2010 Ağustos Anneleri

Kıslar selam nasılsınız , bende excelde tablo yapıyorum her gÜnÜmÜ ayımı ordan takıp edıyorum ŞaŞırmamak adına hersabah gelınce bır gÜne daha Çarpı atıyorum bır gÜn daha bıttı dıye , 13 kasımdan bu yana baŞlamıŞtım. Tavsıye ederım arkadaŞalr

canımcım Allah ım şifasını versin inşallah
dikiş falan atıldımı o iğnenin girdiği yere
korkma canım hiçbişey olmaz sen yat bol bol Allah a dua et gerisi gelir canımın içiŞeniz

bak yine demişsin arkadaş yok diye mafoldumben
küstümmmmmafoldumben

Kızlar günaydın hatta tünaydın,

Bakıyorum herkes iyi çok şükür biz de iyiyiz. Büyük güne 3 gün kaldı çok heyecanlıyım. Ayrıca kdvye 1 hafta kaldı aşırı yoğunum off offf. Ama prensesim bomba gibi.

yok güzelim ya öyle düşünme benim doktorda 12 haftalıkken söylemişti cinsiyetii...erken gelip gelmiceği ancak son aylarda belli olur..ilerimi gidiyor seninki haftasına gör euyumlumu?

selam duygucum hoşgeldin
nasılsınnn

tünaydın canımmm
çok şükür iyiyiz :)
sen nasılsın heycan dorukta demek :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersin valla defnee..akıllıca bi yöntem valla.bizde artık sana sorarız sen tablondan bakarsın bize olmazmııı yerimseniben

Canım senin 11 nisan da 5.ayın doluyor:)))))yani 12 nisanda 6.ayına başlamış oluyorsun:)))))

Bende çok sevindim valla yaa..evet bizim oralarda insanlar az çok sima olarak bilirler birbirlerini..belkide tanırız dediğin gibii hihoyyyt
Buarada ANGEL im bana kızıyo.hani dedim ya benim burda kimsem yok..biz yokmuyuz dedi bilmiyorumkismile
Tabiiki burcu (yani angel) ve buket arkadaşlarım var burda ankarada yani.söyleme gereği görmedim var oldukları için..o yüzden kızma emi angel im...biliyosun sen..yerim seniiiii Şeniz

yok güzelim ya öyle düşünme benim doktorda 12 haftalıkken söylemişti cinsiyetii...erken gelip gelmiceği ancak son aylarda belli olur..ilerimi gidiyor seninki haftasına gör euyumlumu?

Çok fazla değil sadece 2 gün ileride ama değişebilirmişte tabi...

hıhhh aynen öyle 2 tablom var benim de birinde hergünü boyuyorum.
ve üzerine açıklama ekliyorum hücrelere her sabahkalkıp tuvalete girdikten sonra pijamalarımla ve tabiki aç karnına kiloma bakıyorum ve oraya ekliyorum.Böylece gün geçtikçe kaç grram almışım onu da görebiliyorum çok güzel oluyor valla tavsiye edrim herkese.Kilo çizelgesi yapıcam bide sonra doktoruma götürücem.Çünkü her gittiğimde üzerimde ne varsa onlarla tarıyor beni ayakkabılarımla montumla hırkamla falan e bezen baya bi ince oluyor üstüm.Zaten doğru düzgün kilo da almadımaaa niye böyle oluyor diyor bide bi artıyorsun bir eksiliyorsun fala yani tamamen giydiklerimle alakalı:)))))

Defne yatsana valla yine geliyor sopa. 3-4 gün yat ya ayyyyyyyyyyyyyyy

anaaaam didemcim valla seni görcem diye ödüm kopuyoddu bugüneyvahedigeldismile
yatıcam canım yatıcam merak etmek bugün okadar ağrım yok.

Kızlar hayırlısıyla 7,5 ila 8. kilomu da almış bulunuyorum sabahtan beri hafif diyetteyim yoksa çatlıycam

Hoşbulduk siercim pek geldik de sayılmaz gelip gidiyoruz 1 hafta böyle valla. Şimdi öğlen arası yemek de geç gelecekmiş rahatım yani

Defnecim ağrın olsun olmasın sen yat tabii yattığın yerden de iyi olduğunu yaz, valla en çok sana bakıyım diye girdim bugün

:kedi::kedi:

hmm anladım canım
sadece morarma ise iyi diyelim
bende dikiş falan sandım:)

Kızlar ben yemekhaneye baskına gidiyorum bulamazsam dışarıdan yemek söylemeye yoksa masal durmayacak yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…