Canım şöyle bişey olmuş olabilir. İlk bir yumurtan döllenmiş ama tutunamadan düşmüş ve sonrasında bir yumurtan daha döllenmiş olabilir. Değerin çok düşük bir değer değil panik yapılacak da bir durum yok eğer öyle olsaydı doktorun net konuşurdu canım. Sen içini ferah tut şöyle düşün yiyeceği ekmek alacağı nefes varsa dünyaya gelicek bebeğin eğer düşersede sakat bebekmiş demekki, her işte vardır bir hayır canım. Bak çok yakın bir arkadaşım 7 düşükden sonra anne oldu ve dünya tatlısı çok sağlıklı bir oğlu var şimdi. Herşey Allahdan hiç umudumuzu yitirmemiz lazım bak sen böyle üzülürken belkide bebeğin içinde büyümeye devam ediyordur. Ben mucizelere inanmazdın taki hiç umudum olmadığında hamile kaldığımı öğrenene kadar, inan bu bebeği yıllarca bekledim ve ilk 4 gün kanamam oldu aklım çıktı sonrasında dedimki demekki hamile kalabiliyormuşum. İlk bebeğimi kaybetsem bile en azından tekrar hamile kalma şansım var. Senelerce çocuk için uğraşıp da hiç hamile kalamayanlar ne yapsın unutma düşüğün çaresi var gerekirse 9 ay kalkmadan yatar yine o bebeği dünyaya getirirsin. Allahdan hiçbir zaman ümit kesilmez lütfen üzme kendini.
Merhabalar,
Bende henüz gerekli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyorum Hallisna, beni de listeye ekleyebilirsen sevinirim. Buradan bilgilerimi iletiyorum.
Sat:12 kasım
Tahmini d.t : 19 agustos
Kilo:63
Tüm agustos anne adaylarına sevgiler...:CüvCüv:
Selammm hoşgeldin aramıza, en küçük benim bebeğimdi çünkü erkenden öğrenmiştim hamileliğimi yeni bebişler geldikçe benimki pek bi büyük geliyor bana kaydirigubbakcemile3
Herkese merhaba tekrar,
Dün yapılan kan testimde beta hcg değerim 785 çıktı ve böylelikle netleşmiş oldu hamileliğim ancak henüz ultrasona girmedim. Doktorum önümüzdeki pazartesi gibi çağıracak keseyi göreceğiz inşallah.
Bu arada dün beta hcg testinin yanında FT4 ve TSH testleride istemişti ve çıkan sonuçlara göre cuma günü birkaç ayrıntılı hormon testi daha istedi doktorum.. Sizinde bakıldımı bu değerlere, tiroid ile ilgili ve hamilelikte önemliymiş bildiğim kadarıyla...
Herkese merhaba tekrar,
Dün yapılan kan testimde beta hcg değerim 785 çıktı ve böylelikle netleşmiş oldu hamileliğim ancak henüz ultrasona girmedim. Doktorum önümüzdeki pazartesi gibi çağıracak keseyi göreceğiz inşallah.
Bu arada dün beta hcg testinin yanında FT4 ve TSH testleride istemişti ve çıkan sonuçlara göre cuma günü birkaç ayrıntılı hormon testi daha istedi doktorum.. Sizinde bakıldımı bu değerlere, tiroid ile ilgili ve hamilelikte önemliymiş bildiğim kadarıyla...
Yeniden merhaba mavisler :)) Bende bugün yeniden kan testi verdim çok korkuyorum, inşallah güzel bir sonuç çıkar! O testleri bende daha önce vermiştim. Ben henüz doktora hiç gitmedim, inşallah bu cuma günü gideceğim.
Neden kan testi verdin canım tekrardan.
Ben 10 aralıkta test yaptırdım ve daha hiç doktora gitmedim, yükseldimi diye merak ediyorum o yüzden yeniden verdim.
Ay canım inşallah yükselmiştir ama rahat ol lütfen mutlaka yükselmiştir. Benim doktorum tekrar test yapmana gerek yok demişti ama benim kanamam olunca tekrar kan testi yaptır dedi ve sonuç yükselmeye devam ediyordu. Eğer kanamam olmasaydı doktorum tekrar test yaptırmana gerek yok demişti, o yüzden rahat ol canım. Bekliyorum güzel haberlerini.
saol canım söylediklerin gerçekten teselli verici.
en azından hamile kalabiliyorum.bu bile büyük bir teselli olmalı.
allah büyük.yarun herşey belli olacak.
Elhamdülillah kanamam yok, inşallah hiçbirimizinde olmaz :) Bakalım öğrenince sizede yazarım:) Bide kese ne zaman görünüyor? Benim sat 13 Kasım, yani takvimimde yazıyo gerçi ama daha regl im gecikeli 4 gün oluyor. Ben cuma gününe aldım randevuyu o zaman kısmetse 5+1 olacak, görülür mü acaba?
arkadaşlar çok saolun dualarınız için ,
benim dualarımda sizlerle.
saat 4 olak bilmez şimdi çok heycanlıyım.
ya gözükmezse.
geçen hamileliğimde 6+5te gözükmüştü ama.bunda da gözükmsi lazım bence.çünkü 6+6 dayım bugun.
canım ılık su iç sabah aç karına ,
günde en az 2 litre su iç
sebze çok tüket meyvede öyle günde 4-5 kez ye.
yulaflı yiycekler lifli olduğundan kabızlığı giderir.
en kötü sabah aç karna 1-2 tatlı kaşığı zeytin yağ iç.
Gunler gecmiyo gunlerrrr...ne yapacagimi sasirdim..ya bisiy sorucam nerde okumustum acaba ?? kafamçokkarıştı persembe gunu doktora gidicem muhtemelen kalp atislarini duyabilicez bu ilk ziyaretimizde (hamile oldugumu anladiktan snra yani) bebegin kalp atislarindan cinsiyetini anlasilabiliyormus dogru mubu bilginiz var mi bu konuda varsa yazin persembeye kadar bilmek istiyorum,anneciklere sevgileeeer :içelim:
Kızlar birşeyler almamak için kendimi zor tutuyorum ben yaaa. Sizde böylemisiniz, artık sadece bebek mağazalarını geziyorum ve resmen kendimi zor tutuyorum alışveriş yapmamak için :) Şimdiden bebeğimin 2 tulumu ve bir çorabı var ve babasını müjdeyi verirken aldığım ev ayakkabısı :))) Onlara bakıp bakıp duruyorum çok değil yaz sonu hepimizin kucağında olucak bebişleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?