2010 Ağustos Anneleri

Ben 3'lğü test yaptırdım 100tl idi 2'li test de o kadardı zaten hatta 2li test 10tl pahalıydı hatırladığım kadarıyla

Ay canım benim ya, çok güzel bi duygu gerçekten, biz cumartesi ultrasona gircez bakalım biz de yüzünü görebilcekmiyiz.. opuyorumnanaktan

hadı ya bende sımdı bu gttımde ona gırcem sanıyordumm 20 hafta oluyor. olsun bakalım saglıgı sıhhatı ıyı cıksındaa bıraz daha beklerız..her ay yenı bır telaş peşindeyızz.kese gorundumu, kalbi attımı, 2 lı taraama, 3 lu tarama,cınsyetı derken bugunlere geldıkk çok şükür.. sıırada neler warsa..

tesekkur ederim kızlar normalmiş
ben 50ytl vermıstım ikilide bundada 100 yada 150 derler diodum
ama daha pahalı dedikleri için sizede danısmak istedim

selamlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tünaydın herkeslere...
_angel prensesmiş göbiştekiiii.. MAŞALLAH ona ne güzelde beslermiş annesi onuu... sağlıklı-hayırlı evlat olsunlar inş..
yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldiniz..ilk sayfamızda bulunan listeye ekledim sizleri..
listemizde bilgileri eksik olanlar,güncellenmesi gerekenler mutlaka yazsınlar buradan yada özelden olurmu..
derin55 çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin inş..
onat güzel haberlerinin devamı ile gel bizeeee..:Saruboceq:
italyadan (pınar) yok kaç gündür bilgisi olan varmı?

3lü test sorulmuş 100lira fiyatı..

özlemcim resim görünüyorsa pc.nde göbişimi ekledim:)

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.. 17+1 haftalık hamileyim bende:)sabahtan beri en baştan hep beraber yaşadığınız heyecanları okuyup imrendim..bende aranıza geliimmiii?

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.. 17+1 haftalık hamileyim bende:)sabahtan beri en baştan hep beraber yaşadığınız heyecanları okuyup imrendim..bende aranıza geliimmiii?

Hpşgeldiiiiiinopuyorumnanaktan
sorulur mu canım gel tabi gel:))))
yaşın?
son ad tarihin?
tahmini doğ.tarihi?,
hamile kald.kilon?
bebişin cinsiyeti ve adı?
2 li 3 lü test yapıldı mı????

Gel canım gel tabi hayırlı olsun bebişin bilgilerini hallissa buradayken yaz o da seni listeye eklesin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Hoşgeldin canım ben baktım ama resmini açamadım sanırım bende bir sorun var göremedim göbişini:asigim:

sağol canım başkanımmm:kedi:
amin inşallah hepimizinki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarrropuyorumnanaktan

eheea.s hoşbulduk..
yaş 27
sat 18kasım
kilo 53 şimdi 55:kedi:
cinsiyetini hala göstermedi bu c.tesi randevumuz var inşallah o zaman görces..
2 test yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…