Ayy inşallah böyle birey yapmamıştır.Bende simdi yuzumu falan temizledim acildi uykum :) hazir acilmisken 1 unite daha calisayimda bosa gitmesin :) evet ya cok guzel seyler var ama nettekiler cok pahaliinsanin ici gider o paralari verirken... Simdilik olanlarla idare edebiliyorum ama ileride ne olacak ben de cok merak ediyorum :)benim kociste beni sinir etti sonra sizdi koltukta... Bebek odasini aldigini yakinda gelecegini soyledi... Ama soylerken bir yandanda guluyor ins. Boyle bisey yapmamistir... Eger yaptiysa sinirimi nasil alirim nerden cikaririm hic bilmiyorum... Saka oldugunu dusunup sakinlesmeye calisiyorum...
Benimde gerildi ama pıtlamalar neredeyse baırsaklarımın hemen üstünde niye daha yukarda değil acabaevet bende koydum tatlım... Benımde aynen gobegımın etrafı sertlestı baya baya...hatta gobek delıgımın bı 7 cm yukarısı bıle semsert oldu... boyle egılınce kasıyo... acıyo... hareketım baya kıstlandı....:::::::::)
evet bende koydum tatlım... Benımde aynen gobegımın etrafı sertlestı baya baya...hatta gobek delıgımın bı 7 cm yukarısı bıle semsert oldu... boyle egılınce kasıyo... acıyo... hareketım baya kıstlandı....:::::::::)
Benim de oyle sekerim ama ben onu midemin sertligidir diye dusunmustumdaha simdiden ayakkabilarimin baglarini cozup baglamakta zorlaniyorum Allah ileriki aylarda yardimcimiz olsun...
Sana da günaydın... Genelde gürültüye tepki verirler. Ama belki de sen geleceğin Mozart'ını karnında taşıyorsundur...
tesekkurler a seyma sımdı ıyıyım ama yarın bebegımızın durumu bellı olcak..ınsallah guzel haberlerle cıkarız doktordan
Son birşey daha yazıcam ve çıkıcam.Daha önce de yazmıştım.
Eğer oda yapıcaksak bebişe ve hemen yatırmayı düşünüyorsak.1.5 ay sipariş üretim süresi
1.5 ay da havalandırma süresi var.Bu çok önemli bence bebiş için direk mobilya kokan odaya
bebeği sokmak doğru olmaz.aklınızda bulusun dedim:))))
Bebek şekeri gördük televizyonda ayy dedim çok şeker bende çok beyeniyorum o ne ki dedi böyle böyle dedim "boşver heves etme öyle şeylere" dedi sinir oldum yaa ona inat yapıcam be bişi de demek istemiyorum kırılmasın diye.Allah insana kötü kaynana versin yaa ama çok karışan vermesin.O kadar iyi bir insan ki çok düşünceli hakkını kesinlikle ona baksam dah ödeyemem ama karışmasın yaa,yaşım çok değil diye ne desem sallamadığına eminim ama hep benim dediklerim çıkar.Kızına bile cemile samete şunu giydir bak böyle yap diye telefondan komut veriyo yaa ben üst kattayım.zaten hamile kalmadan çok düşündüm bu konuarı şimdi edaha kötü oldu
kızlar uzun zamandır yoktum bugün dra gittik vee kızımı gördük:)))
saolun arkadaşlar ama bir kavga çıkıcak bigün esicem gürlücem sonra herkes rahat du bakalım ne zaman....
Günaydııınnnn cici Annecikleeeerrr :))) hepinize süper mutlu sağlıklı bir gün diliyorumm... veee sizi çok bisürü kocaman öpüoruuzzz... opuyorumnanaktan
daha önce yazmıştım bir kızım vardı.şimdi inşallah bir oğlum olacak .3 lü taramamın sonucunu aldım problem yokmuş.arkadaşlar gebelikte doktor çok önemli doktorumdan çok memnunum.beni sahiplenmesi ilgilenmesi kendimi güvende hissettiriyor.beni para yada hasta olarak gören bir dr sinirimi bozuyor.ben herşeyden önce bir insan ve hamile bir kadınım.pek çok doktorun kıblesi şaşmış .ben şimdiye kadar 3 dr değiştirdim.sıradaki gel sen çıkabilirsin laflarını duymak sinir ediyor.peki siz buna ne dersiniz....
daha önce yazmıştım bir kızım vardı.şimdi inşallah bir oğlum olacak .3 lü taramamın sonucunu aldım problem yokmuş.arkadaşlar gebelikte doktor çok önemli doktorumdan çok memnunum.beni sahiplenmesi ilgilenmesi kendimi güvende hissettiriyor.beni para yada hasta olarak gören bir dr sinirimi bozuyor.ben herşeyden önce bir insan ve hamile bir kadınım.pek çok doktorun kıblesi şaşmış .ben şimdiye kadar 3 dr değiştirdim.sıradaki gel sen çıkabilirsin laflarını duymak sinir ediyor.peki siz buna ne dersiniz....
Kızlar günaydın,
Çok heyecanlıyım ben ya detaylıya 4 günüm kaldı her sabah gün sayarak kalkıyorum çok merak ediyorum bir iyi sonuçları alsam hayırlısıyla. Oradan doğru eminönüne gideceğiz annem babam ben eşim bebişe ciciler alacağım
Herkeze gunaydın.... cok guzel bır gun gecırırız inşallah....:):) herkezı opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?