2010 Ağustos Anneleri

tamam talım bende yaptımmm züper olduuuuu

ooooh güzel kafamız karışmayacak bari.
Ama benim aynen bu hesabıma göre mesela tam 4.ayım doluyorsa o gün doktorum tam 8 gün sonradan 4.
ayımın tamamlandığını söylüyor onun dediğine bakarsam ben 9 ay 10
gün de değil 8.5 ay da doğuruyorum.

Merhaba kızlar..onat gelince mutlaka yaz bizlere.seyma bazen benimde tam göbek deliğimin orası ağrıyo hafiften.ama normalmiş.gerilip büyüyo ya karnımız ondan olurmuş..

tabı canım yazarım gelınce gobek delıgım benım 2 hafta once oyle acıldıkı ben cok sasırdım neoluyor ya bu kadar acıldı dedım hemsıre bı arkadasım var oda normal benımde oyle olmustu sonradanda ufacık olcak dedı hakıkaten bu hafta gobek delıgım kuculmeye basladı senınde oyle olur ben badem yagı suruyorum bıde yırtılmaması ıcın sen ne kullanıyorsun?

Merhaba kızlar..onat gelince mutlaka yaz bizlere.seyma bazen benimde tam göbek deliğimin orası ağrıyo hafiften.ama normalmiş.gerilip büyüyo ya karnımız ondan olurmuş..

hımmm teşekkurler tatlım... aman bebek buyusunde... acırsa cısın..:)

gel 27 mart geelll :)) bugün tam 10 günümüz kaldı :)))

senınde mı 27sınde tatlım benımde...:):)

Nası yani ya kime benzediği bile anlaşılıyor mu
oyyy ben daha çok heyecanlandım şimdi....
Gir ayrıntılı usg yede bize de yaz şeker okey?
GEL 30 MART GEL:dance:

aslında anlasılmaz ama babası bızım boyuda uzun hemde sısko:) koca yanaklı bısey bebısınde ultasonda yanakları kocamandı benım yanaklar cok buyuk degıl cunku:) bu arada arkadaslar doktor dudagına bıle bakıp tavsan dudak olup olmadıgını soyluyor bana normal dedı cok sukur sızde gıdınce sorabılırsınız yanı.gelınce yazarım canım kesın ınsallah bı sorunumuz yoktur

aynen öyle gibi oluyor. ama benim 24-26 arası çıkıyordu ultrasonda muhtemel doğum şimdide yani tabloya görede 25 ağustos çıktı.

Canım bende kakao yağı,hakiki zeytinyağı ve fındık yağı sürüyorum.değiştirerek sürüyomki hepsinden ayrı ayrı faydalanayım diye..badem yağı tüylenme yapıyo diye süremiyom cnm.

Kızlar dun gece ruyamda ne gordummm... saglık ocagına gıdıyorum tetenoz asısı olmaya... tam vuracaken vazgectım yapmayın falan dıyorum... hemsıre benı dınlemıyo bılegımden yakalayıp bılegıme bı vuruyo ıgneyı kocaman yara oluyo... galıba ben ıgneden korkuyorum...

evet canım benim de 27 sinde :))))

tatlışım senlede ıkız gıbı olduk ya... boyumuz kılomuz doktor kontrollerımız... bıtek senınkızın benım kızımdan 1 hafta buyuk:):) yaslarımızda yakın bırnırıne:):)

gell 1 nisan Gelll :)) bnde ayrıntılıyı cok merak edıyorum bıde renklı oluyormuş galıbaa daha acık we net goruceez bebegımızı herseyıyleee ne guzell..şutarafagitti

ayyy o siyah ekranda gördüğümde bile bana çok tatlı şeker gibi geliyordu.. şimdi bir de daha yakından daha net görünce artık ne hissediyorum bilmiyorumm...

çıkarın onu çabuukk bana verin diye bağırırmışım kaydirigubbakcemile3

canım korkacak ne var :)) kan aldırdın kaç kere acıdı mı hiç? :) bu da onun gibi... hemşire bana derin nefes al dedi aldımm verdiğimde iş bitmişti :)))

ayyy bende cok korkuyorum tetenoz aşısından benım nısan 14 gibi vurulcak bide kızlar 3 lu testı yaptırdınızmı bana onun cok pahalı olduğunu sölediler

sık denebılır ama ben durtuyorum genelde kuzucumu bı acıktıgımda tekmelıyo benı bıde ıkı buktum oldugumda bıde karnımı durtunce... ayyy ne guzel ıkız gıbı dusunsene aynı gun dogalarsa:):)

ayy vallahi yaa keşke aynı şehirlerde de olsaydık :)
sezeryan mı düşünüyorsun sen normal mi :):bbo:

tatlışım senlede ıkız gıbı olduk ya... boyumuz kılomuz doktor kontrollerımız... bıtek senınkızın benım kızımdan 1 hafta buyuk:):) yaslarımızda yakın bırnırıne:):)

o da büyük bir fark sayılmaz canımcım :))) çok mutluyum o yüzden burada olmaktan hiç yalnız hissetmiyorum kendimi :)))

gell 1 nisan Gelll :)) bnde ayrıntılıyı cok merak edıyorum bıde renklı oluyormuş galıbaa daha acık we net goruceez bebegımızı herseyıyleee ne guzell..şutarafagitti

Canım ben ayrıntılı yaptırdım ama öle renkli filan değildi.bildiğimiz yani herzamanki ultrasondaki gibi siyah beyaz gözüküyo ama tabiiki heryeri ölçüldüğü için daha farklı bi makine.ama renkli değildi cnm.
dr um bu ayın sonuna randevu verdi.o gün 4 boyutlu usg yapılcakmış.o renkli oluyomuş.ben böle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…