İçeride hiç tanımadığım modern görünüşlü (türbansız yani) yaşlı bir kadın var, saçları kısa ve beyaz. Peşine takıldım, kim olduğunu öğreneceğim ya... Sıkıştırdım bir yerde, tuttum kolunu "kimsin sen?" dedim. Biraz uğraştıktan sonra dedi ki: "şurdaki küçük kızı görüyor musun? İşte sıra onda, onu almaya geldim" dedi. Meğerse Azrail (AS)'mış (mümkündür, meleklerin belli şekilleri ve cinsiyetleri yoktur, her şekle girebilirler).
Sonra gitti bu kızın yanına, ben de uzaklaştım oradan. Bir olaylar oldu, şimdi hatırlayamıyorum; bir CD buldum evde. Taktık TV'ye izleyeceğiz. CD bir açıldı ki ne çıksın içinden. 2009 -2010'da öleceklerin listesiymiş güya. Annemi gördüm en üstte, tarihi ve ölüm nedeni aynı idi. Babam da vardı listede. Tarihi 7/ 7/2010'da da ben vardım, ama ölüm nedenini göremedim. Korkmadım, sadece çok üzüldüm. Aklımdan çıkaramıyorum 2 gündür.
Ne keramet, ne mucize, direkt günahkar insana mahsus istidrac benimkisi...
olumunekankayizsmileSerdem,Soho,wld_wild_cat,Ficil,missgrafik,angel,canzi,yasemeen,
gülgüzeli,italyadan,hallisna,a_seyma,toxicdaisy,
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yazamadım canlar haftasonu giremedim.
Yattım sürekli.
Hepinize çoooook teşekkür ederim.
GÜZEL DUALARINIZ İÇİN.DESTEĞİNİZ İÇİN.
İyiki varsınız arkadaşlar.
nşallah canım...Ayyyy canım benim yaaaa yine mi başladı çok zorr.
Ben sadece biras kabız oluyorum o bile çok zor.
Günaydın şekeriiiiiiim:)))))
Hoşbulduk wildcat.İyi geçti arkadaşlar iyi geçti çok şükür.Ama doktor uyuşturmayacağız deyince tırstım birazcık.eyvahedigeldismileAma neyseki çok acımadı yalnız hafta sonu iğneyle girilen yerden aşağıya doğru sancım oldu.Korktum hep yattım bende.Bir de çok ilginç ama geldikten 1 saat sonra göbek deliğim feci bi şekilde acımaya başladı 1 gün sonra da geçti.Neyin nesidir anlamadım.Neyse ki oldu bitti çok şükür.Sonuca odaklandım şimdi inşallah güzel gelir sonucum da amniyosentez olayı da kapanır.Birdaha anmak bile istemiyorum.Kimselere de söylemedik zaten.Çok yakınlarım dışında.Şimdi hep dua ediyorum inşllah inşallah sonucum güzel gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ben yağ sürüyorum kırmıızı kırmızı oldu karardılar çok kaşınıyor ve sancı giryorBen biraz geç yatınca çok uykum olduğunda uyuyorum öyle formül geliştirdim.Çok dikkat et canım eşin hastaysa skın aynı havluyu kullanma beraber yatmayın bile eşimde hastaydı yakın temasımız sadece havlu ve beraber uyumak oldu dinlemedi beni bana bulatırdı 1 haftadır mahvoldum 2 gün oldu biraz düzelelli...Bende uyuyamıyorum tatlım 2 gecedır.... soyle dala dala uyumayı nası ozledım anlatamam... hep gunduzlerı uyumaya basladım...oda sıkıntı oluyo halıyle
bende iyiyim işte hafta sonu evdeydik kociş üşütmüş rahatsızdı o nedenle ev bakmayada çıkamadık o yatınca hep benimde yatasın geldi:)) bütün gün kanepelerde mayıştık:)) sonra ben bi kuaföre gittim malum yarın doktor temizlik içinn:kedi: birazda markette dolandım bide orda bebek mağazası vardı bebeğime iki tane çıtçıtlı badi bir pijama altı ayak kısmı patikli bi tane de çorap aldımm ay ne kadar tatlılarrr içime sokasım geldiiopuyorumnanaktan bide kendime hamile sütyeni aldım:kedi: telsiz alt tarafı çünkü canımı çok acıtıyodu diğerleri :) baya rahatım bugün yani:))
öel işte canım bende durumlarrr[/I][/B]
gecmıs olsun canım ıcı... canım ya erkegın hastalanması kadar kotu bısı yok...:) oyyyy canım benım gule gule kullansın bebişin cicişlerını ıns... sende tabı... bende toparlayıcı alım... 80-85 almıstım 80 olmuyo zaten goguslerım acayıp sızlıyo sutum geldı erkencıkten..... o yuzden dısarı cıkmadıkca sutyen takmıyorum evde napıyım:):):)
Yaw benim de göğüslerimin uçları felaket durumda ayıptır söylemesi. Cayır cayır yanıyorlar, sanırım çatladı, beyazlama da oldu. Krem sürüyorum. Haftaya dr'a gideceğim, jinekolog merhem yazar mı??
selammm kızlarr..yeni liste çokk güzell maşşallah baya renklenmişş 45 kız&44 erkek :)))) kızlar erkeklerı sollamıs arada o kkaadar fark warken.. ne guzell maşşaallaahh..
ben geldim kısslarrrrzemuszemus
Merhabalar kızlar geçmiş almış başını gitmiş yaaw..
Ben geldimmmm yemegımızı yedık geldıkkkk:)
hoş geldiniz yemek yiyip gelenlerede afiyet olsun canlarım zemuszemus
bu kadarını okuyabldim daha sonr görüürüz sitede bir sorun var gaiba açılmıyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?