Nası yani ya kime benzediği bile anlaşılıyor mu
oyyy ben daha çok heyecanlandım şimdi....
Gir ayrıntılı usg yede bize de yaz şeker okey?
GEL 30 MART GEL:dance:
tamam talım bende yaptımmm züper olduuuuu
Merhaba kızlar..onat gelince mutlaka yaz bizlere.seyma bazen benimde tam göbek deliğimin orası ağrıyo hafiften.ama normalmiş.gerilip büyüyo ya karnımız ondan olurmuş..
Merhaba kızlar..onat gelince mutlaka yaz bizlere.seyma bazen benimde tam göbek deliğimin orası ağrıyo hafiften.ama normalmiş.gerilip büyüyo ya karnımız ondan olurmuş..
gel 27 mart geelll :)) bugün tam 10 günümüz kaldı :)))
aynı benimki gibi mi olsun.. yoksa turuncu oluyor vs renkler değişebiliyor
Nası yani ya kime benzediği bile anlaşılıyor mu
oyyy ben daha çok heyecanlandım şimdi....
Gir ayrıntılı usg yede bize de yaz şeker okey?
GEL 30 MART GEL:dance:
ooooh güzel kafamız karışmayacak bari.
Ama benim aynen bu hesabıma göre mesela tam 4.ayım doluyorsa o gün doktorum tam 8 gün sonradan 4.
ayımın tamamlandığını söylüyor onun dediğine bakarsam ben 9 ay 10
gün de değil 8.5 ay da doğuruyorum.
aaa olsun şekerim de mavisi yok mu bunun?yani seninkinin aynısının mavisi
sipariş edermiş gibi oldu ama mavi olsunda neyse yap kafana göre bakalım:))))
tabı canım yazarım gelınce gobek delıgım benım 2 hafta once oyle acıldıkı ben cok sasırdım neoluyor ya bu kadar acıldı dedım hemsıre bı arkadasım var oda normal benımde oyle olmustu sonradanda ufacık olcak dedı hakıkaten bu hafta gobek delıgım kuculmeye basladı senınde oyle olur ben badem yagı suruyorum bıde yırtılmaması ıcın sen ne kullanıyorsun?
hımmm teşekkurler tatlım... aman bebek buyusunde... acırsa cısın..:)
senınde mı 27sınde tatlım benımde...:):)
gel 27 mart geelll :)) bugün tam 10 günümüz kaldı :)))
evet canım benim de 27 sinde :))))
Çiğdemcim buyuuuurrrr :)))
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev224pp___.png
gell 1 nisan Gelll :)) bnde ayrıntılıyı cok merak edıyorum bıde renklı oluyormuş galıbaa daha acık we net goruceez bebegımızı herseyıyleee ne guzell..şutarafagitti
Kızlar dun gece ruyamda ne gordummm... saglık ocagına gıdıyorum tetenoz asısı olmaya... tam vuracaken vazgectım yapmayın falan dıyorum... hemsıre benı dınlemıyo bılegımden yakalayıp bılegıme bı vuruyo ıgneyı kocaman yara oluyo... galıba ben ıgneden korkuyorum...
sık denebılır ama ben durtuyorum genelde kuzucumu bı acıktıgımda tekmelıyo benı bıde ıkı buktum oldugumda bıde karnımı durtunce... ayyy ne guzel ıkız gıbı dusunsene aynı gun dogalarsa:):)
tatlışım senlede ıkız gıbı olduk ya... boyumuz kılomuz doktor kontrollerımız... bıtek senınkızın benım kızımdan 1 hafta buyuk:):) yaslarımızda yakın bırnırıne:):)
gell 1 nisan Gelll :)) bnde ayrıntılıyı cok merak edıyorum bıde renklı oluyormuş galıbaa daha acık we net goruceez bebegımızı herseyıyleee ne guzell..şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?