2010 Ağustos Anneleri

saol canım söylediklerin gerçekten teselli verici.
en azından hamile kalabiliyorum.bu bile büyük bir teselli olmalı.
allah büyük.yarun herşey belli olacak.

Bende şimdiden hamile kıyafeti almak istemiyor değilim ama bebek kıyafetleri daha çok ilgimi çekiyor. Ya karnımın büyümesinden çok hareketlerini hissetmeyi çok istiyorum.

Merhabalar,
Bende henüz gerekli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyorum Hallisna, beni de listeye ekleyebilirsen sevinirim. Buradan bilgilerimi iletiyorum.
Sat:12 kasım
Tahmini d.t : 19 agustos
Kilo:63

Tüm agustos anne adaylarına sevgiler...:CüvCüv:

Selammm hoşgeldin aramıza, en küçük benim bebeğimdi çünkü erkenden öğrenmiştim hamileliğimi yeni bebişler geldikçe benimki pek bi büyük geliyor bana kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba tekrar,
Dün yapılan kan testimde beta hcg değerim 785 çıktı ve böylelikle netleşmiş oldu hamileliğim ancak henüz ultrasona girmedim. Doktorum önümüzdeki pazartesi gibi çağıracak keseyi göreceğiz inşallah.
Bu arada dün beta hcg testinin yanında FT4 ve TSH testleride istemişti ve çıkan sonuçlara göre cuma günü birkaç ayrıntılı hormon testi daha istedi doktorum.. Sizinde bakıldımı bu değerlere, tiroid ile ilgili ve hamilelikte önemliymiş bildiğim kadarıyla...

Selammm hoşgeldin aramıza, en küçük benim bebeğimdi çünkü erkenden öğrenmiştim hamileliğimi yeni bebişler geldikçe benimki pek bi büyük geliyor bana kaydirigubbakcemile3

selam aylinda, hoşbuldum :) evet senin bebişin büyümüş artık, benimkinden 1 hafta büyük mesela :) görüşmek üzere sevgiler...

Canım benim doktorum bu testleri bebek düşündüğümü söylediğimde istemişti. Senden öncesinden istemediyse belki de o yüzden şimdi istemiştir. Bu arada unutmadan söyliyim benim doktorum 12 Aralıkda gittiğim ilk kontrolde keseyi gördü, kalp atışları için 24 Aralıkda tekrar çağırdı beni ve eğer bebeğin kalbi atıyorsa senden bazı testler istiycem dedi. Belki de bu testleri istiycekdir benden de. Benim doktor biraz garantici bir tip ve bana muayene de dediki, sağlıklı bir hamilelik olduğunu bebeğin kalp atışlarını gördüğümüzde söyleyebiliriz dedi.

Yeniden merhaba mavisler :)) Bende bugün yeniden kan testi verdim çok korkuyorum, inşallah güzel bir sonuç çıkar! O testleri bende daha önce vermiştim. Ben henüz doktora hiç gitmedim, inşallah bu cuma günü gideceğim.

Ben 10 aralıkta test yaptırdım ve daha hiç doktora gitmedim, yükseldimi diye merak ediyorum o yüzden yeniden verdim.

Ay canım inşallah yükselmiştir ama rahat ol lütfen mutlaka yükselmiştir. Benim doktorum tekrar test yapmana gerek yok demişti ama benim kanamam olunca tekrar kan testi yaptır dedi ve sonuç yükselmeye devam ediyordu. Eğer kanamam olmasaydı doktorum tekrar test yaptırmana gerek yok demişti, o yüzden rahat ol canım. Bekliyorum güzel haberlerini.

Elhamdülillah kanamam yok, inşallah hiçbirimizinde olmaz :) Bakalım öğrenince sizede yazarım:) Bide kese ne zaman görünüyor? Benim sat 13 Kasım, yani takvimimde yazıyo gerçi ama daha regl im gecikeli 4 gün oluyor. Ben cuma gününe aldım randevuyu o zaman kısmetse 5+1 olacak, görülür mü acaba?

Canım ben 12 Aralıkda gittim doktora, benim satım 6 kasım , bende tam 5+1 de gittim nokta gibi bir karartı şeklinde kese göründü canım umarım seninkide görünür ama görünmezsede panik olma, geç yumurtlamış olabilirsin. Ben tam zamanın da yumurtladım ona rağmen sadece kese göründü nokta gibi onu bile zor gördü doktor.

Allah a çok şükür sonucum geldi, 5 günde 10 katına çıkmış değerim.:Saruboceq:
10 Aralık Beta - HCG 41.02 *
15 Aralık Beta - HCG 404.90 *

teşekür ederim canım ılık su ile zeytinyağınıda deniycem kilo alma çünkü bagırsak çalışmayınca 2 katı oluyor.

selam kızlar bende allah nasip ederse ağustos 2010 da anne olucam
daha bugün öğrendim çok sevinçliyim kaydirigubbakcemile2
5 hafta 4 günlük hamileyim :CüvCüv:
perşembeye doktora randevu aldım öğleden sonra doktorada gidicem inş. keseyi görebiliriz :Saruboceq:

anneanem bana sağdan atarsa erkek soldan atarsa kız demişti diye hatırlıyorum ama yinede bu işler belli olmaz:)

aynen ben de öyleyim dışarı çıkmıyorum ama internettek alışveriş sitelerine bakıp duruyorum. Ama daha çok küçük mercimek diyoruz ona ama daha mercimek kadar bile değil sanırım. Daha çorabı bile yok bizimkinin ilk çocuk diye insan çok heyecanlı oluyor. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…