yeniden iyi aksamlar herkese .. kizlar domuz gribi asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz ? .. cuma gunu benim doktorumda kendine cok dikkat et dedi .. hamileler icin ozel bir ilac verdi icinde hemen hemen tum vitaminler var aksatma ic dedi .. kalabaliklardan uzak dur, beslenmene dikkat et, bol su ic, magzalara alisveris merkezlerine mumkun oldugu kadar gitme dedi .. kimseyle opusme tokalasma hatta disari ciktiginda maske tak filan demisti .. bu 3 ay bebek icin cok onemliymis
az once eltimle konustum eltimin doktoruda cocuklarini okula gonderiken maskeyle gonder demis .. hatta domuz gribi asisi yaptirmasi icin baya israr etmis .. oda yaptirmak istemiyor ve morali cok bozuktu ..
sizler neler dusunuyorsunuz turkiyede doktorlar nasil bakiyor bu asilara icinizde yaptirmayi dusunen varmi ?
az once eltimle konustum eltimin doktoruda cocuklarini okula gonderiken maskeyle gonder demis .. hatta domuz gribi asisi yaptirmasi icin baya israr etmis .. oda yaptirmak istemiyor ve morali cok bozuktu ..
sizler neler dusunuyorsunuz turkiyede doktorlar nasil bakiyor bu asilara icinizde yaptirmayi dusunen varmi ?