ııııhıııııııı niye olmadı ki verdiğin linki hakkımda bölümüne
kopyalamıyor muyum ki niye olmadı?
ayy vallahi yaa keşke aynı şehirlerde de olsaydık :)
sezeryan mı düşünüyorsun sen normal mi :):bbo:
o da büyük bir fark sayılmaz canımcım :))) çok mutluyum o yüzden burada olmaktan hiç yalnız hissetmiyorum kendimi :)))
ayyy bende cok korkuyorum tetenoz aşısından benım nısan 14 gibi vurulcak bide kızlar 3 lu testı yaptırdınızmı bana onun cok pahalı olduğunu sölediler
ben geldım kıslar slm herkese bebısıme baktılar ultrasonda ıyıymıs bugun ayrıntılı ultrasona gırıcem bende ogleden sonra randevum var.bebısım gayet ıyıymıs yuzunu cok guzel bı sekılde gordum aynı esıme benzıyor kocaman yanakları var cok mutlu oldum ya:):):) utanmasam aglıycaktm
Canım ben ayrıntılı yaptırdım ama öle renkli filan değildi.bildiğimiz yani herzamanki ultrasondaki gibi siyah beyaz gözüküyo ama tabiiki heryeri ölçüldüğü için daha farklı bi makine.ama renkli değildi cnm.
dr um bu ayın sonuna randevu verdi.o gün 4 boyutlu usg yapılcakmış.o renkli oluyomuş.ben böle biliyorum
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.. 17+1 haftalık hamileyim bende:)sabahtan beri en baştan hep beraber yaşadığınız heyecanları okuyup imrendim..bende aranıza geliimmiii?
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza.. 17+1 haftalık hamileyim bende:)sabahtan beri en baştan hep beraber yaşadığınız heyecanları okuyup imrendim..bende aranıza geliimmiii?
Hpşgeldiiiiiinopuyorumnanaktan
sorulur mu canım gel tabi gel:))))
yaşın?
son ad tarihin?
tahmini doğ.tarihi?,
hamile kald.kilon?
bebişin cinsiyeti ve adı?
2 li 3 lü test yapıldı mı????
selamlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tünaydın herkeslere...
_angel prensesmiş göbiştekiiii.. MAŞALLAH onane güzelde beslermiş annesi onuu... sağlıklı-hayırlı evlat olsunlar inş..
yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldiniz..ilk sayfamızda bulunan listeye ekledim sizleri..
listemizde bilgileri eksik olanlar,güncellenmesi gerekenler mutlaka yazsınlar buradan yada özelden olurmu..
derin55 çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin inş..
onat güzel haberlerinin devamı ile gel bizeeee..:Saruboceq:
italyadan (pınar) yok kaç gündür bilgisi olan varmı?
3lü test sorulmuş 100lira fiyatı..
özlemcim resim görünüyorsa pc.nde göbişimi ekledim:)
selamlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tünaydın herkeslere...
_angel prensesmiş göbiştekiiii.. MAŞALLAH onane güzelde beslermiş annesi onuu... sağlıklı-hayırlı evlat olsunlar inş..
yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldiniz..ilk sayfamızda bulunan listeye ekledim sizleri..
listemizde bilgileri eksik olanlar,güncellenmesi gerekenler mutlaka yazsınlar buradan yada özelden olurmu..
derin55 çok geçmiş olsun canım çabucak geçsin inş..
onat güzel haberlerinin devamı ile gel bizeeee..:Saruboceq:
italyadan (pınar) yok kaç gündür bilgisi olan varmı?
3lü test sorulmuş 100lira fiyatı..
özlemcim resim görünüyorsa pc.nde göbişimi ekledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?