Canım benim şaka bir yana merak edilmek çok güzel bir duygu.Defnecim ağrın olsun olmasın sen yat tabii yattığın yerden de iyi olduğunu yaz, valla en çok sana bakıyım diye girdim bugün
hmmmm tanıyor olamayız o zaman birbirimizi.Ama olsun bu topiktemerhaba kızlar
ismi henuz belli değil ama alp tunga düsünüyoruz yada kağan
ben tekirdağ cerkezköyde yasıyorumm defne 25
Git tatlım git.Aç kalamam ben de iki canlıyım de:))))))Kızlar ben yemekhaneye baskına gidiyorum bulamazsam dışarıdan yemek söylemeye yoksa masal durmayacak yerinde
defne25 son adet günündenmi başladn 30 gün saymaya
kızlar ben geldım kahvaltımızı yaptık geldık fıstık kızımla...
Bide kızlar tam gobek delıgımın üst kısmı acıyo dokunamıyorum neden olabılır??
Şeymam sen niye böyle kahvaltını hep geç yapıyorsun canım yaaa.
Bende sana kızayım bariklava:ama erken kalkıyorsun gördüğüm
kadarıyla bebişi 2 öğünle mi bırakıyorsun canım????
Ösleeeeem geldin mi canım?Şu senin ticker in dan nasıl yapılıyor yaaaa?
yapamadım(((
ben geldım kıslar slm herkese bebısıme baktılar ultrasonda ıyıymıs bugun ayrıntılı ultrasona gırıcem bende ogleden sonra randevum var.bebısım gayet ıyıymıs yuzunu cok guzel bı sekılde gordum aynı esıme benzıyor kocaman yanakları var cok mutlu oldum ya:):):) utanmasam aglıycaktm
Canım benim şaka bir yana merak edilmek çok güzel bir duygu.
hmmmm tanıyor olamayız o zaman birbirimizi.Ama olsun bu topikte
hiç tekirdağlı yoktu iyi oldu geldiğinzemuszemus
Git tatlım git.Aç kalamam ben de iki canlıyım de:))))))
evet şeker son adet tarihimi 1. gün olarak saydım ve 30 günde bir renk değiştirerek boyadım.isterseniz ekliyeyim tabloyu ama nasıl eklenir ki bilmiyorum resim gibi mi????,
şimdi geldiiiiimm canım tahmini doğum tarihini söle ben yapim sana
oyyy masallah canım... nguzel gormussun bende cok merak edıyorum yuzunu... buyuk ıhtımale babasına benzıcek gıbı gelıyo bana ama cok merak edıyorum...
ben geldım kıslar slm herkese bebısıme baktılar ultrasonda ıyıymıs bugun ayrıntılı ultrasona gırıcem bende ogleden sonra randevum var.bebısım gayet ıyıymıs yuzunu cok guzel bı sekılde gordum aynı esıme benzıyor kocaman yanakları var cok mutlu oldum ya:):):) utanmasam aglıycaktm
Bişeyler bulmuştum baby-gaga diye biyerde yapmaya çalışıyodum ama
sen yapparsam çok sevinirim.13 ağustos bebişin tah.d.tar.satım da 6 kasım
Onatcım gözün aydın canım detaylı kaçta?mutlaka gelince yaz bize. Nerede yaptıracaksın benim de c.tesi 11:20de nisa hastanesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?