oyyyyy anladım canım ozaman kilo almadığımıza sevinicez.
Benim de ağrılarım vardı dün canım yaaa.Amniyosentez yapılan yerden aşağıya
doğru bıçak saplar gibi birr sancı oluyordu aradım doktorumu bol su içç sırtüstü yat dedi
bir de allaha dua etmekten başka çare yok dedi.Düşük olmaz olmaz diyemem sen yine de dikkat et dedi.Korktum ben de yattım hep dün akşam falan bugün kalkktım arada bir yine oluyor sancım ama dünkü gibi dedğil allaha şükür.
Hoşgeldin arkadaşıııııım:))))yaşını hamile kaldığın kilonu belliyse bebeğinin cinsiyetini ve ismini yazabilir misin tatlım?
Amiiiin amiiiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Evet acı bana şekerim :) izmirden sonra hele de ankara gibi denizi olmayan bi yerde yaşamak çok zor vallaa..ama napayım kendim buldum kendim ettim.çok büyük konuşmuştum zamanın da :)) ankarayı bırak kimsem yok burda ne bi akraba ne bi arkadaş vs.. yani zor anlıyacağın..neyse..bizimkiler çamdibi semtindeler cnm..bornovaya yakınız belki bilirsin..
Doğum tabi mecburen burda olcak cnm
benim oğluşum bir garip yaaa burada hala net hissetmeyenler var
ben tam 6.5 haftadır hissediyorum 1 hafta 10 gündür de fiziksel olarak elimle
hissediyorum çok garip yani her bişeyi erken oldu bizimkinin cinsiyetini de 13 haftalıkken söledi doktor.allah korusun bide erken gelirseeyvahedigeldismile
Kıslar selam nasılsınız , bende excelde tablo yapıyorum her gÜnÜmÜ ayımı ordan takİp edİyorum ŞaŞırmamak adına hersabah gelİnce bİr gÜne daha Çarpı atıyorum bİr gÜn daha bİttİ dİye , 13 kasımdan bu yana baŞlamıŞtım. Tavsİye ederİm arkadaŞalr
Kızlar günaydın hatta tünaydın,
Bakıyorum herkes iyi çok şükür biz de iyiyiz. Büyük güne 3 gün kaldı çok heyecanlıyım. Ayrıca kdvye 1 hafta kaldı aşırı yoğunum off offf. Ama prensesim bomba gibi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersin valla defnee..akıllıca bi yöntem valla.bizde artık sana sorarız sen tablondan bakarsın bize olmazmııı yerimseniben
BİLİYORUM CANIM YA HER AKŞAM SERVİSLE ORDAN GEÇİYORUM BENDE...olumunekankayizsmile AYY ÇOK SEVİNDİM VALLA...
BENDE MERSİNLİ END.MESLEK LİSESİNDEN MEZUNUM..MUHTEMELEN SİMA OLARAK TANIRIZ BİRBİRİMİZİ
yok güzelim ya öyle düşünme benim doktorda 12 haftalıkken söylemişti cinsiyetii...erken gelip gelmiceği ancak son aylarda belli olur..ilerimi gidiyor seninki haftasına gör euyumlumu?
Defne yatsana valla yine geliyor sopa. 3-4 gün yat ya ayyyyyyyyyyyyyyy
Canım senin 11 nisan da 5.ayın doluyor:)))))yani 12 nisanda 6.ayına başlamış oluyorsun:)))))
hıhhh aynen öyle 2 tablom var benim de birinde hergünü boyuyorum.Kıslar selam nasılsınız , bende excelde tablo yapıyorum her gÜnÜmÜ ayımı ordan takİp edİyorum ŞaŞırmamak adına hersabah gelİnce bİr gÜne daha Çarpı atıyorum bİr gÜn daha bİttİ dİye , 13 kasımdan bu yana baŞlamıŞtım. Tavsİye ederİm arkadaŞalr
canımcım Allah ım şifasını versin inşallah
dikiş falan atıldımı o iğnenin girdiği yere
korkma canım hiçbişey olmaz sen yat bol bol Allah a dua et gerisi gelir canımın içiŞeniz
yok canım ne dikişi yalnız iğne yeri morardıeyvahedigeldismile
bak yine demişsin arkadaş yok diye mafoldumben
küstümmmmmafoldumben
Defne yatsana valla yine geliyor sopa. 3-4 gün yat ya ayyyyyyyyyyyyyyy
Bende çok sevindim valla yaa..evet bizim oralarda insanlar az çok sima olarak bilirler birbirlerini..belkide tanırız dediğin gibii hihoyyyt
Buarada ANGEL im bana kızıyo.hani dedim ya benim burda kimsem yok..biz yokmuyuz dedi bilmiyorumkismile
Tabiiki burcu (yani angel) ve buket arkadaşlarım var burda ankarada yani.söyleme gereği görmedim var oldukları için..o yüzden kızma emi angel im...biliyosun sen..yerim seniiiii Şeniz
hıhhh aynen öyle 2 tablom var benim de birinde hergünü boyuyorum.
ve üzerine açıklama ekliyorum hücrelere her sabahkalkıp tuvalete girdikten sonra pijamalarımla ve tabiki aç karnına kiloma bakıyorum ve oraya ekliyorum.Böylece gün geçtikçe kaç grram almışım onu da görebiliyorum çok güzel oluyor valla tavsiye edrim herkese.Kilo çizelgesi yapıcam bide sonra doktoruma götürücem.Çünkü her gittiğimde üzerimde ne varsa onlarla tarıyor beni ayakkabılarımla montumla hırkamla falan e bezen baya bi ince oluyor üstüm.Zaten doğru düzgün kilo da almadımaaa niye böyle oluyor diyor bide bi artıyorsun bir eksiliyorsun fala yani tamamen giydiklerimle alakalı:)))))
anaaaam didemcim valla seni görcem diye ödüm kopuyoddu bugüneyvahedigeldismile
yatıcam canım yatıcam merak etmek bugün okadar ağrım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?