2010 Ağustos Anneleri

Kızlar ben yemekhaneye baskına gidiyorum bulamazsam dışarıdan yemek söylemeye yoksa masal durmayacak yerinde

Defnecim ağrın olsun olmasın sen yat tabii yattığın yerden de iyi olduğunu yaz, valla en çok sana bakıyım diye girdim bugün
Canım benim şaka bir yana merak edilmek çok güzel bir duygu.
merhaba kızlar
ismi henuz belli değil ama alp tunga düsünüyoruz yada kağan
ben tekirdağ cerkezköyde yasıyorumm defne 25
hmmmm tanıyor olamayız o zaman birbirimizi.Ama olsun bu topikte
hiç tekirdağlı yoktu iyi oldu geldiğinzemuszemus

Kızlar ben yemekhaneye baskına gidiyorum bulamazsam dışarıdan yemek söylemeye yoksa masal durmayacak yerinde
Git tatlım git.Aç kalamam ben de iki canlıyım de:))))))
defne25 son adet günündenmi başladn 30 gün saymaya

evet şeker son adet tarihimi 1. gün olarak saydım ve 30 günde bir renk değiştirerek boyadım.isterseniz ekliyeyim tabloyu ama nasıl eklenir ki bilmiyorum resim gibi mi????,

kızlar ben geldım kahvaltımızı yaptık geldık fıstık kızımla...

Bide kızlar tam gobek delıgımın üst kısmı acıyo dokunamıyorum neden olabılır??

kızlar ben geldım kahvaltımızı yaptık geldık fıstık kızımla...

Bide kızlar tam gobek delıgımın üst kısmı acıyo dokunamıyorum neden olabılır??

Şeymam sen niye böyle kahvaltını hep geç yapıyorsun canım yaaa.
Bende sana kızayım bariklava:ama erken kalkıyorsun gördüğüm
kadarıyla bebişi 2 öğünle mi bırakıyorsun canım????

Şeymam sen niye böyle kahvaltını hep geç yapıyorsun canım yaaa.
Bende sana kızayım bariklava:ama erken kalkıyorsun gördüğüm
kadarıyla bebişi 2 öğünle mi bırakıyorsun canım????

yok tatlısım ac bırakırmıyım hıccc... babmız gelesıye kadar atıstırıyoruz ama buyuk kahvaltımızı babamızla yapıyoruz:):)

ben geldım kıslar slm herkese bebısıme baktılar ultrasonda ıyıymıs bugun ayrıntılı ultrasona gırıcem bende ogleden sonra randevum var.bebısım gayet ıyıymıs yuzunu cok guzel bı sekılde gordum aynı esıme benzıyor kocaman yanakları var cok mutlu oldum ya:):):) utanmasam aglıycaktm

oyyy masallah canım... nguzel gormussun bende cok merak edıyorum yuzunu... buyuk ıhtımale babasına benzıcek gıbı gelıyo bana ama cok merak edıyorum...

Onatcım gözün aydın canım detaylı kaçta?mutlaka gelince yaz bize. Nerede yaptıracaksın benim de c.tesi 11:20de nisa hastanesinde

tamam talım bende yaptımmm züper olduuuuu

Nası yani ya kime benzediği bile anlaşılıyor mu
oyyy ben daha çok heyecanlandım şimdi....
Gir ayrıntılı usg yede bize de yaz şeker okey?
GEL 30 MART GEL:dance:

Merhaba kızlar..onat gelince mutlaka yaz bizlere.seyma bazen benimde tam göbek deliğimin orası ağrıyo hafiften.ama normalmiş.gerilip büyüyo ya karnımız ondan olurmuş..

Onatcım gözün aydın canım detaylı kaçta?mutlaka gelince yaz bize. Nerede yaptıracaksın benim de c.tesi 11:20de nisa hastanesinde

canım ben tokat medıcalparktta yaptırcam ogleden sonra 3 gıbı yapılcak ınsallah gelır gelmez haber verırım.ayrıntılı ustten muayne dımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…