2010 Ağustos Anneleri

soho cuğum sennki iç hemeroit olablir belki...
Bu arada bebiş ağladığında pışpışlamayın kucağınıza almayın diyolar(dergi de de öyle yazyor)

Off ne yapıcam ben yaa günler yaklaştıkça daha da sinir olmaya başladım kafayı sıyırmak derecesinde,geçen kayınvalidemle yatak konusunu konuşuyorduk şu park yatakların bazılarında sallanma özelliği yokmuş olsun salllansın sallansın ded bende bişi demedim geeçn stede oukudum sallamamak gerekiyormuş yoksa sallamadan uyumuyorlarmış..
Ayy yaa herşeyime karışıcaklar ya uyuz oluyorum yaa geçen markette de ıslakc mendil alıyordum bakayım dedim nivea kaç para diye çok pahalı diye atladı hemen dedim bu normal ıslak mendil değil kremli dedim ooo çokta özel cemile ablanda böyle kullandı dedi hemen (cemile=görümce) bende deim yeni doğan bebeklere bu dedim.Halbuki görümcemde set almıştı çantalı kremli ıslak mendil de vardı içinde öyle kullanmıştıı Allam yaaa kafaya takıp senorya kurup duruyorum şöyle olursa böyle yapıcam o duymadan banyo yaptırcam kendim ki karışmasn dye naapca ben yaaa..

Bebek şekeri gördük televizyonda ayy dedim çok şeker bende çok beyeniyorum o ne ki dedi böyle böyle dedim "boşver heves etme öyle şeylere" dedi sinir oldum yaa ona inat yapıcam be bişi de demek istemiyorum kırılmasın diye.Allah insana kötü kaynana versin yaa ama çok karışan vermesin.O kadar iyi bir insan ki çok düşünceli hakkını kesinlikle ona baksam dah ödeyemem ama karışmasın yaa,yaşım çok değil diye ne desem sallamadığına eminim ama hep benim dediklerim çıkar.Kızına bile cemile samete şunu giydir bak böyle yap diye telefondan komut veriyo yaa ben üst kattayım.zaten hamile kalmadan çok düşündüm bu konuarı şimdi edaha kötü oldu

Kızlar ben saglıkocagına gittim ama aşımı yapmadılar, Haftaya cuma gel daha erken dediler oysa 20. haftamdayım ben
doppler ile dinleme isinide 23. haftadan sonra yapiyorlarmıs

neden oyle yaptılarkı tatlım benım saglık ocagına gıttıgımde 16+6ıdık... ve kalp atısını dıneldık dınlenıyo yanı...

tesekkurler a seyma sımdı ıyıyım ama yarın bebegımızın durumu bellı olcak..ınsallah guzel haberlerle cıkarız doktordan

canım yarın ıns. sonucu haber et bıze...

kızlar uzun zamandır yoktum bugün dra gittik vee kızımı gördük:)))

hayırlı olsun canım kızımızı gordun haaaa masallah...:)

hadi tatlı annişler yoksunuz sanırım biz çıkıyoruz haber verelim dedik inşallah sizlerde bebişlerinizde iyisinizdir. öptükk

Bilmiyorum canim belki de oyledir... Dogum yapmadan duzelmeyecek ama anladim ben ilerletmemeye calisicam artik... Buna da sukur :)

Ayyy ugrasmak zordur eminim canim Allah sabir versin benim kayinvalidem hic karismaz hiiicc laf etmez.. Sadece onerir ben yaparsam ama su var ki yeri gelir kocam kayinvalidemi aratmaz cok fenadir :) senin durumda en iyisi kaynanaya belli etmeden koca ile konusup rahatsiz oldugunu soylemek kaynanaya da hi hi deyip gecistirmek aciklama yapma direkt al... Ins. Esin seni anlar...

tatlımm bosverrrrr... hıııı de sensın sen haklısın de bıldıgınıdende şaşma... hıcccde canını sıkma....

Canım yaaa off çok gıcık bir durumklava:

saolun arkadaşlar ama bir kavga çıkıcak bigün esicem gürlücem sonra herkes rahat du bakalım ne zaman....

Kızlar hamıle pıjama takımlarına bakıyorum cok tatlı seyler var ya...:)

zaten bi tuhafım hastaneyi kaç kere aradım bugün 3'lü testimin sonucu için bir türlü o sekreter açmadı mı ne bir türlü öğrenemedm sinir oldum

saolun arkadaşlar ama bir kavga çıkıcak bigün esicem gürlücem sonra herkes rahat du bakalım ne zaman....

tatlım o kendının cok ıyı bsıey yaptıgını zannedıyo... dedıgım gıbı gulum bence en ıyısı hıccc cevap verme kendı bıldıgını oku... ozman bsıey dıyemez desede anne ben bunu begendım de cık bosverrr... arada kocan var sonucta... bıde bebıs var uzulmesın annesı...

zaten bi tuhafım hastaneyi kaç kere aradım bugün 3'lü testimin sonucu için bir türlü o sekreter açmadı mı ne bir türlü öğrenemedm sinir oldum

o benımde basıma gelmıstı... hastaneyı aradım cok mesgulum tek kısıyım kendım ınıp alamam assa sonucunuzu demıstı... bı bılse ben karsıda elim ayagım tıtrıye tıtrıye beklıyorum sonucu.... cok sınır olmustum:):)

Saol canim iyiyim sen nasilsin? Biraz ders calistim biraz tv izledim simdide uykum geldi oyalaniyorum oyle... :)

Bende ıyıyım tatlım kocıs yorulmus uyudu canım sıkılıyo... hamıle gecelıklerıne falan baktım oyle... nası uykum geldı:):)

Bende ıyıyım tatlım kocıs yorulmus uyudu canım sıkılıyo... hamıle gecelıklerıne falan baktım oyle... nası uykum geldı:):)

Bende simdi yuzumu falan temizledim acildi uykum :) hazir acilmisken 1 unite daha calisayimda bosa gitmesin :) evet ya cok guzel seyler var ama nettekiler cok pahali insanin ici gider o paralari verirken... Simdilik olanlarla idare edebiliyorum ama ileride ne olacak ben de cok merak ediyorum :)benim kociste beni sinir etti sonra sizdi koltukta... Bebek odasini aldigini yakinda gelecegini soyledi... Ama soylerken bir yandanda guluyor ins. Boyle bisey yapmamistir... Eger yaptiysa sinirimi nasil alirim nerden cikaririm hic bilmiyorum... Saka oldugunu dusunup sakinlesmeye calisiyorum...

amanın... senın kocış tehlıkelı sularda yuzuyooo haberı yok...:):) boyle seyın sakası bılem yapılmaz:):) bencede pahalı aynı gecelıgın xxlını yapıyoılar 2 kat fıyat alıyolar yaa.... cıkmaya basladımı senın karnın ya tatlım ne kadar cıktı??

Ayyy evet ne yapacagimi bilemedim soyleyinceeee...

Canim hani annelerimiz koydu ya gobislerini yanlis hatirlamiyorsam sende koydun degil mi? Benim de hemen hemen oradaki annelerin gobisleri kadar bayagi belli oluyor oluyor yani ve gobek deligimim etrafi sem sert dokununca anliyorum rahmimin yukari ciktigini :)

evet bende koydum tatlım... Benımde aynen gobegımın etrafı sertlestı baya baya...hatta gobek delıgımın bı 7 cm yukarısı bıle semsert oldu... boyle egılınce kasıyo... acıyo... hareketım baya kıstlandı....:::::::::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…