2010 Ağustos Anneleri

Ayy inşallah böyle birey yapmamıştır.
Benimde gerildi ama pıtlamalar neredeyse baırsaklarımın hemen üstünde niye daha yukarda değil acaba
neyse ben yatiim kocamada sataştım zaten daha fasla kaşınmiim bugün bişi var ama neyse iyi gecelr...:1closedeyes:

Benim de oyle sekerim ama ben onu midemin sertligidir diye dusunmustum daha simdiden ayakkabilarimin baglarini cozup baglamakta zorlaniyorum Allah ileriki aylarda yardimcimiz olsun...

Benim de oyle sekerim ama ben onu midemin sertligidir diye dusunmustum daha simdiden ayakkabilarimin baglarini cozup baglamakta zorlaniyorum Allah ileriki aylarda yardimcimiz olsun...

aynen tatlım bazen ınan coraplarımı bıle gıyemıyorum......

Son düzenleme:
tesekkurler a seyma sımdı ıyıyım ama yarın bebegımızın durumu bellı olcak..ınsallah guzel haberlerle cıkarız doktordan

Canım benim, inşallah güzel haberler alıcaksın :Saruboceq:

Canım haklısın ya slında bu açıdan düşünmemiştim hiç, bende oda yapıcam bebeğime ama yatak yerine park yatak alıcam, daha sonra yatak alırım biraz daha büyüyünce! Havalandırma işi çok önemli gerçekten..

Canım bak aslında ben ne düşünüyorum biliyomusun; mesela benim bbem kız, ve pembe tül alayım, bir de şekerlemelerden alayım ve evde kendim yapayım diyorum.. Belki üzerine bir de nazar boncuğu da yapıştırabilirim. Dimi ama, ne güzel olur :dance:

kızlar uzun zamandır yoktum bugün dra gittik vee kızımı gördük:)))

Canım benim çok heyecan verici dimi, ben her ultrasona gidiğimde, bi dahaki gidişime kadar bile sabırsızlanıyorum. Süper bi duygu gerçekten a.s

saolun arkadaşlar ama bir kavga çıkıcak bigün esicem gürlücem sonra herkes rahat du bakalım ne zaman....

Sen takma bunları, hele hele şimdi... Boşver kim ne yapıyosa yapsın, tadınız kaçmasın sizin! Sen ne yaparsan yap, o yine istediğini yapacaktır. Sert olmadan tepkini de koy ama :roflol:

HERKESE GÜNAYDIN TATLI ANNıŞLER VE BALDAN TATLI BEBıŞLERı
GÜZEL VE HUZURLU BıR GÜN DıLıYORUM

Son düzenleme:
Günaydııınnnn cici Annecikleeeerrr :))) hepinize süper mutlu sağlıklı bir gün diliyorumm... veee sizi çok bisürü kocaman öpüoruuzzz... opuyorumnanaktan

Günaydııınnnn cici Annecikleeeerrr :))) hepinize süper mutlu sağlıklı bir gün diliyorumm... veee sizi çok bisürü kocaman öpüoruuzzz... opuyorumnanaktan

gÜNAYDDIINNNN soho anne we bebegıı..guzel dleklerı ıcın tesekkurlerrr bende dılıyorum we umut edıyorum aynsını we baş agrısız bır gunnnn diliyorumm((

daha önce yazmıştım bir kızım vardı.şimdi inşallah bir oğlum olacak .3 lü taramamın sonucunu aldım problem yokmuş.arkadaşlar gebelikte doktor çok önemli doktorumdan çok memnunum.beni sahiplenmesi ilgilenmesi kendimi güvende hissettiriyor.beni para yada hasta olarak gören bir dr sinirimi bozuyor.ben herşeyden önce bir insan ve hamile bir kadınım.pek çok doktorun kıblesi şaşmış .ben şimdiye kadar 3 dr değiştirdim.sıradaki gel sen çıkabilirsin laflarını duymak sinir ediyor.peki siz buna ne dersiniz....

Arkadaşım haklısın ne denilebilir ki... Doktor gerçekten çok önemli...a.s

gozun aydınn bır kızın warmıs bır oglun olucak ne guzel..doktor onemlı tabıkı zaten telaşlıyız hassasız bırde doktr ılgıısız baştan savma ıs yaparsa tabıkıde sınırlenırız..Devlet hastahanesınemı gdıyorsun ben oyle bırsey henuz duymadım daha. ınsallahta duymam ne oyle sıradan mal mı alıyor ? :gitme:

Kızlar günaydın,

Çok heyecanlıyım ben ya detaylıya 4 günüm kaldı her sabah gün sayarak kalkıyorum çok merak ediyorum bir iyi sonuçları alsam hayırlısıyla. Oradan doğru eminönüne gideceğiz annem babam ben eşim bebişe ciciler alacağım

kızlaaarrr maskonun sitesinde bir tane bebek takımı beğendim ama gerçekten çoook güzel... arayıp fiyatını sordum... 2.750TL dediler... anaaamm... acaba peşin para versek indirim yaparlar mı yaa? bu çok para verilmez yanii

günaydın canım... senin 4 ise benim 11 gün kalmış ozaman :))) bak aklımda değildi... ben de heyecanlandım şimdi :)))) hayırlı haberlerle çıkarız inş.

Canım benim gerçekten bu doktor mevzusunda çok çok haklısın, benim ikili testim riske yakın çıkınca doktor beni araştırma hastanesine yönlendirmişti. Ordaki doktor ben henüz göbüşümdeki jeli temizlerken pat, başka hasta aldı içeri, delirdim resmen, sonuçlarımı bile umursamadan çıktım gittim.. İğrenç bi durum... Kendi doktoruma dedim sonucum nolursa olsun beni yollamayın bi yere :1no2::1no2:
Tatlı dil gerçekten çok öenmli, sonuçta bebeğimizin varlığı ile heyecan doluyuz, olumsuz bi cümleye bile tahammül edemiyoruz. Ciddiye alınmak istiyoruz, özellikle doktorlar tarafından.

Bu arada canımcım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, ne kadar güzel hem kızın var, bir deoğlun olcak, sağlıkla kavuşursun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Herkeze gunaydın.... cok guzel bır gun gecırırız inşallah....:):) herkezı opuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…