2010 Ağustos Anneleri

tatlım ben seni zaten görmüştüm geçende koymuştun ya
çok beğenmiştim seni valla bak:))
ama valla işyerinde kaynıyor bi gidip geliyorum
3 sayfa ilerlemiş
geçmişe takılsam şimdi kalıyor direk şimdiden başlasam geçmiştekiler kalıyor
öle bi durumm:kedi:

ahh ahhh şimdi bu resmin iki katıyımm

olsun tatlım nolcek
sanada maşallah:))
hepsini vercez inşallah doğum yapıncaaaopuyorumnanaktan

Birilerinin kızı oluyormuş.zemuszemus
Tebrik ederim...boshayallersmile

kızlar ben cıkıyorum kocısım geldı... bulasık yıkayıp yemek hazırlıcam... hepınızı kocaman opuyorum ve hepınzle tekrar tanısmaktan dolayı cok mutlu oldum... bebıslerınızı yanı göbüşlerınızı sevın benım ıcın olur mu:):)

Merhaba arkadaşlar,
Bende gündüz çalıştığım için akşamları ise eve geç gittiğim ve çoçukla uğraştığım için pek giremiyorum ama nerdeyse hergün yazılanları takip ediyorum...
Maşallah resim koyan tüm arkadaşlar hepiniz çok güzel ve sevimlisiniz...
ınşallah bebeklerinizde sizlere benzer:)

HIHH İŞTE BAK BAL ANNİŞ, İNSAN GÖREMİYO BAZEN... GERİ DÖNÜP BAKMAK İÇİN DE ÇOK ZAMAN OLMUYO. AMA GERÇEKTEN GÜZEL Bİ ORTAM... ÖPTÜM CANCAN :lepi:

tatlım yeni konu derken ağustos annelerimi??

evet ama face grubu iyi olur yaaa bayanssulusmile

Birilerinin kızı oluyormuş.zemuszemus
Tebrik ederim...boshayallersmile

kimin acaba:kedi:

saol buketcim .....başkaaaaaan sana da kızarım hee benle dalga mı geçiyon sen alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

he unutmadan özlem şeyma atladığım var mı bilmiyorum size de teşekkür...geçti kırgınlığım lülülülülülü

Hoşgeldin canım :))) anlıyorum seni benim bazen önümde açık olduğu halde okuyup bakmaya fırsatım olmuyor çalışan için zor... Kolay gelsin...

teşekkür ederiizz .. eminim sen de öylesindir :) inş. bebeklerimiz bizlere benzer :))) yani en azından ben tipinin bana benzemesini çok istiyorum ama aklı zekası babasına benzesin :)))

bak yaa bak yaa alay ediyor bu bizimleee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bakmayın siz resme ben çok kilolu hamile kaldım yani 90 üstüydüm ilk aylarda verdim biraz şimdi alıyorum sanırım ben 5 senedir yani bekarkende prolaktin tedavisi görüyordum. zaten hep tombiktimmm zayıfladıktan sonra hamile kalmayı planlıyordumm ama bebişimm geldiii. sağlık olsun. o iyi olsundaaa ben herşeye razıyımmm

evet beni atladınnkaydirigubbakcemile3

Ben biliyoruuuummm.
"Kimin" diyenin...a.s.

sağol tatlım
hayırlı olur inşallah
%70 dedi ama ben inanamıyorum nedensee:kedi:

sen nasılsın canımcımm

dalga geçer miyim yasminimmm...
sadece boşuna alınıyoruz demek istediğim.. burada herkescikler maşallah çok iyi anlaşıyor.. kimse kimsenin msjlarını kasten görmemezlik yapmaz demek istedimmm...
baktın kimse cevap vermemiş msjına.. tekrar tekrar yayınla..:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…