ahh ahhh şimdi bu resmin iki katıyımm
inşallah canımcım
çok isterim seni görmeyi tanışmayı
irtibatı hiç koparmayalım inşallah
gördüm bitanemm
maşallahın var seninddeeee:kedi:
senin gibi canımm :))) sana da maşallah ...
ficilcim... sana da sana da burdaki bütün anneler güzel yahuu bi rbuluşsak göbeklerimiz şiş olmasa bize laf atan bilem olur belki ehehehehe kaydirigubbakcemile3
ben zaten selam vermedim ve konuya direk girdim,ama farkedilmedi sanırım neyse normal galiba ama bazen alıngan oluyorum sanırım....
bu arada kızınca gurbetcim seni atlamışım kusura bakma,görmüştüm yorumunu teşkkürler canım..
ficil bende seni merak ettim şimdihadi resmini koy yerimseniben
çok tatlısın canım herkes söledi ama bende söliicem gerçekten maşallahı var buranın herkes bi ayrı güzelmiş yaff sositososito
çok tatlısın canım herkes söledi ama bende söliicem gerçekten maşallahı var buranın herkes bi ayrı güzelmiş yaff sositososito
ben zaten selam vermedim ve konuya direk girdim,ama farkedilmedi sanırım neyse normal galiba ama bazen alıngan oluyorum sanırım....
bu arada kızınca gurbetcim seni atlamışım kusura bakma,görmüştüm yorumunu teşkkürler canım..
ficil bende seni merak ettim şimdihadi resmini koy yerimseniben
anaaaaa bu senmısn:):) senıde boyle dusunmuyodum:):)
son 2msjımı kimse yorumlamamış....
benimde çoğu msjım yorumlanmıyor... artık bende söyleyeceğimmm:)
gözlerim yoruldu mavi-pembe görmekten:)
beni merak edenler.. tahmininizdeki ben nasılım??? face grubu da kuralımda oradan görürüz birbirimizi...
Birilerinin kızı oluyormuş.zemuszemus
Tebrik ederim...boshayallersmile
Merhaba arkadaşlar,
Bende gündüz çalıştığım için akşamları ise eve geç gittiğim ve çoçukla uğraştığım için pek giremiyorum ama nerdeyse hergün yazılanları takip ediyorum...
Maşallah resim koyan tüm arkadaşlar hepiniz çok güzel ve sevimlisiniz...
İnşallah bebeklerinizde sizlere benzer:)
senin gibi canımm :))) sana da maşallah ...
ficilcim... sana da sana da burdaki bütün anneler güzel yahuu bi rbuluşsak göbeklerimiz şiş olmasa bize laf atan bilem olur belki ehehehehe kaydirigubbakcemile3
Şeniz
kızlar ben cıkıyorum kocısım geldı... bulasık yıkayıp yemek hazırlıcam... hepınızı kocaman opuyorum ve hepınzle tekrar tanısmaktan dolayı cok mutlu oldum... bebıslerınızı yanı göbüşlerınızı sevın benım ıcın olur mu:):)
görüşürüz tatlım kolay gelsinn
öperim seni ve meleğini kocamannnŞeniz
Merhaba arkadaşlar,
Bende gündüz çalıştığım için akşamları ise eve geç gittiğim ve çoçukla uğraştığım için pek giremiyorum ama nerdeyse hergün yazılanları takip ediyorum...
Maşallah resim koyan tüm arkadaşlar hepiniz çok güzel ve sevimlisiniz...
İnşallah bebeklerinizde sizlere benzer:)
merhaba canım hoşgeldinnkaydirigubbakcemile2
saol buketcim .....başkaaaaaan sana da kızarım hee benle dalga mı geçiyon sen alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
he unutmadan özlem şeyma atladığım var mı bilmiyorum size de teşekkür...geçti kırgınlığım lülülülülülü
saol buketcim .....başkaaaaaan sana da kızarım hee benle dalga mı geçiyon sen alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
he unutmadan özlem şeyma atladığım var mı bilmiyorum size de teşekkür...geçti kırgınlığım lülülülülülü
Ben biliyoruuuummm.
"Kimin" diyenin...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?